28.3.2010

Kasariasu

Eilisissä kasarisynttäribileissä Wannabe-Madonna-asuni oli hämmästyttävän paljon sellainen, kuin se voisi olla tavallisissakin bileissä. No, oranssia luomiväriä en sentään kovin herkästi lähde käyttämään tuolla tavalla. Satsaukset kasarilookkiin tulivat siis överimeikistä, painavasta rannemetallikasasta, pitsihansikkaista ja toispuoleisesta tukasta sekä Nooran vartissa väsäämästä ristikorusta. Mari meikkas, syyttäkää sitä. ;) Hieman tuli repeiltyä itse kunkin meikille tai vaatteille, tai molemmille. :D Lisää teemabileitä!

80s 65
Marille kiitos tästä kuvasta!
80s 61
Vakaumuksellinen ristivammainen ei näe ongelmaa rooliasuristissä.
80s 64
80s 63
80s 60

Pippaloista kuvakoostetta luvassa lähitulevaisuudessa! Sillä aikaa rentouttavaa ja palauttavaa sunnuntai-iltapäivää kaikille kivoille lukijoilleni! :)

13 kommenttia :

susa kirjoitti...

alan vähän pelätä itteni puolesta et oon kääntymässä varmaan kasariuskoon, mutta ainakin tossa ekassa kuvassa toi meikki näyttää mun silmääni ihan törkeän hyvältä :D

Maria kirjoitti...

HIhih :D Sen jälkeen Mari vielä paranteli sitä lisäämällä mustaa silmänurkkiin. Se levisi oikein viehättävästi illan mittaan ;)

KatriK. kirjoitti...

Yhdyn susan kommenttiin, mieltön meikki! Ja noi pitsihanskat, haluan samanlaiset.

Maria kirjoitti...

Hanskat on peräisin Seppälästä :)

mari kirjoitti...

Oisitte nähneet kuinka mä repesin nauramaan sen jälkeen ku sain sen mustan sudittua :) Mut ei se nyt niin pahan näkönen kuitenkaan tainnu olla :) Pääasia et Maria tykkäs :) Toi oranssi oli kyl loistava väripilkku tummassa kokonaisuudessa!

Maria kirjoitti...

Se oli just passelisti överi :PP

ia kirjoitti...

Oi! Mielettömät nuo luomivärit tuossa ekassa kuvassa, ja ihan hyvällä tapaa, oikeesti! :D

Pihlajatar kirjoitti...

Määkii haluun tommoset pitsihanskat! Kyllä niitäkin vois käyttää tavisbileissäkin, ainakin vähän juhlavammissa tai kun tekee mieli vähän leikitellä.

Maria kirjoitti...

Ia, hihi, kiitos! :D Mä silti vähän luulen, että kun kävelin yöllä kotiin, vastaan tulleet teinilikat (tai vastaavat) saattoivat vähän mennä hiljaiseksi... ;P

Pihlajatar, Seppälästä löytyy ;) Tosin helppoahan tuollaiset on tehdä mistä vaan pitsihanskoista :P

Tiitikin ihastui, kokeili toista hanskaa, hanska jäi sille tielleen ;) Nojoo, oikeesti lahjotin. Se näytti niin kivasti Michael Jacksonilta.

tiiti kirjoitti...

hihii, muakin vähän hämäsi, kun kaikkien kasarivaatteet näytti hassunhauskojen sijasta aikasta kivoilta :D ja hanska tosiaan paljastui yllättäen aika kovaksi bilettäjäksi, että suosittelen kaikkia lainaamaan yksipuolista pitsihanskaa varsin varauksella.

Maija kirjoitti...

Tuo silmämeikki on kyllä ihan parhautta, samoin kyllä kuin koko asusi muutenkin! :)

Maria kirjoitti...

Tiiti, kasari on tullut takaisin, siitä se johtuu? x)

Hanska tykkäsi Tiitistä.

Maija, tsih kiitos! Omas oli mageen upeen hieno! ^^ Ja raikas :)

Daphnion kirjoitti...

Pitsihanskat <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...