1.4.2010

A(r)mor

Olen läkähtyä aina, kun silmiini osuu kauniita, hieman erikoisia, hieman järeitä, mielenkiintoisilla yksityiskohdilla varustettuja koruja, jotka voisivat olla osa jonkin eeppisen tarinan kuvastoa. Kun Kingdom of Stylen Queen Michelle esitteli A(r)mor-nimistä putiikkia ja tämän pitäjän, Holly Golightlyn upeita ketjuluomuksia, joiden siis pitäisi olla vieläpä oikeasti kestäviä ja laadukkaita, ahmin silmilläni itseni ähkyyn.

Erityisesti tämä ketjuilla yhdistetty Freya-kaksoissormus tumman metallisena herätti taas mielikuvitukseni. Kuin kahleita, muttei kenties vaarallisille rikollisvangeille... Sanokaa, etten ole ainoa? Oikeasti, tsekatkaa tuo putiikki.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: A(r)mor Jewelry

P.s. Varokaa sitä aprillipäivää.

4 kommenttia :

L▲UR▲ kirjoitti...

Oiiiih, päädyn vielä tehtailemaan näitä itse...

maria kirjoitti...

Oli kyllä kivoja oivalluksia kyseisen putiikin koruissa. Samantapaisia voisi itsekin tehdä hieman pienemmällä budjetilla. Minua on muutenkin kiehtonut jo jonkin aikaa olkapääkorut, tarkoituksena olisi tehdä sellainen tässä lähiaikoina (kierrätysmateriaaleista, ehkäpä). Kunhan iskisi kunnon inpiraatiopuuska. :)
Nyt jäi vaivaamaan, sillä kuvien malli näytti tavattoman tutulta, mutta en saa päähäni nimeä.. Jos nyt kyseinen henkilö edes on se mitä ajattelen. :D

nanna kirjoitti...

Hienoi on. Suomessahan gTie tekee jotakuinkin vastaavan tapaisia, tietänet firman. Tsekkaile sieltä lisää hienouksia :)

Hassua et tuon palvelun nimi on Etsy, mutta logossa lukee väärin (Esty)

Maria kirjoitti...

Näppärät tosiaan tekevät itse, mä olen epänäppäryyden lisäksi auttamattoman aikaansaamaton :D Mutta kuolaus on ihanaa. ^^

Nanna, juu, gTie on tiedossa, upeita juttuja heilläkin! :) Omistan itse asiassa ne korvikset. :P Pitäskin joskus esitellä ne :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...