20.3.2010

Meksikon pikajuna

Tätä on pari yötä tullut pedissä hyräiltyä. Oh joy!

Reino Helismaa: Meksikon pikajuna

4 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Hahhahaaa! Eikö ole muuten ärsyttävää kun joku biisi jää päähän soimaan eikä lähde pois. Siitä on tehty sketsikin, asialla Heikki Silvennoinen ja kumppanit =)
Toi biisi oli lapsena mun lemppari. Kuriositeettina mainittakoon että biisi on alunperin painettu vanhanaikaiselle vinyylisinglelle niin että puolet oli a-puolella ja puolet b-puolella. Radiossa ne aina soitti biisistä vain sen alun eivätkä koskaan sitä b-puolen osuutta ja sekös mua kakarana harmitti!

Maria kirjoitti...

HIhi, mullekin oli toi toinen osa ihan uutta. :P Mulle tää biisi tuli tutuksi muksuna jostain Pikku kakkosen juhlaohjelmasta, jossa toi eka osa esitettiin :P Tenavatähdessäkin on taidettu pari kertaa esittää :P Hauska biisi, erityisesti eka säkeistö jää aina päähä pyörimään... :P

juskan kirjoitti...

Haha. Täällä taas on soinut päässä muutaman päivän hieman eri versio kyseisestä biisistä :P http://www.youtube.com/watch?v=1cNvu48JI_Y

Samuel kirjoitti...

"hohottelee kohti kurkkuaan" :D <3
Tämä laulu oli meillä joskus osana koulunäytelmää, joka tosin kertoi kylämme perustajasta... en muista miten se yhdistettiin Meksikon pikajunaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...