26.3.2010

Alice in Wonderlandista ja Gringos Locos

Eilen oli mielettömän kiva päivä. Käytiin Nooran ja puoliskoidemme kanssa katsomassa Alice in Wonderland 3d, shoppailtiin vähän, ostin elämäni toisen huulikiillon (tästä lisää myöhemmin) ja syötiin hyvin.

Alice in Wonderlandista minulla ei ole oikein muuta sanottavaa, kuin että olen aika samaa mieltä tämän, jo aiemminkin linkkaamani arvostelun kanssa. Olin jo laskenut odotuksiani kuultuani hieman kriittisiä ääniä ja toiveita aavistuksen erilaisista toteutusratkaisuista, mutta siltikin vielä vaan vähän petyin. Lisäksi 3d-ominaisuutta ei oltu elokuvassa hyödynnetty kovinkaan laajalti, suurimman osan ajasta vain nenälle painavat lasit muistuttivat siitä, että 3d-näytöksessä ollaan. Vähän liian Hollywood ja vähän liikaa kliseitä, jotka aiheuttavat vastuttamattomia haluja läpsiä itseäni päähän. Kiva elokuva silti, ja hurjan kaunis ja näyttävä. Hahmotkin olivat hauskoja, joskin hieman turhan täysjärkisiä. Voin myös allekirjoittaa fiiliksen siitä, että loppua kiirehdittiin ja hätyyteltiin. Mutta olipahan Finnkinon Superpäivät.

gringos locos by noora 4
Kuvan otti Noora

Elokuvan jälkeen miehet suuntasivat kotiin ja likat syömään. Alkuperäinen määränpää oli Amarillo, mutta sieltä meidät häädettiin pian alkavan yksityistilaisuuden alta. Lähellä Kehräsaaressa oleva Gringos Locos (jossa jostain käsittämättömästä syystä en ole ennen käynyt) osoittautuikin sitten lopulta jopa paremmaksi valinnaksi. Ja hei, tarjouksia: parinkympin chilipihvit kaksi yhden hinnalla! Erinomaista ruokaa, tosi kiva paikka ja hyvää palvelua. Lupasin viedä sinne kaikki ystävät ja sukulaisetkin.

gringos locos by me4
gringos locos by me2
gringos locos by me
Anteeksi, pokkari tärähti. Chilipihvi, habanero-maustevoi, herneenversoja ja paprika-sipulipaistosta. Nam. Ohessa myös ranskalaisia.
gringos locos by me3
Corona on mainio ruokajuoma tulisten ruokien kaveriksi.
gringos locos by noora 1
gringos locos by noora 5
Taas Noora. Huomatkaa kiva auringonlaskuvalo taustalla!

Mukavaa perjantaita teille kaikille! :)

5 kommenttia :

Rieppa kirjoitti...

Seisoskelet mun työmatkasillalla :) Tykkään tosi paljon toimiston sijainnista, kun sinne saa kävellä koskenviertä ja tuota nättiä patosiltaa.

Mekin käytiin Liisassa eilen, tosin klo 20:15 näytöksessä. Viihdyttihän se, jollakin tasolla odotin ehkä vähän enemmän kuitenkin. En vaan osaa selittää, että mitä. Ehkä noi 3D:t vaan tuntuu laimeilta Avatarin jälkeen?

NooranElämää kirjoitti...

jee oli kivaa <3

tuijja kirjoitti...

Vitsit mä tykkään aina kun näen Tampereen maisemia! Helpottaa ikävää. Vai pahentaa? Hmmm....Gringos Locos on kyllä mesta paikka vaikkei Satakunnankadun Pancho Villaa voitakaan :)

Maria kirjoitti...

Tuttuja maisemia sitten itse kullekin ;>

Enne kirjoitti...

Oih, Gringos Locosiin pitää päästä aina syömään silloin kun Tampereelle tulee vierailemaan, ihan loistava paikka!

Tampere on kyllä kaunis kaupunki, siitä ei pääse mihinkään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...