7.2.2010

Mustaa maiharilisukkeilla

Eilen ruoakaupassa litran Karhuja (loppuivat lähikaupasta ja olihan niitä saatava lauantaista kotispurguilua varten) metsästämässä olin tällaisessa asenneasustuksessa, jolla vähän yllätin itsenikin:

winter black cave 7
Takki - Jim & Jill, villakerrokset alla - Filippa K, ratsastushousut - Zara, kengät - Vagabond Muscat, laukku - Lumi, kaulahuivi - Et Cetera, korut - Fashionology.nl

Jalkaan päätyvitä pitkästä aikaa Vagabondin varsin naiselliset maiharit. Kuljin niissä hyvin paljon viime talvena, ja aikeeni on ollut tämän vuodenajan aikana vaikka kuinka monta kertaa vetäistä ne töppösiin, mutta Thelmat ovat vieneet liian monesti voiton. Nyt kuitenkin iski se maiharifiilis, joten tässä ollaan. Lieneekö taannoisilla armeijavibahehkutuksilla jotain tekemistä asian kanssa... Aiemmin tänä talvena olen blogannut Muscateista ainakin tämän verran. Tuosta vanhasta ja uskollisesta villakangastakista taas muutama maininta talven ensimmäisten paukkupakkasten aikaan tässä.

Dr. Martensseille en ole muuten lämmennyt missään vaiheessa, for the record.

winter black cave 6
winter black cave 3
winter black cave 5
winter black cave 2
winter black cave 1
winter black cave 4

Kuvista kiitos miehelle. Näissä muuten huomaa hyvin juuri sen, mistä pidän mustassa: se iskee tajuntaan vaalean ja vaisun todellisuuden keskellä. Vaatteiden leikkauksilla ja muodoilla, materiaaleilla taas luodaan erilaisia vaikutelmia. Nytkin takki ja huivi soljuvat toisiinsa hieman sekoittuen, laskeutuvat ja muodostavat kauniita laskoksia, jotka voivat olla räyheän dramaattisia tai näkökulmasta riippuen hallitsevan voimakkaita tai ihan vaan mielenkiintoisia. Oma henkilökohtainen fiilikseni tässä asussa on hieman äijämäinen, rennolla tavalla sivistynyt, mutta asenteellinen. Musta voi olla monia asioita, kuten olen todennutkin. Vain mielikuvituksettomat ihmiset kutsuvat mustaa aina ja iänkaikkisesti kaikissa mahdollisissa konteksteissa tylsäksi valinnaksi.

winter black cave
Miehen takin olkapää. Itse vaatekappale on tänä talvena hankittu Esprit-takki, jonka väritys on mukavasti ylipesty musta. Tykkään.

14 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Hmm, mikähän sun hiuksissa on, kun ne on nyt jotenkin olleet entistä ihanamman näköset.. Ootko tehnyt niille jotain erityistä? Uusia tököttejä? Kulkenut enemmän ulkoilmassa ja tuulessa? Ainakin otsis näyttää kasvaneen :)

Maria kirjoitti...

Tseh, kiitti :P Oon ainakin leikkinyt noiden hiusvahojen kans ja alkanut tupeeraamaan tukkaa vähäsen enemmän niiden kans :D Silleen tuolta alta päin harvapiikkissen harjan avulla. Ja joo, otsis on kasvanu hujauksessa :) Sit mä kans sanoisin, että toi tumma väri on tehnyt tukasta vähän kiiltävämmän ja parempikuntoisen näkösen.. :)

Pau kirjoitti...

Ooh, olet muuttunut blondista bruneteksi! Mutta pointti oli, että sopii hyvin, eeerittäin hyvin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Muscatit on ihanat, ja ne jalassa ei kyllä liukastella! Tosin kun pakkasta on yli kymmenen astetta, tulee jalkaan vedettyä pidempivartiset saappaat. Mutta silti, hyvät ovat ja tukevat kävellä. Martenseista en hirveästi tykkää itsekään: ovat kivan näköiset - muilla. Jotenkin, kun jalka on muutenkin kokoa 41, ei ehkä tulisi hankittua niin klopomaista kenkää:P
/Hannele

Maria kirjoitti...

Pau, hehe, kiitos! :)

Hannele, tosi on, noissa on semmoset pohjat, että ei kyllä jalka lipeä! Kun vähäsen löytyy tuota korkoakin, niin ei jalkakaan palele ihan niin herkäti. Thelmoissa tuo maaeristys tosin toimii vieläkin paremmin ;P

KatriK. kirjoitti...

Warning, warning! Aion kerta kaikkiaan kopioida ja/tai kylmästi matkia tätä asukokonaisuuttasi lähiaikoina - niin iskevä se kyllä on. Nöyrimmät anteeksipyyntöni jo siis etukäteen :)

Maria kirjoitti...

Hehe, ehdottomasti ei mitään syytä pyydellä anteeksi! ;) Oon vaan hyvin iloinen, jos joku saa ideoita ja inspausta, tiiän miten kiva tunne se on ite saada ideoita muiden kuvista! :) En mä varmaan edes esittelis, jos mua hirveesti haittais... :)

Suosittelen myös vilkuileen Kamichan blogia, jos ei ole jo tuttu, mulle tuli nyt jälkeenpäin kovasti mieleen myös siellä näkyillyttä muotokieltä.... :) http://thedoorinmywardrobe.com/ :)

Maria kirjoitti...

Hymiö-overdose iskee... :D

ladyam kirjoitti...

Apuva ku nätti kuva tuo viides, tai oot siinä jotenki tosi sievä :) Ja kiva asu kans!

Maria kirjoitti...

Aww, kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat pysymään villakangastakkisi karvattomana, nukattomana? Tuntuu, että omaani eksyy lähes aina kaikenmaailman hiukset ja nukkapallerot ja ei ole kivaa!

Maria kirjoitti...

Teippiharjarullajuttu on kaveri :) Henkkamaukalta ja Siniltä ainakin löytyy :P

Wilhood kirjoitti...

Hei, mää todistin tänään kaks kertaa että Muscateillakin voi luikastella! Syynä tosin tais olla enemmänkin märkä laminaattilattia kuin huono pohja.

Mutta se mitä piti alunperin sanomani - tuo asu on aivan ihana! Joku kyllä nyt iski ja kovaa, enkä yhtään osaa sanoa että mikä. Tää on kyllä mun ehdoton favo sun asuista pitkään aikaan :) Oot muutenkin tosi nättinä näissä kuvissa!

KatriK. kirjoitti...

Ooh, kiitos loistavasta blogivinkistä :) Lisäsin sen heti listalleni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...