23.3.2010

Tämä on nähtävä: Brothers

Tässäpä taas yksi elokuva lisää pakko katsoa -listalleni, Brothers.

Juuri ensi-iltansa saanut Brothers kertoo kahdesta veljestä, joista toinen lähtee sotaan ja toinen on juuri päässyt vankilasta. Sitten sotaan lähtenyt puolisko ilmoitetaan kuolleeksi ja kotiin jäänyt veli pitää huolta velivainaansa perheestä ja saa jopa elämän taas hymyilemään. Vaan sotilas ei ollutkaan kuollut, ja tämä palaa kotiin sodan kauhuista. Soppa on valmis.

Elokuvaa on ehditty jo kehua runsaasti, ja erityisesti mies on hyvin kiinnostunut aiheesta. Pääosissa ovat Jake Gyllenhaal, Natalie Portman ja Tobey Maguire.

Brothers -traileri:


Traileri on muuten harvinaisen sekavan fiiliksen jättävä. Homma alkaa tragediadraamana, eteneee romanttiseksi rakkauskuvaukseksi, sitten kolmiodraamaksi ja lopulta suoranaiseksi kauhuksi ja psykologiseksi trilleriksi. Jännä.

Tsek myös Bubblen arvostelu!

Jokohan malttaisin hieman vähentää tätä uusista elokuvista hekumoista. Mutta minkäs sille voi, että tämä alkuvuosi varsinkin on vaikuttanut hyvältä elokuvien suhteen. :)

P.s. Iiks-jee, torstaina katsomaan Alice in Wonderland in 3d! ^^

7 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mahtavaa leffailua niin Ihmemaassa kuin sodankin keskellä! ^___^

Maria kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Lina kirjoitti...

Olin katsomassa tuon Brotherssin ja pakko sanoa että oli kyllä aika huikea leffa! Jenkkilästä tulee paljon hyvääkin (en siis tuhahda kollektiivisesti kaikille Hollywood-tuotoksille ja fiilistele ainoastan korealaisia taide-elokuvia...), mutta harvoin leffoja jotka näin vahvasti nojaavat näyttelijäsuorituksiin. Pääosatyyppien lisäksi on pakko hehkuttaa perheen pienimpiä jotka olivat hurjan luontevia ja taitavia. Ihan älytöntä että tämäkin ohitettiin oscareissa kokonaan...

Maria kirjoitti...

Joo, kyllä sieltä tulee ja on tullut :) Mulla on jopa suuria intohimosuhteita muutamiin Hollywood-tuotoksiin, joista osa kyllä toki on nostalgisisiin syihin nojaavia... :P Mutta ei pidä ylenkatsoa alkuperää, pitää katsoa sitä sisältöä :)

Mä oon alkanut suuresti kyllä arvostamaan loistavia näyttelijäsuorituksia, aiemmin sitä ei niin tajunnut, kun ei tullut katsottua elokuvia, joissa näyttelijät olisivat päässeet antamaan sitä parastaan (koska draama oli ihan tylsää-plööh). :P Että jos näyttelijät hoitaa työnsä elokuvassa hyvin, niin aika usein se tarkoittaa sitä, että elokuvan katsominen on ollut positiivinen kokemus. :)

Oscareissa on kyllä joo ihan käsittämättömällä tavalla ohitettu monia erinomaisia leffoja. Viime vuonna tullut Clint Eastwoodin Gran Torino ei muistaakseni saanut yhtäkään ehdokkuutta, mitä mun oli todella vaika niellä näin jälkikäteen, kun leffan lopulta näin. Se on kaikilla tasoilla yksi parhaita elokuvia, joita olen nähnyt, uskomattoman monipuolinen, koskettava mutta hauska, ehdottomasti ei-ylinäytelty ja... ja... Noh, en vaan voi millään hyväksyä sitä, että Gran Torino jätettiin kylmästi pystien ulkopuolelle.

Mutta noh, eipä siellä kyllä nyt muutenkaan läheskään joka vuosi ole niin hirveän erityisen loistavan ihmeellisiä elokuvia palkittu. Hyviä ja hyvin tehtyjä kyllä, mutta monta kertaa mieleen olisi tullut palkita vähän toisia...

Katja kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja trailerista, mennäänki siskon kanssa katsomaan tää huomenna, kun muuten ei löytyny sellaisia leffoja joista molemmat ois tykänny..:/ :)

Maria kirjoitti...

Hauska kuulla, että tästä siis oli jotain hyötyä! Toivottavasti viihdytte molemmat leffan parissa. :)

Katja kirjoitti...

Viihdyttiin todellakin!:) Sai pidätellä sekä naurua että kyyneleitä, sai iloita ja jännittää. Ja moni asia herätti oikeesti ajatuksia ja kosketti silläki tavalla tosi syvästi. Oli ehdottomasti katsomisen arvoinen!

Ja asiasta toiseen pitää mainita että omaltaki osaltani 'Gran Torino' nousi kyl yheks parhaimmista katsomistani leffoista, kun sen viime syksynä näin! Yhdyn sun sanoihin.

Ja 'Brothers' nousi kyl samaan kastiin Gran Torinon kanssa..sisko sanoi että voisi vaikka heti mennä katsomaan uudestaan, itse en ehkä ihan heti mutta kyllä joskus vielä..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...