25.3.2010

Ryppyisessä paidassa

Jostain hyvin kummallisesta syystä taas oli sellainen keskiviikko, että suurimman osan päivästä teki mieli vain lojua. Siitäkin huolimatta olin varsin ahkera ja aikaansaava, joskin hieman zombi.

Zombi haahuili valkoisessa ja suuressa, kesällä Tukholman Weekdaysta ostetussa paidassa, joka on mukavasti ryppyyntynyt käytössä ja säilytyksessä. Koska en ole ikinä ollut turhan tarkka näiden asioiden kanssa (ja koska en omista silitysrautaa, ja vaikka omistaisinkin, en jaksaisi ikinä käyttää sitä), suhtaudun ryppyiseen pintaan elävöittävänä yksityiskohtana, en vikana. Näyttäkööt siltä, kuin olisin nukkunut paitulissa. Unista mielenlaatuani se ainakin kuvaa!

White shirt big 4
White shirt big 6
White shirt big 7
White shirt big 5
White shirt big 2
Paita - MTWTFSS, korut - Fashionology.nl ja Kalevala koru
White shirt big 1
Pallosta heijastuva punainen mollukka on punainen seinä käytävän toisessa päässä.

Tänään kuitenkin irrottaudun henkisesti kaikesta ja sukellan Underlandin ihmeelliseen maailmaan... Palaillaan illemmalla!

P.s. Tsektsektsek, kuunatsiscifielokuva Iron Skyn kuvaukset ovat viimein alkaneet - ja vieläpä Tampereella! Aamulehdellä hauska artikkeli tästä otsikolla Avaruusnatsit hyökkäsivät Lielahteen.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voisitko joskus laittaa kuvan, jossa näkyisi miten hiuksesi ovat takaa? Olen miettinyt miltä ne sieltä näyttää :) Kiitos jos onnistuu!

Maria kirjoitti...

Laitetaan listalle :P Kuva tukka puoliksi kiinni vai auki? ;)

Lore kirjoitti...

Mainio paita, niin keväinen! Ironskyta on odotettu niin pitkään!! :D natseja kuussa, mitä parempaa voi olla.

bubble kirjoitti...

Silitys on niin yliarvostettua! Vaikka ymmärrän sen silloin, jos on töissä vaikka pankissa. Niissä on niin tiukat pukukoodit :P

Huippu toi punanen möllykkä sormuksessa, tulee mieleen Sauron!

Kamicha kirjoitti...

Tuo paita on niin kaunis... ...ja silittämättömyys (tai laiskuus, miten vaan) iskee täälläkin.

Maria kirjoitti...

Lore, kiitti! Joo, kyllä Iron Sky on varmaan yksi odotetuimpia suomalaisia elokuvatapauksia... :P Ei vaarman oo muuten Elokuvasäätiö tukenu :DD Tosin, ei noil rahoil kyl taida edes tarvita Itkusäätiön melankoliarahoja. -.-

Bubble, hyvin sanottu! :D Todellakin on. Nojoo, ehkä just tuollaisissa virallisissa yhteyksissä... :P

Hahaa, nyt sormeni siis näyttää Sauronin sormelta tuon haarniskan kanssa, ja kun punainen seinä heijastuu siitä, näyttää vielä Sauronin silmältäkin ;) Aika huippua :P

Kamicha, en ole siis ainoa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...