21.4.2010

Bongaus

Koruja. Metallia. Ranteita ja sormia. Tumma, eläväinen pinta taustalla. Kuolausta? Erityisen paljon viehättävät nyt linjat, jotka menevät paitsi sormensuuntaisesti, myös poikittain yhden tai useamman sormen tai jopa rystysen yli. Sormusryökkiökuvista on kyllä tullut varsinainen nettimeemi - en laita ollenkaan pahakseni. ;>

Etsy.com olisi mitä mainioin paikka metsästää erikoisia koruja ja yllättäviäkin muotoja, valitettavan helposti siellä saisi kulutettua rahansa käsityöhön... Awww.

Image and video hosting by TinyPic

Kuva via Garbage Dress
(Ihana blogi tämäkin! Samantyyppisillä viboilla mennään kuin Dirty Flaws -blogissa. Zana Baynella on myös yksi persoonallisimmista hiustyyleistä, joita olen hetkeen blogeissa bongannut!)

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi yläbannerin päivitys lähemmäs nykyistä lookiasi? Tai joku piristysruiske blogin ulkonäölle muutenkin :) Ei mitään vikaa varsinaisesti tässä, mutta pitkään seuranneena sitä kai kaipaa jotain ihan pieniäkin muutoksia.

Maria kirjoitti...

Joo, mulla on ollut itse asiassa jo useamman kuukauden työn alla uusi layout, sen edistäminen vaan on ollut hidasta ja vaikeaa. :D Kun keksii mitä haluaa tehdä, niin sittenpä taas muuttuu mieli, tai ei edes tiedä mitä oikeastaan haluaa. Lisäksi mä olen riippuvainen ton koodipuolen kans miehestä, joka puolestaan on tällä hetkellä kiireinen töiden ja pääsykoekirjojen kanssa.. :P Mutta lupaan ja vannon juhlallisesti, että uudistusta on tulossa! :) Noi kuvat tosin olis tietty helppo päivittää, joo.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...