16.4.2010

Lily Lolo

love lily 9

Täydellisen meikkivoiteen etsintä on jo pari kertaa tullut mukamas päätökseensä, ja olen julistanut, että tässä se nyt sitten on ja tästä en vaihda. Täydellisyyttä kestää vähän aikaa, tasan niin kauan, kun jaksan meikkirutiinissani voiteilla läträtä. Paraskin voide on lopulta ollut turhan aikaavievä ja pikkutarkka käyttää, mistä syystä sekin jää lopulta käyttämättömäksi. Hirveää haaskausta. Joko nyt voisin taas kerran julistaa Sen Oikean löytyneen? Tällä kertaa kanditaattina ovat brittiläisen Lily Lolon mineraalimeikit, joihin eräät bloggaajatkin ovat hurahtaneet enemmän tai vähemmän (syytän/kiitän myös osittain heitä tästä). Seuraa hyyyvin pitkä arviointipostaus.

Tilasin pari meikkipohjanäytettä (muutamalla eurolla ja postikulujen hinnalla saa kirjekuoressa jo monta pientä ja pitkäkestoista testeripurnukkaa) tavoitteena löytää oikea sävy ja tietysti kokeilla, sopiiko mineraalipössytys ollenkaan minulle. Sävy löytyi vaaleimmasta mahdollisesta nimeltä Porcelain (ahh, se Mobyn biisi!), ja samalla ihastuin korostuspuuteri Stardustiin. Ne pääsivät heti molemmat ostoslistalle. Varmuuden vuoksi heitin koppaan vielä mukaan viimeistelypuuterin myydyimmässä koostumuksessaan ja sävyssään sekä pari sutia, jotka arvioin välttämättömiksi ja luin kehutuiksi.

love lily 7
Suuri, ylikasvanut puuterisuti

Meikkipohjan ja kiinnityspuuterin tilasin kittipakkauksena Complexion Perfection. Ihan kätevää sinänsä: kittiin voi valita haluamansa sävyt ja lisäksi mukana tulee vielä kabukisivellin. Hinnassa säästää tuotteista erikseen ostettuina noin punnan ja saa kauniin, joskin hieman huteran pahvilaatikon. Hmmmmm... Laajempaa arsenaalia haluaville tarjolla on muunkinlaisia pakettiratkaisuja.

love lily 10

Miksi sitten mineraalimeikkejä? Niitä kehutaan joka puolella aivan valtavasti: ne kuuleman mukaan jättävät hyvin luonnollisen jäljen, ovat helppoja käyttää (kunhan ensin handlaa tekniikan) ja tietysti kaikkien suosikkimainoslause: ne ovat luonnollisia ja turvallisia. Lily Lolon meikkipohjassa on vain viittä eri ainesosaa: micaa, eli kiillettä, sinkkioksidia, titaanidioksidia, rautaoksideja ja ultramariinia. Kieltämättä yksinkertaisuus kiehtoo, ja kaikesta kosmetiikkakyyniyydestänikin huolimatta vaikuttaa ihan hyvältä ajatukselta pitää asiat simppeleinä. Mineraalimeikeistä ja kosmetiikasta muutenkin kannattaa muuten lukea Rhian hyvä artikkeli Kosmetiikka - Kemikaalikoktaileja vai luonnollista ihonhoitoa.

love lily 2

Ainoa mikä huolestutti, oli ajatus mineraalipölyjen hengittämisestä - asbestikeuhkot eivät ole hyvä ajatus, voiko mineraalimeikeistä saada vastaavanlaiset kivikeuhkot?! Noh, uudistuneilla sivuillaan Lily Lolo vakuuttaa, ettei meikeissä ole nanopartikkeleita, eli niiiiin pieniä hiukkasia, että ne jäisivät elimistöön kertymään, partikkelikoko jopa ilmoitetaan FAQ-osiossa. En silti ajatellut hengitellä kovin syvään. Lily Lolo mainostaa myös, ettei tuotteissa käytetä kontroversiaalisia ainesosia, eli mitään, mistä kukaan kemikaalikammoinen voisi vihaisena tai minun kaltaiseni paranoidi luulosairaana äristä. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä.

Lily Lolo lupaa paljon myös esittämällä, että mineraalit itse asiassa suorastaan hoitavat ihoa antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta, ja auringoltakin vähän niinkuin suojaavat, vaikka virallista SPF-luokitusta eivät olekaan saaneet. (Kannattaa siis edelleen suosia aurinkosuojatöhniä.) Mineraalimeikkien myös sanotaan olevan siitä hyviä, etteivät ne tuki ihohuokosia tai kukita ihoa yhtä pahasti kuin tavanomaiset meikit, mutta tuskin kannattaa silti jättää putsausta väliin. Mikään ihmeaine ne eivät silti taatusti ole: foorumeilta voi lukea myös negatiivisia kokemuksia ihon ärtymisestä, kukkimisesta ja kuivumisesta.

love lily 6

Kaiken tämän markkinointipuheen ja hypen jälkeen, miten se sitten ihan oikeasti toimii? Testereitä kokeillessani käytössäni oli Kicksin halpiskabuki, joka on LL:n versiota karheampi ja hieman pienempi. Testerin kanssa se kuitenkin toimi aivan kuin unelma, vaikka ensimmäisillä kerroilla olikin vakavia ongelmia jauheen annostuksen kanssa. Lisäksi hienojakoinen aine pöllyää ja leviää helposti jo ihan vain silläkin, että kiertää kannen hieman huolimattomasti auki, ja vaikka sivellintä yrittää koputella astian reunaan ylimääräisten jauhojen karistamiseksi, naamalla meinaa pöllytä kuitenkin. LL:n oma kabuki on muuten Kicksin kabukia huomattavan paljon pehmeämpi, ja se onkin saanut paljon kehuja foorumeilla ja arvostelusivustoilla.

Sen sijaan täysikokoista purnukkaa on testeriä hankalampi käyttää, sillä pienistä välikannen rei'istä ei tunnu olevan helppoa koputella ainetta purkin kanteen - koko ajan pöllyää yli se vähä, mikä rei'istä tulee. Suoraan reikien päällä pyörittelykään ei oikein auta. Tekee mieli repiä välikansi irti ja varovasti hipoilla sudilla suoraan jauhekakkuun. Teknisiä vippaskonsteja otetaan mieluusti vastaan! Ja kyllä, reikien päällä oleva muovi on tajuttu irroittaa. ;)

love lily 1

Aluksi meikkipohja voi jäädä hieman puuterisen näköiseksi, mutta kuten luvattua, se asettuu hetkessä saadessaan iholta vähän kosteutta. Peittävyyttä saa rakennettua lisäämällä pohjaa kasvoille, oma punoitukseni menee aika hyvin piiloon ilman erillisiä peiteaineita, mutta kuultaa silti aavistuksen läpi. Annan sen olla ja kuittaan ilmiön luonnollisuudella. Ero meikkaamattomaan kasvonpuolikkaaseen on silti silminhavaittava. Pohjan kiille häivyttää pieniä virheitä ja tuo valoa kasvoille todella kauniisti kuitenkaan mitenkään kiiltämättä. Tykkään!

love lily 5

Meikkipohjan kestävyys on hieman vaihdellut hyvän ja huonon päivän välillä, mutta pääosin se pysyy luonnollisen näköisenä niin hyvin, että olen jälleen yllättynyt. Aamulla kymmeneltä tehty meikki näyttää aika raikkaalta vielä kymmeneltä illallakin, joskin kiilto alkaa pukata jo läpi.

Erityisen paljon pidän haaleaan kullan sävyisestä Stardust-korostuspuuterista, joka koostuu kiilteestä ja rautaoksideista. Vaikka sitä laittaisi kerralla vähän reippaamminkin, se ei pomppaa aggressiivisesti silmille, vaan sulautuu kauniisti muuhun pohjaan aavistuksenomaiseksi hohteeksi. Kyllä silläkin silti selkeämpääkin korostusta saa niin halutessaan. Käytän sitä reippaalla otteella kulmaluulla ja poskipäillä, ja huomasinpa, että pienellä siveltimellä hyvin varovaisesti käytettynä se soveltuu jopa silmäpussien häivyttämisee samaan tapaan kuin valokynällä. On itse asiassa jopa helpompaa, taas nestemäisyys vs. puuterimaisuus, mikäli siis pieni kimalle silmän alla ei haittaa.

love lily 4

Yhteenveto: Olen siis ainakin toistaiseksi ollut ihan supertyytyväinen Lily Lolon meikkipohjaan ja kiiltopuuteriin. Ne saavat mielettömän ison plussan paitsi laadukkuudestaan, myös levityksen helppoudesta: meikkivoiteiden kanssa saa usein olla tarkkana levityksen tasaisuuden ja mahdollisten häivytysten kanssa, virheet ja osaamattomuus voi helposti näkyä. Puuterimaisen aineen kanssa voi vain pyöritellä pensseleitä pitkin naamaa ja vähän sinne päin, eikä epätasaisuutta tai häivytyksiä tarvitse murehtia juuripa ollenkaan.

Kiinnityspuuterin tarpeellisuudesta tai toimivuudesta en ole vielä muodostanut ihan mielipidettä, sen sijaan aiemmin tilaamani luomivärit olivat vähän turhan haasteellisia varsinkin tummissa sävyissään käyttää niiden jauhemaisuuden ja runsaspigmenttisyden vuoksi. Pieni hitunen mustaa luomivärijauhetta poskella ja SSWOOSH, sotameikki on valmis. Pitäydyn tässä ainakin toistaiseksi vielä perinteisemmissä luomiväreissä. Sen sijaan tilaukseen taidan vielä laittaa punaisuuden neutralisoijan, jonka ansiosta toivottavasti nuo kasvoni punoittavimmat kohdat nenänpielissä ja ympäri poskia saisi vähän paremmin piiloon.

Purnukat itsessään tuntuvat hieman huterilta ja kierteet vähän hölskyvät, mutta toistaiseksi mitään ei ole karannut ulos. Matkalla taidan kuitenkin varmuuden vuoksi sulkea nämä erilliseen pussiin. Minusta myös vanhat, mustat purnukat olivat vaan hienompia. ;)

Tässä vielä naamavertailu. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa katojan vasemmanpuoleinen naama on ilman meikkiä, oikeanpuolimmaisella on meikkipohja. Alimmaisessa kuvassa molemmilla puolilla kasvoja meikkipohja + korostuspuuteria. Peitto on siis tehokas, muttei täydellinen nukkemaski ->minä tykkään. Punaisuutta ja pieniä virheitä voi peittää tehokkaammin lisäämällä punaisuudenpoistajaa ja peiteväriä.

demonstration 2
demonstration 3
demonstration 1
Kontrastin, valoisuuden ja vinjetoinnin lisäksi ei muita muokkauksia.

Lopputulosta voi myös ihailla vaikkapa näistä kuvista.

Millaisia kokemuksia teillä on mineraalimeikeistä?

26 kommenttia :

Anna-Maria kirjoitti...

Itse käytän sitä blogissanikin hehkuttamaani Everyday Mineralsia. Niissä on sinänsä kätsyt purnukat, että siinä purkissa on kannen lisäksi sellainen pyörivä läppä (vähän kuin Herbamare-suolassa aikoinaan), joka pitää jauheet tiiviisti purkin sisässä kuljetuksen aikana ja jauheen koputus purkin kanteenkin on helpomaa, kun sen läpän voi avata vain hieman raolleen. Kandee kokeilla Everyday Mineralsia sitten kun olet käyttänyt nuo loppuun ja testailla on niissä eroa. :) Hinta ainakin on tosi huokea, vain 12.50 dollaria / meikkivoide. ;)

Maria kirjoitti...

Lily Lolon meikkivoiteet on kans 12 puntaa per pötikkä, joten ihan vararikkoon ei sekään vie. :) Pitää harkita uskaltaako kokeilla, oon jumittajisihmisiä - kun hyvä löytyy, hevillä en vaihda. ;P

/me pistää Herbamare-yrittisuolaaa kurkun päälle ja dippaa tuliseen juustodippiin.

ella kirjoitti...

Kannattaa ottaa tuo reikien päällä oleva muovi irti vain osittain, eli siis vaikka vain kolmen reiän päältä tms. Tällöin jauhetta on helpompi annostella kippaamalla, ei tule liikaa kuten jos kaikki reiät olisivat auki.

Tämä tosin ei oikein auta jos olet jo poistanut muovin.. :) Ehkä teippaamalla saisit osan rei'istä takaisin kiinni? Itse käytän meinaan i.d.Bare Escentuals mineraaleja tuo keino tepsii minulla.

Maria kirjoitti...

Ella, hei hyvä idea, pitääpä muuten kokeilla tuota! :) Sitten voi ravistella purkkia vähän vapautuneemmin, kun on vain osa rei'istä auki :) Kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen käyttänyt Lily Loloa (tykkäsin), Everyday Mineralsia (ok sekin) ja odotan nyt Bare Excentuals versioita testiin. Viimeistä on kehuttu niin kovin, että tahtoisin nähdä, miten se tehisee herkästi punoittavalle ja pikkuvirheitä kuhisevalle naamalleni. Lily Lolo oli kokeiluistani ensimmäinen mineraalimeikki ja pidin siitä kovasti. Ainoa vika tuntui olevan, että hikoillessa pohja alkoi käsittämättömästi kutittaa. Everyday Mineralsilla en tätä huomannut.

Tuo ihon kukkiminen ilmeisesti olisi jäljitetty vismuttiin, jota jotkin merkit käyttävät. Se on vissiin taas näitä kokeiltavia juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Entä jos ravistat purkkia kannen ollessa kiinni? Toimi ainakin minun vanhalla puuterillani, jossa oli vastaava kansisysteemi.

Maria kirjoitti...

Kokeilin tuota, se toimii! Wautsi, mä olin ajatellut, että jos tekee noin, niin sitten saa kaiken lentämään entistä pahemmin kun avaa purkin, mutta jännästi se jää muuten siihen kanteen, josta sitten voi pyöritellä sutiin.. Kiitos, KIITOS! ^^

L-M kirjoitti...

Jos jauhe pöllyää naamalla, sitä luultavasti on siveltimessä liikaa. Tähän viittaisi sekin, että sanot meikin aluksi jättävän ihon puuterisen näköiseksi. Homman pitäisi mennä niin, että aluksi kasvoilla ei näy oikeastaan mitään, mutta jauheen imeydyttyä huomaa ihon tasoittuneen. Jauhetta pitää oikeasti käyttää aivan minimaalisen vähän, vähemmän kuin ikinä uskoisi.

Yleensähän myös suositellaan, että jauhetta levitetään mieluummin pari, kolme ohutta kerrosta yhden tuhdimman sijasta. Ja levityskertojen välissä kannattaisi pitää noin viiden minuutin tauko, jotta näkee, miten jauhe reagoi iholla. Itselläni tämä ainakin on toiminut hyvin.

Ei niin, että uskoisin siitä olevan mitään suurta vaaraa hengityselimille tai yleiselle terveydelle, vaikka jauhetta liian reilulla kädellä pöllyten annostelisikin. Mutta itse olen mineraalimeikeissä ihastunut muiden ominaisuuksien lisäksi niiden uskomattomaan riittoisuuteen: yksi pikku testeripurkkikin tuntuu riittävän iät ja ajat.

Maria kirjoitti...

Joo, mulla riitti se testeri tosiaan melkein kahdeksi viikoksi :)

On tosiaan mahdollista, että siveltimeen päätyy liikaa tavaraa :D Toisaalta olen vähäsen malttamaton, ja usean kerroksen vähittäinen tekeminen tuntuu vähän työläältä ajatuksena, en sitten käytännöstä tiedä. :P

Mutta ihmeissäni olin kyllä, kun tuli eräs päivä äkkilähtö johonkin, ja oli n. minuutti aikaa ehostaa naamaansa alkutekijöistään jotenkuten. Vähäsen hutaisin meikkitöhnää naamaan, rajasin silmät ja laitoin ripsarin ja oho, ihmiskelpoinen naama. :D Ihan oli ennätysajassa tehty meikki kyllä :P Ja se vielä näyttikin täysin hyvältä :D

Kamicha kirjoitti...

Olen myös mineraalimeikkien vannoutunut kannattaja - ja yksi tärkein argumentti niiden puolesta on kyllä tuo nopeus!

Itse olen löytänyt parhaan meikkipohjan Lauressilta - nuo pohjat antavat iholle todella kauniin pinnan ja sävyt ovat loistavia! (Testasin testereillä varmaan reilut puolenkymmentä tunnetumpaa ja vähemmän tunnettua merkkiä :-S)

Anonyymi kirjoitti...

lämpeen sun uudelle tukalle!!!

ja noi mineraalit kyllä houkuttaa ihan tosi paljon, mutta mulla on superherkkä ja punoittava iho poskissa ja pelkään että se kabukilla hinkuttaminen pahentaa asiaa. ja mä ahdistun aina kun oon tilaamassa testereitä siitä, etten tiiä mikä sävy ois oikea. vaikeeeeta! ja kun mulla ei tosiaaaaan ole varaa maksaa kicksin hintoja :(

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitti!

Kabukeja on tosi monenlaisia, toi Kicksin on todella karhea, ja kuulemma Bare Mineralsin vastaava on kans aika. Mut toi Lily Lolon kabuki, se on oikeesti ihan todella silkkisen tuntuinen ihoa vasten! En ole niinkun varmaan ikinä törmännyt yhtä pehmeään siveltimeen tai vastaavaan. Ei muuten itse asiassa ole edes hirveästi tuota Kickisin versiota kalliimpi, tsekkaahan! :)

Ja välistä jääneelle Anonyymille, taisi kans olla Rhia, joka kirjoitteli myös tuosta bismuth-mikäseoli -aineen kiusallisuudesta ja siitä, ettei se sovi kaikille. :/ Toivottavasti löydät kuitenkin sulle sopivan merkin. :)

Kamicha, hihi, nopeus on kyllä ihan pop. :P Lauressista en olekaan kuullut, pitänee perehtyä aiheeseen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Puuteria on helpoin annostella kabukiin kun ennen purkin avaamista kääntää sen ylösalaisin ja napauttaa pari kertaa purkin pohjaan. Sitten purkki taas oikein päin ja kansi auki. Kanteen jää vähän puuteria, josta ne voi pyöritellä kabukiin ja sitten loput puuteripurkin reikälevyn päältä. Kabukia pyöritellessä puuteri menee välillä reunoihin joista ne saa helposti taas keskelle vähän purkkia kallistelemalla. Jos haluaa puuteria lisää, niin kansi taas kunnolla kiinni, kopautus pohjaan ja purkki auki. Erittäin kätevää.

Maria kirjoitti...

Joo, mä tos kokeilin tota, enpä olis välttämättä tullut omin päin testanneeksi epäluulojeni takia. :) Olin ihan varma, että se voi vaan pöllytä sieltä kahta kauheammin, kun purkin avaa. :D Mut hienosti toimii toi kikka, oon entistä ihastuneempi nyt :D

Sipriina kirjoitti...

Oi!!
Aivan ihanan mahtava uus tukka sulla on!!
Ihana, munki pitäis mennä kampaajalle, mun pää alkaa olee aika räjähtäny..
Ja voi kumpa mullakin olis noin hyvä iho kuin sulla.
Mä sai just 2 ja puole kuukauden antibiottikuurin mun akne ihoon...mä toivon niin että se auttais.

Anonyymi kirjoitti...

"Lily Lolo vakuuttaa, ettei meikeissä ole nanopartikkeleita, eli niiiiin pieniä hiukkasia, että ne jäisivät elimistöön kertymään"
Heh, pakko sanoa, käsittääkseni noista nanopartikkeleista ei terveyshaittoja ole, itse en ole ainakaan sellaista vielä kuullut (olen töissä Helsingin Yliopiston materiaali- ja nanokemiaan suuntautuneessa labrassa). USAssa ne jostain syystä lietsoo nanopelkoa (scifi? :D), proffan mukaan huomattava osuus kansasta pitää siellä nanojuttuja uskonnollisesti epäilyttävänä/Jumalan vastaisina/epäeettisinä tms.

Mutta joo, tollanen välihuomio. Ihana blogi, jatka samaan malliin!

Orvokki kirjoitti...

Ostoslakossa-blogissa oli mielestäni tosi hyödyllinen kirjoitus liittyen mineraalimeikin levittämiseen ja kabukin käyttämiseen: http://ostolakossa.blogspot.com/2010/04/vinkkeja-baremineralsin-pohjan.html#comments

Itse koin ahaa-elämyksen luettuani tuon, sillä tajusin ettei sitä mineraalijauhetta todellakaan tarvitse annostella kuin vähän vain. Meikkaus tosin kestää nykyään kauemmin, kun pitää vaan pyöritellä, pyöritellä, pyöritellä, pyöritellä.......

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ahaa, okei, kiitos tiedosta! :) Mä olin jotenkin ollut siinä käsityksessä, että tarpeeks pieninä niistä voi olla jotain kasautuvaa ikävyyttä, jos päätyvät elimistöön, mutta helpottavaa sitten kuulla, ettei näin ole, ja kyse onkin taas vähän enemmän tommosesta hourupäisyydestä... x) Mutta kiitos siis korjauksesta ja kivasta palautteestasi!

Sipriina, tänks! Aww, otan osaa, akne voi olla yks vihoviimesin perkele, lähipiirin kokemusten perusteella. :/ Toivottavasti tepsivät!

Orvokki, kiitos vinkistä :) Haha, joo paljon pyörittelyä, pyörittelyä, pyörittelyä... :P Olikohan tää mineraalimeikkaus nyt sittenkään mun juttu - nestemäisten kanssa saa kuluttaa aikaa tasaiseen levitykseen ja häivyttämiseen, tän kanssa paneutua huolelliseen pyörittelyyn.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka pidempään olen jo blogiasi lukenut. Tosi kiva postaus ja meikäläinen suuntasi samantien tilaamaan parit testerit. En ole aikaisemmin törmännyt mahdollisuuteen tilata testereitä (vaikka paljon netistä tilailenkin) ja siitähän se riemu sitten repesi :D. Nyt voi pikkurahalla ensin tutustua tuotteisiin ja katsoa sitten mikä sopii, aivan täydellistä! Vielä täytyy lisätä, nyt kun vauhtiin päästiin, että sulla on kiva tyyli ja toi uus tukka on mahtava :).
- Andee

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans yksi Everyday Mineralsin käyttäjä. Ja urautuja myös - olen jo kahden vuoden ajan harkinnut että kokeilisiko Lily Loloa, mutta en ole saanut aikaiseksi:) Ei nettitilailun niin vaikeaa pitäisi olla...

Hintaeroa olen aiemmin pelännyt, mutta ei se näköjään kaaauhean suuri ole - EM foundation 12$ ja LL foundation 12£. Paljon sulle tuli postikuluja paketille? Em:ltä postarit on yleensä 10-12 dollaria, jos tilaa sen kokoisen paketin että just ja just jää postikuluineen tullirajan alle. Siihen summaan saa mahdutettua yleensä nelisen kappaletta täysikokoisia meikkejä (foundationia, puuteria, poskipunaa, concealereita) ja parit luomivärit.

Lisäksi EM:ltä saa joka tilauksen yhteyteen valita yhden ilmaisen näytesetin (Try me Free -kohdasta), ja sitten niillä on koko ajan joku promo menossa. Newsletterin tilaajille tulee promokoodit sähköpostiin, mutta muistaakseni niiden pitäisi löytyä ihan sieltä sivuiltakin. Yleensä promona saa muutaman kappaleen pieniä purkkeja luomiväriä tai poskipunia.

Bare Escentualsia löysin joskus Kicksistä testeripaketin -70 % alennuksella, ja olin ihan tyytyväinen niihinkin, mutta eivät mielestäni ole sen kummempia kuin EM:t. Eli hinnoittelu on pielessä jos minulta kysytään. BE:n siveltimien kovuus verrattuna LL:n ja EM:n suteihin muuten johtuu siitä, että ensin mainittu on oikeaa karvaa (mikä lie näätäsuti tuo testeripaketin mukana tullut), ja jäljemmät käyttävät synteettistä karvaa. Käytän sitä ainutta BE:n sivellintäni varjostusten/aurinkopuuterin levittämisessä, poskipunalle on Body Shopin tavan poskipunasivellin (ihan hyviä siveltimiä sieltäkin saa, mutta kalliita, ostettu ennen kun tajusin tilata netistä). Concealerille on EM:lta tämä ja sillä pääsee tosi hyvin silmien ympäristöön ja nenänpieliin, mitkä on itselläni ne tärkeimmät peiteltävät. Kabukina EM:n long handled kabuki, ja silmämeikissä sekalainen valikoima EM:n ja Body Shopin siveltimiä.

Suosittelen kyllä tilauksen tekemistä EM:lle, ja jospa minäkin sitten koettaisin päästä pois uristani ja testitilata LL:ää;)

-katti

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin vanhaa aihetta, mutta tilasin tämän ja monen muun blogin positiivisten arvostelujen jälkeen Lily Lololta testerit + kabukin. Testerit vaikuttavat sinällään ihan ok:lta, mutta kabuki on kyllä suuri pettymys.

Se on kyllä pehmeä ja ihanan tuntuinen, mutta karvaa irtoaa ihan solkenaan. Olen kerran sillä kokeillut levittää meikkipohjan ja karvoja nousi irti niin paljon, että pohjan tekeminen oli epämiellyttävää, kabuki on käytännössä käyttökelvoton.

Karvoja ei siis todellakaan tarvitse nyhtää irti, vaan pyöritellessä ne irtoavat ihan itsellään. Otan tuosta kyllä yhteyttä Lily Loloon, mutta onko sinulle tai jollekin lukijalle sattunut vastavaa kohdalle?

-tuikku-

Maria kirjoitti...

Itse asiassa kyllä, yks mun kabukeista on ollut juuri tuollainen! :o Tosin siitä on jo niin kauan aikaa, että hyvä jos olen edes muistanut koko asiaa, sillon tais munkin LL-kokeilut jäädä muuten juuri tuon takia, myöhemmin sitten kokeilin uudestaan, eikä ollut ongelmia. :o Kannattaa ottaa ehdottomasti yhteyttä ja valittaa! En ole itseni lisäksi kuullut tuollaisesta ongelmasta ennen sua...

Anonyymi kirjoitti...

Muistin vasta nyt, että pitääkin käydä tänne kertomassa, että miten tuon kabukin kanssa kävi. Jos vaikka jollekin muulle käy samanlaisesti.

Laiton siis Lily Lololle reklamaation, enkä voi kuin kehua asiakaspalvelua. Lähetin sähköpostilla reklamaation + kuvia kabukista ja neljä minuuttia (!!) myöhemmin sain vastauksen, jossa pahoiteltiin tilannetta kovasti ja luvattiin lähettää uusi kabuki tilalle välittömästi.

Pyysivät vielä kabukin pohjasta eränumeron ja kovasti vakuuttelivat, että ei ole normaalia eikä sähköpostiini vastannut ihminen muistanut, että olisi koskaan samasta asiasta palautetta tullut.

Tiedä sitten, että mikä on totuus, mutta kabuki tosiaan lähti seuraavana päivänä (siitäkin tuli sähköpostiin ilmoitus ja vielä kabukin mukana käsinkirjoitetut terveiset ja pahoittelut) ja on oikein laadukas ja hyvä.

Uskallan siis toistekin tilata Lily Lololta. :)

-tuikku-

Maria kirjoitti...

Voi kun loistavaa! :) Kiitos, että palasit kertomaan tän :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin googlen kautta tämän sinun postauksesi ja vaikka tästä on jo yli vuosi kulunut niin kysyn silti, kun olen itse hankkimassa myös näitä Lily Lolon mineraalimeikkipohjia..Eli mistä tilasit ne näyteputelit? ja mistä ylipäänsä hankit ko tuotteet? :)

Maria Morri kirjoitti...

Tilasin ihan Lily Lolon omasta kaupasta molemmissa tapauksissa. :) Nykyään olen siirtynyt käyttämään vähän peittävämpää meikkipohjaa Cliniquelta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...