28.2.2010

Hetki talvea

Fiilistellään talvea, nyt kun se kerran on päällä. Unohdetaan vielä hetkeksi niin kaukana oleva kevät ja nautitaan nyt niistä paksuista kerroksista, suurista villapaidoista ja ihanista talvikengistä, joiden perään aletaan taas toukokuussa kuolata seuraavan syksyn mallistojen myötä. Eletään hetki hetkessä. On ihan ok aloittaa kevätintoilu vasta lumien lopullisesti sulettua joskus huhtikuun puolella. Sillä aikaa voi nauttia siitä talven osasta, joka alkaa jo vaikuttaa hieman entistä valoisammalta ja kirkkaammalta! Me likes.

LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:

Leppoisaa sunnuntaita, ja iso käsi Leijonille olympiapronssista! ^^

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Maria,

Minulla on suuri ongelma: olen koukuttunut blogiisi. Vielä suuremmaksi tämän ongelman tekee se, että pidän tyylistäsi -vaatteesi ovat kivoja, ns. helppoja (musta on lempivärini) ja kuitenkin muodikkaita. Ydin tässä ongelmassa on ikäni: olen 34-vuotias. Veteleppäs siinä sitten legginsejä jalkaan ;) JC:llä. Tosin sen tein ja ostinkin samanlaiset kuin sinulla (vakoilija, huomaathan). Onneksi ulkonäköni on nuorekas ja harvoin minua kukaan yli 3kymppiseksi luulee.

Kysymys siis kuuluu: pitäisikö kuitenkin siirtyä lukemaan "aikuisten" blogeja (missä niitä on ja millaisia ne ovat?) vai jatkanko sinun & Nelliinan (Nelliinan tyyli on täysin erilainen kuin minun, mutta pidän hänen kirjoittamistyylistä).

Hih, ongelmia on monenlaisia ;) ja jos ei ole, kehitetään niitä!

Maria kirjoitti...

Hihi, kiitos isoista kehuista, ihan ensiksi :).

Mä olen sitä mieltä, että ei se oo se ikä, vaan se tapa, jolla vaatteensa kantaa ja millaisen kokonaisuuden niistä järjestää. :P Mä en ainakaan yhdistä leggingsejä nuorisovaatteiksi, enkä katso kieroon, jos yli kolmekymppiset tai nelikymppiset vetää legginsit jalkaansa, itse asiassa kotipaikkakunnallani oli miellyttävä nelikymppinen rouvahenkilö, jonka rentoon tyyliin moiset sopivat erittäin hyvin. ^^ Muutenkin vierastan vähän sellaista ajattelua, että sen ja sen ikäisten pitäisi pukeutua niin tai näin. :P

Imho leggingeistä on tullut vähän samantapainen asia kuin farkuista - ne ovat oiva perusjuttu vaatekaapissa ja niiden ympärille on helppoa rakentaa asuja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiinnostaisi tietää mistä löysit ylimmät kuvat vaaleatukkaisesta neidistä? Hän nimittäin muistuttaa kovasti yhtä tuttuani, joka on kai toiminut mallinakin. Hassua jos sattuisi olemaan sama tyttö..

Maria kirjoitti...

Lookbook, kuvia klikkaamalla pääsee kunkin kuvan omalle sivulle Lookbookin puolella :) Sitä kautta myös löytää lisätietoja niistä, jotka nuo kuvat ovat lisänneet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...