11.3.2010

Particulière ja pari uutista

Olen ollut jo pari aamua aivan täpinöissäni kuullessani postinjakajan juoksevan portaissa. Tänä aamuna odotukseni täyttyi, ovikello soi ja jakaja tarjosi pakettia. Ihihh!

Paketista kuoriutui elämäni ensimmäinen Ebay-aarre, Suomen hintoja edullisempi (vaan silti hinnaltaan järjellisyyden tuolla puolen - en välitä!) tämän kevään yyberhittihypekynsilakka Chanelilta, Particulière. Olen ihan täysin sen hypen uhri. Siis ruskeanharmaata, taupea, minulla! Mutta miten kaunis sävy se oikeasti onkaan, niin moninainen! Ruskea, harmaa, kylmä, lämmin, tumma, vaalea, jopa hieman lilertävä. Täydellinen välimuoto kaikesta, mitä universumissa on. Mushroomy, kuvailevat kynsilakkahullut blogeissaan. No he-hei, sieniä tänne päin, kiitos!

particuliere day 3

Tämä olkoot kevätvärini. Ja ei, ei kevät ole vieläkään täällä, sori nyt et mä kerron tän, mutta pakkaset palaavat viikonloppuna. Katellaan sit huhtikuummalla uudestaan. Sillä aikaa minä hivelen kynsiäni.

Jos haluaa tästä sävystä aavistuksen lompakoystävällisemmän version, OPIlla on peräti kaksi mukiinmenevää sävyä. Over the Taupe on ehkä se kaikista lähimpänä oleva, You Don't Know Jaques on hieman tummempi, mutta käypä sekin.

particuliere day 2
particuliere day 1
particuliere

Vilkas uutispäivä:


Lindénin mediamaksu sitten pistettiin toistaiseksi jäähylle ministerin itsensä toimesta, asia menee seuraavan eduskunnan ratkaistavaksi. Suomeksi: jos äänestätte samat naamat ensi kaudellekin päättämään asiasta, laki kyllä runnotaan läpi. Ihan varmasti. Mark my words.

Poliisi julkisti tänään oman Nettivinkki-sivustonsa, jonka kautta voi ilmoittaa netissä kohtaamistaan rikoksista. Jostain jännästä syystä kuitenkin Poliisi kehoittaa lähettämään lapsipornolinkit ei-viranomaistaholle, rekisteröidylle yhdistykselle, Pelastaa Lapset ry:lle. Jännää. Lieneekö nyt ihan laillista.

Vielä jännempää on, että Nettivinkkiä ja muitakin Internetin ilmiantosivustoja parodoiva nettivinkki.fi on nyt poliisin linssin alla. Ei siinä vielä mitään. Mutta:
"”Meillä on aavistus siitä, kuka tämä on tehnyt. Olemme yrittäneet tavoittaa häntä, muta hän ei ole vastannut soittopyyntöihin”, kertoo tietekniikkarikosten yksikön johtaja, rikosylikomisario Veli-Pekka Loikala Keskusrikospoliisista."

Vau, olenpa todella iloinen, että Keskusrikospoliisin rikosylikomisariolla, joka johtaa tietotekniikkarikosten yksikköä, on aavistus sivuston tekijästä. Mä voin kertoa ihan suoraan Keskusrikospoliisin tietotekniikkarikosten yksikön johtajalle, kuka sivun takana on, niin ei tarvitse tyytyä aavisteluihin. Lukeehan se sentään siellä sivullakin. Mahtavatko kuitenkin epäillä Matti Nikkiä. Päättivät jo kertaalleen tämän syyllisyydestä ilman oikeuden välikäsiä, miksei siis toisenkin? Eihän se nyt niin tarkkaa ole noudatetaanko lakia vai ei.

Nyt tortillailtaan!

6 kommenttia :

Wilhood kirjoitti...

Suht nerokasta, että jotta pääs tuolle poliisin oikealle Nettivinkki-sivulle, piti ladata varmenne. "Sivusto ei ole turvallinen" vai mitenseoli...

Ja kiitos noista OPI-vinkeistä :)

Maria kirjoitti...

Hehe joo, onhan se aika nerokasta ;)

Ollos hyvä vinkeistä :)

Janina kirjoitti...

Nonni! Ja arvaako tekeekö nyt tämänkin mieli tuota kynsilakkaa ja vieläpä juuri tuossa sävyssä! :P Menee kyllä ostoslistalle...

NooranElämää kirjoitti...

Viittikkö heittää tänne 500m päähän yhden tortillan? xD Saattais kyllä levahtaa vähän matkalla. (ja emmä kyl tiiä joistain wannabelihasuikaleista...)

Tiina kirjoitti...

Täydellisen sävyinen kynsilakka. Olen etsiskellyt jotain juuri tuollaista -mattapintaista ja peittävää, mutta kuitenkin vaaleaan vivahtavaa. Kiitos vinkistä! Täytyy kyllä hommata sellainen itsellekin. No, ainakin saman värinen hintaluokaltaan keveämpi.

- Tiina

Maria kirjoitti...

Janina, se on kyllä tosi kaunis sävy :)

NooranElämää, ne wannabelihasuikaleet sopi itse asiassa aika hyvin tommoseen, vaikkei niillä nyt kyllä tosiaan ihan feikannu itteenssä lihanyönnistä :D

Tiina, hän on hyvä vinkistä! :) Mm, miltähän tuo näyttäis, jos siitä tekis ihan sellaisen kunnon mattalakan niillä matta-aineilla... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...