23.2.2010

Tigi Freak of Nature Volumizer & Thickener

Jokin aika sitten Bubble kyseli, että olenko tehnyt tukalleni jotain uutta viime aikoina. Vastasin, että en, mutta jälkeenpäin tajusin vastaukseni olleen ihan väärin. Olenhan nimittäin hetken käyttänyt jossakin mielenvikaisuuden tilassani ostamaani Tigin tuuheuttajatöhnää. Se muuten oikeasti tuuheuttaa ja paksuunnuttaa hiuksia. En ihan tarkkaan enää edes muista, miksi kuvittelin tarvitsevani ekstratuuheutusta, mutta ehkä sillä oli jotain tekemistä uuden, ekstralyhyen tukkatyylin kanssa. Osatekijä voi myös olla 1) hiusten kausiluontoisesti ja kenties talven siivittämänä tukan lievä ohentuminen 2) Brunette Goddessin kähärää niin tehokkaasti taltuttava luonne, että tukka melkein jo alkaa lässähtää. Pitänee hetken käyttää jotain muuta.

Joka tapauksessa olen jäänyt koukkuun. Tuoksu on ihanan kirpeän sitruksinen ja raikas, juuri minun makuuni. Töhnä levittyy kätevästi hiuksiin ja vaikutuksen huomaa välittömästi pyyhkäistyään kättään pehkonsa läpi. Ei jää likaisen tuntuiseksi, ei tahmaa. Vaikutus säilyy koko päivän ja vähän seuraavaankin. Tököttiä neuvotaan levittämään kosteisiin hiuksiin, mutta väittäisin sen kokemukseni mukaan toimivan kyllä kuivassakin tukassa.

Palatakseni kysymykseen... Tämän töhnän käytön lisäksi olen alkanut takkuunnuttaa pehkoani lievästi tupeeraamalla jonkin verran ja nostatuttaa sitä tyvestään Osiksen kuivavahojen avulla. Miksen ole tehnyt aina näin? Ilmava pehko tuntuu siltä kuin olisi saanut ihan uuden pään!

blend in black 7
Tigi Love Peace & the Planet Freak of Nature Volumizer & Thickener,
Feel Uniquessa n. 10€

8 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Hehee, nyt tuli kyllä perusteellinen vastaus kysymykseen! Vaikuttaa kivalta toi Tigin mönjä. Tällä hetkellä tuntuu, etten tarvitse sitä, mutta auta armias kun pitäisi alkaa taas pyöräillä töihin.. Kypärän alla ja/tai tuulessahan se pehko lätistyy alta aikayksikön. Pitääkö toi sun hiuscocktail tukan pörrössä myös pipon alla? Jos, niin voisin ehdottomasti hankkia. Tosin saman sarjan Eco Freako texturiser tekee lähes saman tempun, se jotenkin ihmeen kummasti antaa paksuutta hiuksille.

Maria kirjoitti...

Käytän löysähköä lörttöpipoa, mutta pöyhäisemällä tukka on taas kondiksessa :P Kypärästä en sitten kyllä tiedä... :D

mari kirjoitti...

Höhöö, olisinpa eilen lukenut tämän tai olisitpa postannu sillon tästä, koska heitin just tilauksen tonne kyseiseen puljuun, jonka linkkasit.. :) Noh, jäi mulla kyl muutakin siitä tilauksesta, että vois jossain välissä tilata kyllä. Kuulostaa mielenkiintoselta aineelta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko kokeillut Tigin kuivashampoota? Ite käytän sitä pöyheemmän tukan toivossa, mutta pitäisköhän kokeilla totakin.. Takkuunnuttaako toi tukkaa pahasti?

pussijamssi kirjoitti...

Hyvä mömmö! Etenkin jos vähän jaksaa vielä föönata reuhkaansa. Kerrostus auttaa toki myös mutta kyllä mie jotenkin uskon tuohon tököttiinkin.

Caroliina kirjoitti...

Olisikohan tuossa pelastaja talvisille lättähiuksille... Kiitos vinkistä!

Maria kirjoitti...

Mari, hihi, tuuheuttajana toi on tosiaan aika ässä, ainakin siis mun hiuksesa :)

Anonyymi, en ole kokeillut, käytän ihan tavallista talkkia kuivashampoona, jos tarvitsen, lähinnä otsikseen :P Tämä aine ei takuunnuta hiuksia eikä ole muutenkaan "liimainen", tuo Bubblen mainitsema Texturizer on enemmän sellainen (olen kokeillut :P) takkuunnuttava ja tahmeanoloinen :P Tämä aine jättää ihan puhtaan tunteen hiuksiin.

Pussijamssi, joo, föönaus vie homman ihan uusiin ulottuvuuksiin! :) Mutta ainakin mulla vaikutuksen huomaa myös ilman. :P

Caroliina, mahdollisesti! :)

Anonyymi kirjoitti...

found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...