25.2.2010

Rakas Supermarket bag

Minulta pyydettiin postausta uskollisesti mukana kulkeneesta Lumi-laukustani, veska edestä, veska takaa -tyyppisesti. Saamanne pitää! Kaivelin kuva-arkistojani, ja sehän osoittautui tuotteliaaksi puuhaksi.

Lumin Supermarket bag XL-mallinen, Vege tan -mallistoon kuuluva laukku on oikeastaan edestä ja takaa aivan samanlainen, miinus tuo alareunan logo.

lumi 4
Tässä laukku ryhdikkäänä.

lumi 1
Tässä laukku ryhdittömänä.

lumi 5
Tässä laukku sivulta.

Sanonpa vain, että kun viime kesällä (?) unelmani Lumi-laukusta kariutui siihen surulliseen havaintoon, että laukuista puuttui tuolloin vielä vuori ja vetoketju, jouduin palaamaan lähtöruutuun täydellisen tilavan ja mustan nahkalaukkuelinkumppanin etsinnässä. Olin riemusta sykkyrällä, kun merkille ilmestyikin syksymmällä Vege tan leathers -sarja, jossa tuo puute (imho) oli korjattu. EDIT: Puute korjattiinkin itse asiassa kaikkiin Supermarket bageihin! Vielä kun malttoi odottaa lähemmäs joulua, pääsi hyödyntämään merkin nettikaupan avajaistarjouksen, josta Stella blogissaan tiedotti. Siitä päätellen, että nämä laukut loppuunmyytiin tuolloin noin vuorokaudessa, en ollut ainoa veskanhimoitsija! Tämä on sijoitus. En enää edes haaveile muista laukuista, sillä tämä on Se Oikea. Jotkut himoitsevat Chanelia, toiset LV:tä, minulle puolestaan tämä on aarre voimakkailla vokaaleilla.

other things (7)
freezer cold (1)
legsy (6)
college pants 6
Winter uniform (1)

Nyt jännäystä, joko tänään posti tuo miehen ennakkotilaaman Heavy Rainin (jonka aion puoliksi adoptoida). Voih, tästä saadaan vielä aikaan tappelu - kumpi pelaa ensin? Ja haluanko seurata vierestä toisen pelaamista vai tavoitella omaa syöksy tuntemattomaan -fiilistä? Ensimmäisen pelikerran kokemuksen saa vain sen yhden kerran...

Olen muuten kohtuullisen pettynyt, uusi AvP -peli on ilmeisesti huonompi, kuin se voisi olla, tai kuin oli odotettu. En nyt ihan innostunut. :(

10 kommenttia :

Tiina kirjoitti...

Aivan mahtava laukku! Huomaan päivä päivältä enemmän asioita, joita minun pitäisi omistaa, mutta jostain syystä en niitä kuitenkaan omista. Erityisesti minulta puuttuu tuollaisia "jokapaikanhöylä" -tyyppisiä laukkuja/vaatteita/kenkiä, jotka sopisivat lähes asuun kuin asuun. Tästä laukusta tuli nyt kuitenkin uusi haaveideni kohde.

- Tiina

Stella kirjoitti...

Hyvä valinta, mulla on tismalleen sama veska!

Korjaan faktoja sen verran, että kaikissa Supermarket-laukuissa on nykyisin vuori ja vetoketju. Tapahtumissa, designtoreilla yms myydään alehintaan pois vanhempia eriä, joissa ei vuorta vielä ole, mutta kaikista uusista laukuista nuo ominaisuudet tosiaan löytyvät.

Erikoisvalmistettu Vegtan Supermarket Bag -mallisto eroaa perus-Supermarketeista siinä, että Vegtan-laukkujen nahka on kasvivärjätty ilman ympäristöhaitallisia aineita, joita nahan värjäämisessä lähes poikkeuksetta käytetään. Kyseessä siis tavallista ympäristöystävällisempi kassi :)

Maria kirjoitti...

Tiina, se on aika kaunis asia haaveilla! :)

Stella, kiitos infosta, lisäsin korjauksen tuosta vuoriasiasta tekstiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus toiveeni toteuttamisesta! En olisi kuuna päivänä osannut odottaa näin pikaista esittelyä - KIITOS. Harkitsen myös Supermarkettia luottolaukukseni, haluan yhden ainokaisen, joka ei petä eikä jätä. Vielä kun pääsisin tapaamaan tätä kiinnostavaa leidiä irl. Yksi asia jäi vielä kaivertamaan - minkä värinen vetoketju on?

Anonyymi kirjoitti...

ps. olen kaihoisasti muistellut mainitsemaasi alekoodia, jonka itsekkin bongasin Stellan tontilta, ja harmitellut etten toiminut silloin. Uuden koodin toivossa on epävakaata elää.

Maria kirjoitti...

Ole hyvä, kiitos hyvästä juttuvinkistä! :) Vetoketju on sellainen... hmm, pronssin (?) värinen, siis kellertävä, muut metalliosat ovat ihan teräksen värisiä. Luulin, että tämä ristiriita vielä kaihertaisi minua, mutta ei se kaiherra, vaikken tykkääkään yleensä sekoitella eri värisiä metalleja :P Ja kuten huomaat kuvista, ei sitä vetskarin väriä juuri muut kuin ite sit huomaa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarkkana havaitsin vetskarin kellertävyyden, mutten millään tahtonut uskoa silimiäni. Asian kanssa saattaisi kuitenkin kyetä elämään - jos kerran muutkin pystyy, niin minäkin?

Maria kirjoitti...

Ehkä tulee vielä uusia kampanjoita... :) Ja toi kellertävyys ei onneksi ole kovin kiiltävää tai silmiinpistävää sorttia, mua se ei häiritse enää yhtään, mutta toki ainahan se olis hyvä itse livenä arvioida asiaa, ettei tule ikäviä yllätyksiä... :)

Mäpersurgetkäp kirjoitti...

Laukku mainittiin juuuri Yle radio yhdessä Arjen design ohjelmassa. Piipahdin katsomaan, miltä laukku näyttää.

Maria Morri kirjoitti...

Hauskaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...