22.3.2010

Tigi Eco Freako Texturizer

Kun huomaa käyttävänsä tukkaansa kolmea erilaista vahatöhnää, sitä jo vähän arvelee viiraavan korvien välissä. Jollain älyllisellä akrobatialla olen kuitenkin onnistunut vakuuttamaan itselleni, että tarvitsen sekä tavallista, tahmaamatonta kuituvahaa, puuterimuotoista kuivavahaa, että vielä lisäksi tahmaista ja hyvin kuivaa tekstuurivahaa. Hyvin jännää.

Lisäksi olen huomannut, että noin vuodessa hiustököttieni määrä kaapissa on moninkertaistunut. Jotenkin onnistun silti löytämään kaikille käyttöä, en tosin ehkä yhdellä kertaa. Parempi niin. Tosin nykyisessä toispuoleisessa tupeerauspeikkotukassa käytän kyllä kaikkia kolmea erilaista vahaani. Lol?

particuliere day 5

Perheeni tuorein paikkansa lunastanut hiustuote: Tigin Love, Peace and the Planet -sarjan Eco Freako Cherry Almond Texturizer. "Delivers texture with flexible hold."

Tekstuurista en tiedä, sitä aina löytyy omastakin takaa, mutta tupeeraukseen tämä on ihan mainio apu. Tahmaisuutensa ansiosta se on oiva liima takkuja luodessa, kaikeksi onneksi se ei jää tukkaan kuitenkaan ikitahmaiseksi purkkafiilikseksi, vaan imeytyy hiuksiin, tai haihtuu taivaalle, tai jotain. Pito jää. Puuterimaista Osiksen kuivavahaa puolestaan sirottelen aivan hiusten juureen (en kuitenkaan päänahkaan) ja pöyhin ylöspäin, toimii kätevästi kohottajana. Sitä tavallisempaa, tahmaamatonta Osiksen kuituvahaa sitten käytän yleisvahana ja tuuheuttajana muualle hiuksiin.

particuliere day 9

Onhan tää nyt aika hullua kyllä, oikeasti varmaan selviäisin sillä kuituvahallakin. Paitsi, että se puuterimainen jauhe kyllä on oikeasti kätevä tyvikohotuksessa. Ja toi liima-asia takkujen liimaamisessa. Mä olen niin kosmetiikkamafian uhri. Saa nähdä mitä näistä ostan toiseen kertaan.

Tsek myös Bubblen arvio samaisesta tekstuurivahasta! Jotain siinä mainittiin mm. liukkaista ja puhtaista hiuksista, joiden käsittelyyn ja muotoiluun tämä töhnä on kiva apu.

2 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Jep, tämän vahan nimeen kyllä vannon! Joskus mun oli pakko ostaa semmonen vaha jonka nimi oli Architect Wax (oisko L'Orealin?), ihan vaan sen nimen takia :P Se oli ok. Mutta tykkään Eco Freakon tavallaan näkymättömästä ilmeestä. Siis vaikutus näkyy, mutta itse tökötti ei. Jotkut vahat kun jättää selkeästi liian kiiltävän pinnan hiukseen.

Maria kirjoitti...

Hehe, Architect... Hear hear :P Joo, toi on alusta loppuun mattapintainen tökötti, hyvä tykätä siitä tosiaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...