6.4.2010

Nepalilaista ruokaa

Käytiin eilen porukalla syömässä nepalilaisessa ravintola Mountainissa. Paikka oli jo ennestään tuttu ja ruuan herkullisuus tiedossa. Sanonpa vaan, että valkosipulikana sipuli-valkosipuli-currykastikkeessa tosiaankin on tsekkaamisen arvoinen juttu. Myös nepalilainen olut ja nepalilainen maustettu tee (...ja minä yleensä inhoan syvästi teetä) on tosi jees, siis erikseen nautittuna. Myös kasvisruuat kuulostivat ja näyttivät pöytäseurueessa herkullisilta ja katkarapujakin kehuttiin.

Tukkakin oli kokeilussa. Hauskan erilaiselta näyttää, mutta käytännön toimivuus lähes olematon. Tulen hulluksi naamalle karkaavien hiussuortuvien kanssa.

mountain 5
Takki - JSFN via Ellos, villatakki - Filippa K, tunika - T by Alexander Wang, leggingsit ja ympyrähuivi - Gina Tricot, saappaat - Vagabond Crivits, laukku - Lumi, linturiipus ja sormukset - Fashionology.nl
Asukuvat by mies
mountain 4
mountain 2 (1)
mountain 2
Ihku-Leena ^^
mountain 9
mountain 7
mountain 1 (1)
mountain 1

14 kommenttia :

Tuuli kirjoitti...

Ah, ihmisenä jolla on ollut varmaan kaikki otsisviritelmät mitä maailmasta löytyy, sekä viheliäinen pyörre otsalla, tunnen hiustuskasi... Jonkun verran tuota kuontaloa pystyy kouluttamaan asettumaan paremmin, mutta onhan se aina vähän murheenkryyni. Tällä hetkellä käynnissä onkin otsisten kasvattaminen pois. Siks mulla onkin ne varmaan joka asukuvassa eri tavalla, kun tuskastun niihin vähintään joka toinen päivä :D

Krisse kirjoitti...

Vierailetko koskaan oman perheesi luona? Harvoin heitä mainitset...

Maria kirjoitti...

Tyyli, tsemppiä tukkaprojektiin! :) Se vaatii kärsivällisyyttä, epäilemättä. :P

Krisse, mummuni on mulle läheisin perheeni, ja häntä näen aika usein. Sittenpä päästäänkin miehen äitiin.

Anonyymi kirjoitti...

Asuuko sun omat vanhemmat jossain kaukana ?

Anonyymi kirjoitti...

näytät paljon nuoremmalta otsis sivulle kammattuna, varsinkin tuossa kuvassa missä katsot kameraan. äkkiseltään voisin luulla about 16-18 vuotiaaksi :D

Saraseeeni kirjoitti...

Nonnniiin.. nyt sitten selaan tuota nettisivua ja kuolaan näppikselle, kun haaveilen ihanista ruuista : D

Liisa kirjoitti...

Ahh, Mountain on kyllä loistopaikka! Sieltä saa maailman parhaat kasvispyörykät (Malai Kofta), kannattaa kokeilla niitä joskus. :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, "it's complicated". Mummu ja edemennyt vaarini ovat mut kasvattaneet. En hirveästi välitä tehdä erityistä selontekoa aiheesta tai tähän johtaneista olosuhteista.

Saraseeeni, aww, pahoittele himojen herättämistä :D Tässä taas kyllä itelläkin nälkä, vaan heittäiskö sitä johonkin, mihin tahansa, mukaan vähän valkosipulia... x)

Saraseeeni kirjoitti...

Minulla ei ole valkosipulia, koska iskä haluaa ensin etsiä miulle täydellisen valkosipuliinpuristimen ja huonosti käy, jos menen omin nokkineni jonkun "vääränlaisen" ostamaan.. : D Mutta ehkäpä ruokaa voisi laittaa.. selaisin jo Joensuunkin ravintoloita siun takia.. konkurssi, täältä tullaan! : D

ponygrill kirjoitti...

mikä ihmeen nepalia !

Maria kirjoitti...

Missä sellanen on, ei osu mun silmään? :P

KatriK. kirjoitti...

Naanleipä, ah, se on parasta. Ja se nepalilainen tee, mmmm.

Maria kirjoitti...

Ne on kyllä mahtavan herkullisia. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Neljänneksi alin kuva - stunning. Tuijotin sitä hetken ihan vaan sen takia, että olet niin luonnollisen ja kauniin näköinen siinä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...