27.3.2010

Leave Out All the Rest

Ehdottomasti Linkin Parkin kaunein ja kenties puhuttelevin biisi.

Leave Out All the Rest

6 kommenttia :

Prefecta kirjoitti...

Oi, mä rakastan Linkin Parkia. Ekan biisin kuultuani (Numb) en tykännyt yhtään mutta sitten tapahtui jotain outoa. Minä jonka on maailman hankalin innostua mistään uudesta musasta olin ihan intopiukeena. Enkä vieläkään tiedä miksi. Näin nuot poijjaat tositoimissakin viime kesänä. Veti melkein vertoja Metallicalle (osittain kyllä siksi, että mulla oli kuutisenkymmentä kiloa häiriötekijöitä haittaamassa kuuntelunautintoa siinä Metallican soitellessa...)
xoxo, Prefecta
Another Fab Day

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä aivan mahtava biisi. Olisin halunnut tanssia tuon häissä ensimmäisenä tanssina, mutta miehekkeen mielestä oli vähän väärä teema :) Ja toisekseen Twilight yhteys oli jopa hieman liikaa minullekin...

bubble kirjoitti...

Toi kyl on kaunis. Mä sain jonkun yliannostuksen Linkin Parkista numetal-kautenani, jolloin Hybrid Theory -platta oli melkoisen tehokkaassa kuuntelussa. Aina joskus sitä pitää vielä nostalgian vuoksi popittaa.

Anniina kirjoitti...

Linkin parkin kaunein biisi todellakin, sekä muutenkin yksi kauneimmista biiseistä.

Ja kuten edellinenkin kommentoija - tääkin sytty melkeen enemmän LP:lle kuin Metallicalle kesällä. Tai itseasiassa taisi kyllä syttyäkin :D Etenkin tälle biisille!

Maria kirjoitti...

:)

Rieppa kirjoitti...

Tää on ihana just sen takia että on Twilight-biisi :) Tosin olisin varmaan tykännyt muutenkin. Lopputekstit piti aina jäädä katsomaan (kaikki ne 5 kertaa) jotta kuuli biisin oikein lujalla ja elokuvaäänentoistolla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...