11.3.2010

Ketju

Vau.
LOOKBOOK.nu:
Karl Philip L. Lookbookissa

Olisko hieman päheetä olla noin rankka käsikoruviritelmäketjusysteemi. Kaulakorustahan tuollaisen virittelisi, jos vain olisi mitään tuon kaltaistakaan käsillä nyt. Ihanaa, rosoista ja hieman tummunutta metallia... Mmm... Yleensä vain ongelmana on se, että kaulaketjut ovat poikkeuksetta juuri hieman liian pitkiä asettuakseen kivasti ranteen ympärille. Tai liian lyhyitä. Riippuen kiepautuskerroista. Voihan olla, että tuotakin ketjua on vähän tuunailtu pituudesta.

Kaunis se on joka tapauksessa!

6 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Kannattaa käydä rautakaupasta ostamassa ketjua, niin saat just sen pituisen pätkän, kuin itse haluat. Eikä muuten maksa käytännössä mitään!

Maria kirjoitti...

Toki joo näin voi tehdä :P

Anonyymi kirjoitti...

Monet kerrat oon jotakin tuollaista itsekin kaavaillut tekeväni. Pitäis vaan jaksaa hipsiä sinne rautakauppaan ja hankkia joku sopiva lukko, niin ei tule ongelmia sen kieputtamisen kanssa. :D

Maria kirjoitti...

HIhi, sepä juurikin! :P

supervain kirjoitti...

meinasin kans et rautakauppaan vaan mars! :D tosin tollasta ketjuu oli (mustana) jonkun aikaa sitten glitterissä kaulakorun muodossa myynnissä.. itsehän tein tälläsen vähän hennomman version hongkongin ketjusta: http://supervainstyleofmine.blogspot.com/2010/02/hand-harness.html askartelupuuhiin siis vaan! :)

Maria kirjoitti...

Askartelu ei ole ollut koskaan mun vahvin lajini x) Mutta katsotaan jos seuraavan kerran rautakauppaan eksyessä... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...