23.2.2010

Vihreä tunika, toispuoleinen tukka ja mielipidepostauksia

Pistäkää nyt oikein kovasti merkille tuo väri, jossa eilen hilluin. Siis väri. Kokomustista ja tylsän värisistä asuista palautetta antaneet lienevät nyt onnensa kukkuluilla, tai jos eivät, niin kyllä pitäisi kivuta sille kukkulalle nyt erittäin nopeasti. Eilisessä viiletyksessä päälläni oli Tukholmasta löydetty ja Maijan painostuksesta/kannustuksesta herätysostettu armeijanvihreä tunika. Sopii myös harmauden kaveriksi, mutta tämä väriasia nyt hämäsi niin, että oli pakko kehystää vihreys skarpilla mustalla.

Disclaimer: Oli mulla takkikin. Nätti myös tuo lumisade.

in the army green snow 6
Tunika - H&M, villatakki - Filippa K, laukku - Lumi, leggingsit - Gina Tricot, kengät - Vagabond Thelma, rannekoru - H&M Men, kaulakorut - Fashionology.nl ja All Saints

Tukkaani kulutin vaihtelun vuoksi jopa hieman aikaa. Föönäsin ja suoristin ja suin nimittäin puolikkaan päätäni hieman etäisesti samaan tapaan kuin aikaisemmassa kokeilussani, jossa osoitin itselleni, että halutessani imitoida laajalti levinnyttä puolikaljutrendiä, hiuksia ei tarvitse välttämättä leikata toispuoleisen lookin saavuttamiseksi (vaikk tuolloin olinkin jo hyppäämässä band wagonin parturintuoliin). Miinuspuoli: sängenpuute voi haitata. Plussapuoli: ekstramuunneltavuus. "Tsiisus, kasvaako sun hiukset NOIN nopeasti?" Takasuikale jäi törröttämään. Törröttäkööt.

in the army green snow 1
Tumma, patinoituneen ja karhean oloinen metalli sopii muuten yllättäen erittäin loistavasti armeijanvihreän värin kaveriksi!
in the army green snow 4
in the army green snow 3
in the army green snow 7
Kuvista kiitos miehelle

Kaikille mielipidekirjoittamisesta kiinnostuneille muotibloggareille tiedoksi, Tiiti tarjoaa kattavat alkeisohjeet tähän vaativaan taitolajiin, taattuun tiitimäiseen tapaan. Eräs tietty, nenäkäs journalistiopiskelija kihertää paitaansa tajuamatta, että voisi taas olla henkisen kasvun paikka. Johan siitä edellisestä kasvupyrähdyksestä kuluikin tovi. Tiiti roks!

9 kommenttia :

juskan kirjoitti...

Kun näin nuo leggarit gina tricotilla, arvasin, että ne löysyvät kohta myös sinulta. Ja minulta :)

Maria kirjoitti...

....Ja Tiitiltä, jota röyhkeästi matkin ^^

NooranElämää kirjoitti...

Tykkään tosta vihreestä! :)

Maria kirjoitti...

Hih, kiitti ^^

Anonyymi kirjoitti...

Oh, ihailin tota korua jo aikaisemmissa kuvissa. :)

Etenkin ton linnunjalka-korun kanssa... Niin ihanan omituinen. Selittämätön sellaisella mielikuvitusta kutkuttavalla vähän surrealistisella tavalla. Kello, mutta ei kuitenkaan. Ihana.

Voih, yhdistettynä sekä mun surrealismin kaipuuseen ja epämääräiseen kellofetissiin (rannekelloista en ole koskaan pitänyt, mutta kaikki muu ajanmittaukseen liittyvä) tää on vähän vaarallista. Haluaa myös! :D

Karoliina kirjoitti...

Moi! Ei liity tähän tämä kommentti, mutta muistutan lähettämästäni pienimuotoisesta kyselystä. Teen siis Turun yliopistossa kandidaatin työtäni ja sitä varten toivoisin teiltä muotibloggaajilta vastauksia kyselyyn. Muistutan vain siltä varalta, että et ole muistanut/huomannut viestiäni tai se on jopa roskapostiin hujahtanut.

Jos sinulla siis suinkin on aikaa, olisi mukavaa saada vastauksia! Tähän mennessä niitä on tullut pelottavan vähän, ja siksi ajattelinkin laajentaa deadlinea. Eli vielä ensi viikonkin voi vastailla jos et tällä viikolla kerkeä. Palautus siis viimeistään 7.3.

T.Karoliina Lepistö (ohklep@utu.fi)

Salka kirjoitti...

Mäkin olen tullut siihen loppupäätelmään, etten kyllä mitään sänkeä leikkaa, kun tuon "puolipulin" saa niin näppärästi pinneillä taiteilemalla. Ja samalla hiukset ovat muunneltavemmat, kun pituus säilyy!

Ja hmm, tuo uusimman postauksen Tigi herätti mielenkiintoni, kuulostaa aika mahtituotteelta!

bea kirjoitti...

Kiva asu, ja tosi hienoja kuvia! :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, aww, ihanaa kuvailua! ^^

Karoliina, kiitos muistutuksesta! :)


Salka, sanopa se :) Kätevää on :P

Bea, kiitos paljon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...