25.2.2010

Pimpadam-duu

Jeah, Heavy Rainin erikoisversio tuli kuin tulikin postissa! Tätä pitää juhlia!

Heavy rain
Heavy Rainin sivut täällä. Vähemmän flash-kökkäreistä infoa Wikipediassa.
Red wine
Montgras, Carmenére-Shiraz (ovelasti aika marjaisa ja paksu!) sekä Gracia de Chile, Malbec, viininmaistajaissesssiot siis jatkuvat!
Cheese
On meillä viinirypäleitäkin. <3
Me

Palaillaan asiaan... öö.. joskus huomenissa! :)

P.s. (Ihan kivasti edelleen toimii tuo miehen N900, käyttää sitä ahkerasri yleisviihdelaitteenaan sekä musiikin kuunteluun, ohjelmien katseluun että jopa kirjojen lukemiseen, alituisen pikaviesteilyn ja irkkaamisen ohella, säätää yhtä kyytiä kaikkea ja tekee luentomuistiinpanoja kuvaamalla taululle kirjoitetut matikkahärpäkkeet. Hieno vehje, hieno vehje! Tahtootahtoo!)

Tupla-P.s. Tää on NIIN hyvä xD! Adressit.com: "Isänmaalliset paidat kiellettävä maahanmuuttajilta ja isänmaanpettureilta!" Miksi tyytyä vain bändipaitojen truu-kertoimeen, laajennetaan käsitettä! :D

"Ns. kiitospaidat ovat suoraselkäisille suomalaisille yhtä pyhiä kuin Suomen lippu ja leijonavaakuna, ja niiden väärinkäyttö loukkaa Suomen kansalaisia yhtä verisesti kuin Suomen lipun häpäisy!

Me allekirjoittaneet vaadimme täten, että isänmaallisten vaatteiden ja asusteiden (Kiitos-paidat, Suomi-paidat, pilottitakit, suomalaisten olut- ja traktorimerkkien lippalakit, suomalaisten urheilujoukkueiden kannatuspaidat ym.) käyttö sallitaan yksinomaan niille, joilla on esittää seuraavat asiakirjat: todistus Suomen kansalaisuudesta; DNA-testeihin perustuva todistus puhtaasta valkoisesta geeniperimästä; todistus kaikkien veteraani-ikäryhmään kuuluvien miespuolisten sukulaisten taistelusta talvi- tai jatkosodassa (yksikin rintamakarkuri suvussa riistää vaatteiden käyttöoikeuden!) ja Suojelupoliisin myöntämä kansalaisluottamustodistus (jota eivät saa esimerkiksi vihervasemmistolaiset ja muut arveluttavassa poliittisessa toiminnassa mukana olleet). Niille, joilla ei ole näitä asiakirjoja esittää, tulee langettaa tuntuva sakko- tai vankeusrangaistus!"

Mä en kestä, hajottaa ja pahasti. xD

20 kommenttia :

Fee- kirjoitti...

Kyllä se vaan niin on, ettei ole iPhonen voittanutta ;) Testailin kaverin N900 ja tuntui aika laimealta, kun on käyttänyt iPhonea n. vuoden verran.

Maria kirjoitti...

Ja mun kaveri vaihtais iPhonen N900:een jos ei olis vielä ekan makskuja kesken ;P

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, jopa pilottitakit ovat kiellettyjen listalla! :D

Romy kirjoitti...

Voi pyhä hajoaminen :D ! Oi voi, mitenköhän tuo käytännössä toimisi xD Ja miten hitossa pilottitakit muka olisivat isänmaallisia vaatteita (vaikka tietyt isänmaantoivot niitä käyttävätkin) :D Olutmerkeistäkin taitaa olla tasan yksi enää suomalaisomistuksessa. Huhhuh, päivän paras :D Kiitos tästä Maria!

ravenwaves kirjoitti...

Eikääää :D Ketkä tollasia adresseja oikeesti kirjottaa?! :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, vain truu-isänmaan ystäville! ;)

Romy, haha, ei kestä! :D

Ravenwaves, jotkut peräkammarin ja Suur-Suomen tyypit... ;) Tsek niitä allekirjotuksia ;)

Maria kirjoitti...

P.. Heavy Rain on aika hyvä! :D

JenniJ kirjoitti...

Varoitus - peliä ei vaan malta jättää kesken! Eilinen meni seuratessa avokin Heavy Rain -sessiota, n. 12 h :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän huumorin ystävä suosittelen tutustumista myös muihin Sakarias Lehtomäen teksteihin ja kannanottoihin!

Osoitteesta http://sakarias.vuodatus.net/ löytyy muutama muukin nauruhermoja kutkutteleva kirjoitus (toisaalta närkästyneet kommentit blogissa ovat jopa parempaa viihdettä).

Maria kirjoitti...

Kiitos vinkistä ;)

Liisa kirjoitti...

Hahaa, mä kiinnitin huomioni siihen olennaisiin ja tulin kertomaan että Gracia de Chile on loistava viini, ainakin mun makuun.

Ja tosiaan, aika pudottava adressi. Melkein suutuin taas ennen kuin alkoi naurattaa.

Maria kirjoitti...

Molemmat on herkullisia :)

Ja adressi on ihan läppä tosiaan, ei kukaan tomosta sentään oikeesti... ;) Vaikka bändipaidat väärissä käsissä on kyl aika kova pala joillekin truu-faneille... ;P

Ranna kirjoitti...

Kyllä mä ainakin allekirjoittaisin bändipaita-adressin. ;)

Emilia kirjoitti...

Huh! Ensi vilkaisulta jo järkytyin, että nyt on joku lopullisestikin seonnut, mutta onneksi taisi olla vitsi :D

Vasemmanpuoleinen viini on muuten täälläkin tuttu näky, kuuluu suosikkeihin :)

Evita kirjoitti...

Eniten huvitti tuo ettei muiden kuin truu-suomalaisten sallittaisi kayttaa suomalaisten urheilujoukkueiden paitoja, varsinkin kun suomalaisten eniten rakastama jalkapallojoukkue on Manchester Utd, ja Manchester on tietaakseni kuitenkin Suomen rajojen ulkopuolella..

Maria kirjoitti...

Ranna, hihih, ehkä sun pitää tehdä vastaava! ;)

Emilia, joo, kyllä se! :D Toi vasemmanpuoleinen, marjaisa viini saattoi kans päätyä suosikkilistalle, oli sen verran erikoisen makuinen :)

Evita, tseh, no mut kato pikkuvikoja... ;)

SanniT kirjoitti...

Eilen näin erään tuttuni liittyneen facebookissa ryhmään: "KIITOS 1939-1945 PAIDAT EI KUULU PAKOLAISILLE REVITÄÄN NE VITTUUN NIILTÄ" Ensiksi tuli aika epäuskoinen wtf-fiilis, mutta aika pian myös paha maku suuhun ja huono fiilis koko tutusta. Mutta kiitos tämän ihanan adressin, koko homma jo vähän naurattaa. Voisinkin pistää kyseisen adressin tutulleni, niin ehkä tajuaisi koko asian naurettavuuden :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika tuon adressin kanssa! -__-

Samuel kirjoitti...

Oliko adressin sarkasmi liian onnistunutta, kun moni näkyy ottaneen sen ihan oikeasti tosissaan? O__o

Maria kirjoitti...

Hehe joo sarkasmivaloa pitäs lisätä aina netissä kun näinkin yliviety juttu menee... yli hilseen :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...