20.3.2010

Loska

Hirveästi on loskaa. Silti urhoollisesti hervantalainen pikkupariisitar seikkaili miehensä kanssa Herwoodin keskustan Lidliin täydentämään tortilla-ainesvarastoja illan tortilla-ahmintaa varten. Noms.

Kumisaappaat olisivat muuten olleet se paras valinta keliin nähden, mutta toisaalta liukas pohja olisi luultavasti tuottanut kokomärkyyden, joka seuraa sitä hetkeä kun bloggari vetää flipat naamalleen tai peballeen. Urat ovat se avainsana. Kengissä, joilla liukastellaan vaativissa oloissa (Suomen talvet ja keväät ovat useimmiten juuri sitä), on oltava kunnollinen pohjakuviointi. Yhtään vähemmästä varautumisesta ei seuraa hyvää. Onneksi maiharit ovat jo kuin nahkatakki tai mustat mekot - nämä ikiklassikot eivät koskaan mene pois muodista. Toisaalta, vaikka menisivätkin, mitä sitten.

wet snow how finnish 7
Nahkatakki - JSFN via Ellos, tunika - Selected Femme, villapaita - Filippa K, villahuivi - Et Cetera, kengät - Vagabond Muscat, villasukkikset - Falke, laukku - Lumi, vyö - Jimmy Choo for H&M, kämmekkäät - Lindex
wet snow how finnish 2
wet snow how finnish 6
wet snow how finnish 8
wet snow how finnish 1
wet snow how finnish 5
wet snow how finnish 3
wet snow how finnish 4
Raksut.

Asukuvista kiitos miehelle. Minä otin loskakuvat.

7 kommenttia :

KatriK. kirjoitti...

Vallitsevissa p*skakeleissä on muuten yksi hyvä puoli = lumi sulaa ja se tietää kesää :)

bubble kirjoitti...

Toinen kuva ylhäältä päin on järkyttävän kaunis ö____Ö <3 Ei sillä ettet sinä olisi!!

Maria kirjoitti...

KatriK, se on aivan totta! :)

Bubble, haha, kiitos! :D Jännästi loskakin voi olla vähäsen kaunista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Pikkupariisitar, :D

Maria kirjoitti...

Hehe joo, se on joskus vuosi sitten erään anoyymin muka-pisteliäis heitto toi hervantalainen pikkupariisitar :P Oli niin hyvä, että adoptoin käyttööni x)

Anonyymi kirjoitti...

Ja aina vaan toi tukka noin...

Maria kirjoitti...

Mun tukka on ollut kohta kaks ja puol vuotta täsmälleen samalla tavalla, ehkä mä saan pitää tukkaani välillä myös näin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...