16.3.2010

Kevät-plääh

Vähäenerginen linja omassa päässä jatkuu. Onko tämä nyt sitä kevätväsymystä? On vaikea saada oikein mitään aikaan. Jännää, miten tiistait ovat alkaneet tuntua maanantailta. Kun talvesta selvisi ilman kaamosangsteja, iskeekin sitten kevätnuupahdus?

Huomenna ryhdistäydyn taas. Sillä aikaa etsin energiaa ja inspiraatiota taas kerran Lookbookista. Se on taattu lääke tyhjäpäisyyteen. Vaikutusaika tosin voi olla tuntien viiveellä.

LOOKBOOK.nu:
Dramaattista, ah niin dramaattista!
LOOKBOOK.nu:
Mustavalkoista ja rennolla tavalla terävää. Pitäisikö taas vaihteeksi alkaa itsekin harrastamaan kirkkaanpunaisia huulia...
LOOKBOOK.nu:
Ei enää kauaa siihen, että tarkenee kääriä hihoja ja lahkeita ylös ja sujauttaa jalat sandaaleihin. Arvioitu odotusaika: reipas puolitoista kuukautta.
LOOKBOOK.nu:
Mitkä täydellisen ihanat hiukset! Erityisesti tumma suklaanruskea väri houkuttelisi kovasti. Pitää taas hokea sitä tuttua mantraa "juurikasvu, juurikasvu, juurikasvu" kuten aina mielenlujuuteni horjahdellessa säväyttävien sävyjen edessä.
LOOKBOOK.nu:
Tarvitseeko edes kuvailla, mikä tässä kiehtoo ja miksi? Haettu ja hieman ylikäytettykin adjektiivi alkaa v-kirjaimella. Pitääkin alkaa miettiä synonyymejä.
LOOKBOOK.nu:
Haluaisin todella vakaasti saada metallisen yliannostuksen noista ihanista koruista.
LOOKBOOK.nu:
Vähän se pitkä hame vaan kiehtoo. Hulmuavat helmat. ...Mutta vasta maan kuivuttua. Ristin vaihtaisin vaikka linnunkalloriipukseen. Huomatkaa taas punaiset huulet...!

Nyt vaivun takaisin lueskelemaan George Carlinia ja välillä ryystämään hernekeittoa. Vähäsen rusinoita. Vähäsen appelsiineja. Ehkä vähäsen Farscapea.

6 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Kevätväsymys ja juurikasvumantra ajankohtaisia täälläkin. Vaikka haaveilenkin vasta ensi syksyn hiuksista (kesä vaan sujuu paljon paremmin vaaleana, päätin just). Pitää silti yrittää vielä pitää järki päässä..

Micci kirjoitti...

Oih toi eka asu! Voisin hyvin kuvitella sen itsellänikin. Ja pitkät helmat tietty kans. Ristin vaihtaisin itsekin johonkin muuhun. :)

Anonyymi kirjoitti...

Muut kuvat tosi kivoja, mutta pitkät helmat ei mee....ei millään. Olisin kiinni helmoista jokapuolella, käytännöllisyys sanoo nyt vastaan :D
Nättiä toki, mutta mulle koheltajalle yhtä kuin rappuralliin takertuminen ja verta vuotava nenä xD

Mites Maria vastailetko meileihin? On usein kysyttävää niin ohi postausaiheiden, että tuntuu jotenkin pöhköltä kommentoida johonkin ketjuun ihan muuta kuin siinä puhutaan...
Kuten esim. nyt:
Tiedätkö koska Hervannan kirppis aukeaa? Nettisivu sanoi suurpiirteisesti että maaliskuun lopulla.

-Mira-

Maria kirjoitti...

Bubble, samiksia siis! Vaan ei, mä en halua enää siihen hiustenvärjyyrumbaan nyt kun monen vuoden kierteen jälkeen on voinut tässä nauttia kaksi kuukautta tukkahuolettomana siitä, ettei tarvitse stressata, että voi dääm kun taas tuo juurikasvu on niin ruma... x) Että mitään kovin dramaattista ei siis tuu kyllä ihan heti... :P Mitenkähä, jumittuiskohan jotkut sävytteet miten lujaan hiukseen...

Micci, ehdottomasti minäkin, siis nimenomaan sun päällä! ;) Vaikka kyllä tuossa aika lailla kaikki on kohdallaan, valkoisia sukkiksia voisin tosin vierastaa :P

Mira, vastaan toki sähköposteihin aina ehtiessäni (ja tajutessani), että sinne vaan maililla. :) Hervannan kirppiksestä mulla ei ole kans sen enempää tietoa, kuin että tosiaan pitäisi aueta joskus tämän kuun loppupuolella. Mutta tässä asiassa kannattaa pitää myös silmällä Nooran elämää-blogia... ;)

Ja mäkin kyl varmaan olisin heti helmoista joka paikas kii, kävelisin itteni yli... :P Mutta ehkä jos sopivan maltilliset helmat.... :P Ja jos on varovainen? x) Hirveesti tekisi mieli kokeilla tuota hamejuttua.

Maria kirjoitti...

Aijoo, Hervannan kirppiksellä on myös Facebookissa yhteisö, sitäkin kannattanee pitää silmällä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ekan kuvan kalpea iho on kerrassaan upea. <3 Rusketus on yliarvostettua. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...