18.3.2010

Kröh

Wohoo, meitsi pääsi Helsingin blogimiittiin, johon olikin ilmeisesti melkoinen tunku! o/ Paikat (25kpl) täytettiin nopeimmat ensin -periaatteella, joten aika tuurilla mentiin. Jee, on aina hauska miittailla ihmisiä! Seuraavaksi voi aloittaa näin ajoissa projektin "apua mitä mä laitan päälle".

lets go have a cruise, ann 4

Flunssasta alkaa elämä saada otetta parin päivän kärsimysnäytelmän jälkeen. Josko sitä huomenna olisi sen verran kunnossa, että pääsisi taas kinuamaan pankista sitä uutta korttiaan (viimeksi se ei ollutkaan siellä, vaikka piti) tai vaihtoehtoisesti kiroilemaan koko tilannetta ja yskimään keuhkonsa pihalle.

Pitäisi myös pikkuhiljaa aloitella sitä mokomaa elokuvaesseetä, joka pitäisi palauttaa ensi tiistaina. Ai miten niin aloittaminen on vaikeaa? No on se. Herrajumala, se on. Mutta jos saan journalismioikeudesta kirjoitettua deadlinea edeltävänä iltana punkkupäissäni täysien arvosanojen mukaisen kyhäelmän, niin kyllä nyt elokuvasta sepostelun pitää onnistua. Media-ala: niin helppoa, että sen suorittaa vaikka päissään! Tai läpällä, kuten viestintähistorian luentotentin. Ei selkeästi kannata ottaa elämää liian tosissaan, koska vain silloin kaikki menee hyvin. Kurttuotsavaihteella kaikki menee päin helvettiä tai enintään keskinkertaisesti. Tai vaihtoehtoisesti ei saa mitään tehtyä, mikä kyllä voi tapahtua silloinkin, kun ottaa lunkisti. On se nyt vaikeaa.

Tiedotusoppiin hakijat, Vostok järjestää taas jokakeväisen valmennuspäivän Tampereella!

10 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mua harmittaa kun se miitti osui huonoon ajankohtaan :( Oon tanssileirillä koko viikonlopun.

Maria kirjoitti...

Aww :/ No mutta toisaalta, tanssileiri kuulostaa aika huippuhauskalta! o/

Jenna kirjoitti...

Siellä nähdään sitten ;)

Maria kirjoitti...

Mahtavaa! ;)

Prefecta kirjoitti...

Mä oli jossain kaukan tietsikalta siinä vaiheessa kun sitä ilmoittautumista ois pitänyt laittaa sisään. Mahtaiskohan jo(i)taku(I)ta kiinnostaa esim. edellisen illan varjomiitti johon voisin osallistua...???

Maria kirjoitti...

Noorahan oli innokkaasti ehdottelemassa varjomiittiä, mut sit se pääsi kans ineen :P Mut hei, varmasti vois saada kasaan ihmisiä miittaileen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitus olisi hakea tuonne tiedotusoppiin ja nyt kiinnostaisikin, kuinka tarpeellisena itse pidät tuota valmennuspäivää? Kuulostaa ainakin hyödylliseltä.. Turhan takia ei vaan viitsisi ajella koko päiväksi Tampereelle ja takaisin. :)

-Jenni

Maria kirjoitti...

Nooh, sanotaan nyt näin, että jos aihealueet ovat hanskassa ja osaa suunnilleen vastata kysymykseen riittävän napakasti, niin en tuota elintärkeänä pitäisi :P Kuitenkin valmennuspäivää on kehuttu joka vuosi (niinä kahtena tai kolmena, kun se nyt on järjestetty) ja osallistujat ovat tykänneet. Voihan siellä saada uusia näkökulmia lukemaansa ja vertaistukihan on aina vertaistukea... :P Mun hakuaikana ei päivää järjestetty enkä käynyt valmennuskurssiakaan, ja ihan hyvin silti meni :P

Sipriina kirjoitti...

Mua harmittaa, mäki ilmottauduin sinne, mut arvaa pääsinkö, en päässy, nii :(

Maria kirjoitti...

Aww :/ No mutta hirveestihän sinne haki ihmisiä :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...