1.3.2010

Nollakeli

Melkein onnistuin viikonloppuna flunssautumaan. Perjantaina vedin paniikit kaulalle nousseesta patista, josta en vieläkään tiedä oliko se vain vinoon nukuttu lihas vai pöpöjä vastaan kamppaileva imusolmukeasia, mutta siitä pääsin onneksi parissa päivässä eroon. Koko viikonlopun kuitenkin olo oli ihmeellisesti voimaton ja lauantai-iltana jopa tukkoinen ja ihan aavistuksen lämpöilevä. Mikä lienee ollut, mutta nyt se on selätetty. Sen kunniaksi pihalle sunnuntaikävelemään ja nauttimaan talven leudommasta puolesta!

serious vs funny 2
serious vs funny 4
Takki - JSFN, housut - Zara, laukku - Lumi, kengät - Vagabond Muscat, villakauluri - Varusteleka
serious vs funny 1
serious vs funny 3
Kuvista kiitos miehelle. Kuvassa yritin näyttää, mistä kohtaa voisi rajata pärstempää kuvaa varten, mutta sovitaan nyt, että heiluttelen iloisesti lukijoilleni. ^^

Urheaa maanantaita ja hyvää maaliskuun ensimmäistä itse kullekin!

6 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Kengät<3 ^___^ Ja hihii, sulla on selkeesti joku vastustetaan niitä jotka vastustaa talvea -kampanja menossa :) Tai ei nyt ihan niin radikaalisti mutta anyhow. Hienoa. Mua ei kyllä inspaa toi loska yhtään, vaikka kumpparit on kyllä kivat kun ei tarvi miettiä mihin astuu. Paitsi että ne on liukkaat. Ja sitte se kismittää, että ei pääse juoksulenkille tänään. Koska loskassa tarpominen > märät sukat > varma flunssa taas.

Mut sen sijaan voi mennä salille sisätiloihin, katsella ulkona tuiskuttavaa räntää ja toivoa, että vaikka kesä on vielä kaukana, niin tulisi edes kivoja pakkaspäiviä vielä :)

Maria kirjoitti...

Hihi, yriteään, vaikka kyllä se kevät vähän alkaa vaivata mieltä jo täälläkin... ;P

Tollanen loskakeli on kyl tosi vaikee. Mut sanoivat jossain, että pakkaset jatkuu vielä maaliskuun lopulle, että eiköhän tää oo vielä väliaikasta :)

Maira kirjoitti...

Hei, siistiä bongata joltain muultakin tuo Lekan kauluri! En ole itse vielä saanut sitä toimimaan järkevästi, koska se tuntuu olevan aavistuksen liian lörttö ja minä olen aavistuksen liian vilukissa lörtön kaulurin kanssa. Jään varmaan odottelemaan vielä hiukan leudompia kelejä, ennen kuin otan tuon kunnolla käyttöön, sitä ennen turvaan kyllä ihan normipaksuun kaulaliinaan.

Maria kirjoitti...

Hih :) Joo, onhan se ohut ja kaulassa vähän löysänpuoleinen, mut toisaalta se on yllä yllättävän lämmin :) Mulle toi toimii tälläsil keleil aika passelisti, ainakin siis jos ei tuule... :D Oon muuten kans käyttäny kahta tommosta päällekkäin! ^^

ravenwaves kirjoitti...

Ihan tuo sun "heilutuskuva" :D

Maria kirjoitti...

Tshihi, kiitti ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...