17.3.2010

Erikoisjännä

Kevätnuupahdus vaihtuikin sitten kevätflunssaan. Pitäydyn siis siellä vällyjen välissä vielä hetken. Deadlinet alkaa vähän rassata taas päällä suunnalla jos toisellakin, mutta aion nyt autuaasti yksinkertaisesti unohtaa kaiken ja keskittyä pyöriskelemään sängyssä. Välillä ehkä irkkaan. Ja katson Pasilaa. Ja Farscapea. Ja syön appelsiineja ja Apteekkarin salmiakkipastilleja.

Nauttikaa siis kanssani yhdestä lempi-Pasiloistani. Lemppareista puheen ollen, toisen kauden toinen jakso Puolesta ja vastaan oli muistaakseni ensimmäinen jakso, jonka oikeasti katsoin alusta loppuun. Hieman myöhäisheränneenä Pasila-fanina (kiljuin sisäisesti innosta kun viimein sain hankittua molemmat kaudet dvd:llä) sen osuvuus on jäänyt terävästi mieleen. Sitä seuraava jakso Apulaiskaupunginjohtaja puolestaan otti koukkuunsa ihan hullun härskillä huumorilla. Larppauksen ystävät puolestaan kiemurtelevat varmasti naurusta ensimmäisen kauden jaksolle Algamis. Tsek myös Making of Pasila!

Tässä siis Apulaiskaupunginjohtaja. Sisältää ronskia kieltä.

Osa 1:


Osa 2:


Osa 3:

7 kommenttia :

ladyam kirjoitti...

Täällä ollaan kipeänä kans, äh kun ihminen voi olla tukossa. Ja kiitos noista, pasilaputki tulee tarpeeseen.

bubble kirjoitti...

Samma här, kolmas päivä flunssaa, kymmenes tunti töitä tälle päivälle.. -_____- Että näin. Yritän puskea vielä erittäin tuskasesti tänään loppuun kaiken niin, että voin oikeasti sairastaa kaks päivää. Helvettiäkö stressin pitää laskea vastustuskykyä niin, että pahimpana kiireenä sitte sairastuu.

Parantumista!

bubble kirjoitti...

^ Luin ladyamin kommentista pasilaputki vähän väärin, mietin että mitkä hiton pasi-laput xD Väsynyt.. flunssa..

Maria kirjoitti...

Kevätflunssaa liikkeellä... :P Äyw, eilinen oli kyl jotain ihan hirveetä, nyt vähäsen jo skarpimpi olo, paitsi että pää on ku jyrän alle jäänyt. Kuume <3 Mut ainakin pääsin eroon kaktuksesta kurkussa....

Maria kirjoitti...

Niin ja parantumisia hei kaikille muillekin kipeytyneille! o/

Laura kirjoitti...

Hei! Niin kysyisin sellaista että kun olet tilannut American Apparelista niin montako päivää on yleensä kulunut että tilauksen vahvistus viestin jälkeen on tullut uusi viesti että tilaus on lähetetty? Kun maanantaina tilasin ensimmäistä kerta sieltä ja nyt mietin kuinkahan kauan tässä menee ennenkuin paketti on minulla :).

Maria kirjoitti...

Moikka Laura! Toi on vähän vaihdellut, kyllä siihen usein on joitakin päiviä mennyt. AA:n sivuillahan sanotaan, että tilaukset käsitellään ja tuotteet ovat "ready to ship" 3-5 päivässä, ja siitä sitten kuljetus vie Suomeen 2-4 päivää. :> Mulla se on yleensä tullut tilaamisesta perille noin viikossa, 10 päivän sisään tilauksesta pisimmällään... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...