6.2.2010

Televisiossa tänään: The Village

Tänään kaikki telkkarin ääressä olevat huomio! Neloselta tulee klo. 21.00 yksi kaikkein aikojen suosikkielokuvistani, The Village. Ohjaus M. Night Shyamalan, pääosissa Joaquin Phoenix, Adrian Brody ja iki-ihana Bryce Dallas Howard. Tähtikaarti ei lopu tosin tähän, vaan elokuvaa tähdittää myös karismaattinen William Hurt ja Alien-saagasta idolikseni noussut Sigourney Weaver.

Traileri:


Elokuva kertoo syrjäisestä kylästä, jonka asukkaat uskovat ympäröivässä metsässä asustavan ikiaikaisia olentoja. Olennot pysyvät omassa metsässään, ja asukkaat pysyttelevät omassa laaksossaan, näin rauha säilyy. Vaan sitten alkaa tapahtua asioita, jotka voivat vaarantaa rauhan.

Image and video hosting by TinyPic

Tästä kehysasetelmasta huolimatta kyseessä ei ole mikään fantasiakauhupätkä, vaan draamaa, hyvin hienovaraista jännitystä, tunnelmointia ja rakkaustarina. Musiikki on ihanaa, elokuva on visuaalisesti hyvin kaunis, näyttelijät ovat ilmiömäisen upeita ja tarina on koskettava, jopa puhutteleva.

The Village tänään 6. 2. 2010 Nelosella klo 21.00!

Image and video hosting by TinyPic

P.s. Muita hyllystäni löytyviä suosikkielokuviani voi muuten tarkastella tästä postauksesta.

Kuvat: IMDB.com

4 kommenttia :

emilia kirjoitti...

Oii, hyvä et satuin lukee blogiasi muuten olisi leffa jääny näkemättä tänään! The Village on niin kauniisti kuvattukin, ja se metsä on mukavan hypnoottinen monessa kohtaan.

Maria kirjoitti...

No hyvä juttu et tästä oli iloa :)

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin tykkään muuten tosi paljon leffasta, mutta loppuratkaisuun en vain ole ikinä (nähnyt leffan abt 4 kertaa) tyytyväinen. Voisipa sen vaihtaa niin leffa olisi lllloistava!

Maria kirjoitti...

Mjoo, ei se loppu ole ton elokuvan paras juttu... :P Monisa muissakin leffoissa sitä toivois voivansa vähän hienosäätää niitä viimeisiä 10-15 minuuttia, I Am Legendissä koko leffan loppupuoliskoa tai jättää kokonaan pois... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...