29.3.2010

The Uniform Project -mekko omaksi?

Heihei, kaikki The Uniform Projectia seurailleet, tietäkäätten, että nyt tuota vuoden mittaan asusta toiseen kierrätettyä monikäyttömekkoa saa ostaa ikiomakseen! Inspiraatiota sen stailaamiseen voi hakea Sheena Matheikenin asuista.
Image and video hosting by TinyPic
Hintaa mekolta löytyy 180 dollaria, mutta on huomattavaa, että vaatteet valmistetaan New Yorkissa ehdottoman hyvissä oloissa ja hinnasta 30 dollaria menee Uniform Projectin hyväntekeväisyyskohteelle, Intian vähäosaisten lasten kouluttamiseen. Lisäksi ostaja saa valita Sheenan blogista suosikkiasunsa ja "omistaa" sen, käytännössä lisätä yksilöllisen merkintänsä asusivulle.

Mekkoa voi käyttää miten päin tahansa, napit kiinni tai auki, yksinään tai kerrostaen muiden vaatteiden kanssa.

Alla oma suosikkini mekkokaupan esimerkkiasuista:

Image and video hosting by TinyPic


Kuvat: The Uniform Project Store

4 kommenttia :

teresa kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä! Pitääpä harkita. Kaula-aukko saisi olla omaan makuuni hieman avarampi, mutta täytyy kyllä miettiä kun tuo nappiselkä niin ihana!

Maria kirjoitti...

Ollos hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

Täysin aiheen vierestä: aattelin hihkaista että ykköseltä tulee tunnin päästä (19.00) ohjelmaa lisäaineista ja kemikaaleista. Vähän myöhässä tulee tämä vinkki, varmaankin myöhästyy.. mut etkös ole näistä kirjoitellut? Ohjelman nimi on Myrkyttynyt kehomme tms, joten lähtökohta voi olla makuusi aika fataali, mutta Turun Sanomissa oli ihan ok arvostelu dokkarista:)
/Hannele

Maria kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pitänee katsella jossain välissä vaikka Areenalta tai kytätä uusiintaa tai jotain, nyt meni täysin ohi kun olin koko iltapäivän ja alkuillan menossa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...