13.4.2010

Mustamustamusta

Musta. Rakastan mustaa. Mustamustamusta. Hulluuteni lienee tullut selväksi, demonstroikoot nämä kuvat Lookbookista jälleen mustuuden ihanuutta ja sen muotoja ja materiaaleja korostavaa ominaisuutta.

LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:

Erityisesti kaksi viimeistä kuvaa iskevät aika kovaa! Mutta ah ja voi niitä lukemattomia kertoja, kun sovituskopissa kuulee ihmisten tuskailevan sitä, miten musta on niin tylsä väri ja vaatekaappi on täynnä mustaa. Silti siellä sovituskopissa mukana on juurikin sitä mustaa. Minä sanon, itseni toistamisenkin uhalla, että asenne ratkaisee! Jos mustassa on kodikasta olla, niin antaa mennä! ^^ Tylsyys on sitä paitsi katsojan silmässä. Minä en henk. koht. löydä sitä yllä olevista tytöistä ja pojista hakemallakaan.

Kuvat: Lookbook

7 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Mustasta saa toki tylsää jos niin haluaa, mutta noissa kuvissa on monta esimerkkiä siitä että musta on kaikkea muuta kuin tylsä. On vain kyse siitä millaisia valintoja tekee. Toki mustat farkut ja musta t-paita voi olla vähän tylsä, mutta tämänkin voi tehdä niin monella eri tavalla. Ja eikös se pääasia kuitenkin ole että viihtyy itse omissa vaatteissaan. Niiden lopullinen tarkoitus kuitenkin on vain suojata vartaloa kylmältä ja katseilta. Ehkä ihmiset jotka jatkuvasti jankuttaa mustan tylsyydestä hakee vain tarkoituksella jotakin sympatiaa muilta tai sitten ovat vaan epävarmoja omasta tyylistään eivätkä luota omiin vaistoihinsa asian suhteen.

ladyam kirjoitti...

Miten se onkaan niin ihana väri. Niin syvä ja ihana ja siinä on kaikki :D Syvällistä!

Daphnion kirjoitti...

Musta on kaukana tylsästä..ja onhan mustaa monen sävyistäkin. :) Ja mä tykkään tosta ekasta kuvasta.

KatriK. kirjoitti...

Tuli mieleen tuosta kolmanneksi viimeisestä kuvasta, että mullahan on melki samanlainen epäsymmetrinen mekko - pitäisiköhän vetäistä se päällensä?

Maria kirjoitti...

Rhia, mahdollista. Toivottavasti eivät kuitenkaan ihan liikaa ajattele, etteivät voi pitää sitä tai tätä väriä, koska jotain, vaikka muuten haluaisivat ja viihtyisivät siinä. :/

Ladyam, syvällistä hyvinkin! ^^ :D

Daphnion, joo, mustan monet sävyt... :) Ekassa on fiilistä!

KatriK, ehdottomasti! :P Mä kokeilin taannoin Henkkamaukassa kans jotain epäsymmetristä hienoutta, joka oli henkarissa tosi makee. Mun päällä valitettavasti se oli joka suunnasta niin iso, että näytti oikeasti vaan teltalta eikä laskeutunut edes kivasti. :/ Sniff.

Anonyymi kirjoitti...

Ja mulle aina nauretaan kun hihkun rekkien välissä "Oi! Ihanan värinen, kattokaa!" ja esittelen jotain löytämääni mustaa vaatekappaletta:) Mut musta vaan toimii monissa vaatteissa paremmin kuin mikään muu väri. Se sama riepu sinisenä, keltaisena ja punaisena siinä vieressä voi näyttää halvalta ja tylsältä, ja kun katse etsiytyy samaiseen malliin mustana, niin vähemmästäkin sitä väriä rupeaa hehkuttamaan.

Toisaalta saan kyllä itseni aina välillä kiinni kadehtimasta ihmisiä, jotka osaavat käyttää värejä. Näin blogirintamalla esim. Mungolifen Anna nyt on hyvä esimerkki fiksusta värien käyttäjästä - ei liikaa vaan sopivasti. Itse en vaan osaa, useimmiten en kyllä haluakaan, mutta olisihan se kai hyödyllinen taito.

-katti

Maria kirjoitti...

Hihi, mäkin kyllä tykkään ihailla muiden väriyhdistelmiä, mm. se paljon käytetty maitokahvinruskea ja beigen sävyt näyttää yhdessä todella hyviltä. :P Mä tosin tykkään tästä monokromaattiseta sävymaailmasta itelläni enemmän, osittain toki myös siksi, että sen käyttö on huomattavasti helpompaa ja kaikki sopii aina kaiken kanssa... :D Käsi mikä käsi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...