23.3.2010

Limesorbettia

Me at amarillo

Aamupäivän juoksentelin koululla (palautin mm. sen kuuluisan esseen, nyt loppuu jauhaminen siitä Iisakin kirkosta), sitten kävin hakemassa Koskarin Kicksistä uuden meikkisudin ja sitten, SITTEN seurasi päivän kohokohta: lounastreffit Amarillossa pitkästä aikaa mummun kanssa. Mätin itseeni BBQ-kanafajitaksia ja mies ahtoi itseensä sikaa kolmesta eri osasta... no, sitä sikaa. Jälkiruuaksi mahtavan maittava limesorbetti, joka on samalla makea, että mukavasti kirpakan kirpeä. Limet ja sitruunaiset maut ovat ihan mun juttuni - sen valkosipulin ja chilipippureiden ohella.

Lime sorbet
Me at amarillo with lime sorbet
Armor ring with lime sorbet
Hihih...
Taco dessert
Miehen jälkkäri: tacokuori kanelilla ja... jollain ja.... jollain. Enpä tullut maistaneeksi.

Kuvista voi taas kiittää tai syyttää miehen Nokia N900:sta. Taidan toivoa synttärilahjaksi oman ja alkaa myös harrastaa podcastien kuuntelua kävelytaipaleilla ja ladata muistin täyteen kirjoja Project Gutenbergistä ja tietysti pikaräpsiä niitä kuvia. Tosin, katsotaan nyt, millainen se tuosta seuraava nokialainen malli on...

Bussissa törmäsin menomatkalla peruskoulu-lukioaikaiseen kaveriini, jonka kanssa, kuten monen muunkin, yhteydenpito on nyt viimeisen vuoden mittaan jäänyt erityisen vähälle. Miten voikin ihminen olla laiska pitämään yhteyttä? Ja siis puolin ja toisin? Joka tapauksessa oli hauskaa törmäillä ja huomata että jahaa, sinäkin siis olet pesiytynyt nyt Tampereelle. Terkkuja vaan M:lle! ;)

P.s. Tsek huippuhauska Lehden artikkeli Obaman terveydenhuoltoreformin voimaanastumisesta. Taustoitukseksi sanottakoot, että varsinkin republikaanit ovat olleet vallan hysteerisessä paniikissa tämän KOMMUNISTISEN uudistuksen takia. (Jännää ettei jo ohjukset lentele Pohjoismaihin.) Ei kai se mikään vähempi toisaalta riittäisi pitämään yllä äärioikeistolaista uskottavuutta.

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

oih, toi sorbetti<3 juon juuri forsmanin lime-sitruunateetä, naaaaam! sulla on kyllä ihan täysin sama ruokamaku ku mulla! ja sormus on pähee!

Tiiu kirjoitti...

Teil on kyl ehkä Suomen junteimmat ruokatottumukset :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, hihi, no teestä mä en kyllä ite tykkää.. ;) Kiitti!

Tiiu, nyt kaipaa vähän selvennystä? :D

NooranElämää kirjoitti...

Mä olettaisin, että jos juntti menee ravintolaan niin se tilaa pippuripihvin ranuilla, koska se ei muuta osaa syyä ;o

Maria kirjoitti...

Sanottakoot disclaimeriksi, että tää hervantalainen pikkupariisitar kyl tarttee myös viereen vilkkuvan sarkasmivalon :P

Petra kirjoitti...

oi mikä sormus! upea :)

Maria kirjoitti...

Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...