5.3.2010

Alice in Wonderland -arvostelu

Ihmiset, jotka ovat jo nähneet Tim Burtonin Alice in Wonderland -elokuvan, kehuvat sitä tasaisena virtana ja suosittelevat sen katsomista. Bongasin Listalista kattavan ja hyvin leffaa avaavan arvostelun, joka herätti kiinnostukseni entistä enemmän, ja tyynnytti Jali ja suklaatehdas -huoleni... Tämä leffa pitänee tsekata 3d:nä.

Olipa muuten mennyt multa ohi se, että elokuvassa on myös Christopher Lee ja Alan Rickman! Tykkään!

Listal.com: Immensely enjoyable, magical ride a review of Alice in Wonderland

Alice in Wonderland Suomen ensi-illassa 12. 3.!

(Tsek vielä traileri)

7 kommenttia :

minna kirjoitti...

oh gosh alan rickman ?! <3 miten oon voinut missata tämän! taas yksi syy lisää alkaa kohta varailemaan lippuja....

Rhia kirjoitti...

En ole koskaan ollu hirveän innostunut Liisa Ihmemaassa-sadusta. Ehkä siksi että Irvikissa on ollut jotenkin hirmu pelottava hahmo, samoin pelikorttisotilaat. Mutta tää leffa kyllä nostaa koko tarinan uudelle tasolle. Johnny Depp on ihana vaikka sitten Hulluna Hatuntekijänä =)

Kaoka kirjoitti...

Minä suhtaudun aina jotenkin varauksella näihin Disneyn leffoihin. Varsinkin ne lasten piirretyt (vanhimmat erityisesti) noudattavat aina sitä samaa kaavaa; päähenkilö on supertäydellinen koko leffan kaunein ja fiksuin ja rohkein hyvis -> hänestä tulee koko leffamaailman/miljöön pelastaja ja sankari -> pahikset kuolevat (monesti tapetaan) lopussa.

Mutta juu, tämä voisi ollakin ihan katsomisen arvoinen kokemus, Burton kuitenkin osaa olla sopivasti erilainen! Ja uijui Alan Rickman! <3

Maria kirjoitti...

Hehe joo ei täälläkään Disneyn suurimpia faneja olla, aikamoinen lafka kaikenkaikkiaan muutenkin... :P Mutta Burton on jees, Depp on jees, Alan Rickman on jees ja Christopher Lee on TOSI jees x)

Lewis Carrollin alkuperäisen kirjan voi muuten lukea ilmaiseksi netistä, kun on tuo tekijänoikeus rauennut aikaa sitten -> http://www.gutenberg.org/files/28885/28885-h/28885-h.htm

Prefecta kirjoitti...

Irvikissa ilman kissaa on ?
Irvi?

Pakko nähdä!
(Ja se lista on muutenkin jo pitkä... )
Juuei, en TOD. fanita Deppiä noin ylipäätään, ja sitten se ruoja tekee vielä niin hienoja roolisuorituksiakin. Ärsyttävää... erittäin ärsyttävää...
Eikä TOD. haittaa vaikka siellä on Alan Rickman, saati Mr. Lee :D

Ai mitä, vielä viikko pitää odottaa???? Epäreilua, mulla ois just ollut aktiviteetiton viikonloppu. HÖH.

Ai niin, mä pelkään noita hahmoja... mites sit kun ei uskalla pitää silmiä auki koko aikaa, saako lipun halvemmalla?

Samuel kirjoitti...

Huomaan vertaavani tätä Alicea jatkuvasti American McGee's Alice peliin, joka on minulle _se_ ehdoton ja oikea versio Alicesta ja ihmemaasta. Harmi että pelileffan teko jäi kesken.
Burtonilta kyllä löytyy ehdottomasti sitä oikeanlaista näkemystä ja kieroutta jota uskon tähän tarvittavan, mutta pidin silti enemmän McGeen Irvikissasta ja Hatuntekijästä.
Pelin traileri: http://www.youtube.com/watch?v=lG_-3T1Tljw

Teja kirjoitti...

Tätä leffaa on odotettu jo viime vuodesta ! Oon hullu Lissufani. Ja rakastan yli kaiken teekutsukohtausta. Ja rakastan myös vuoden 1999 tvleffa, on ihan parhaimpia versioita Lissusta. siinäkin teekohtaus<3
Mutta juu leffassa on aikamoinen näyttelijäkaarti. Löytyyhän sieltä myös Stephen Fry, Helena Bonham Carter, Timothy Spall... Mutta hiukan petyin ettei leffan tarina ole sama kuin kirjassa. Olisin halunnut nähdä Burtonin version itse kirjan tarinasta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...