10.2.2010

GHD:n nettikauppa auki!

Nytpä GHD:n superloistavia, täyskeraamisia muotoilurautoja metsästävät saavat helpotusta etsintäänsä, nimittäin merkin suomalainen nettikauppa on nyt auki. Suoraan maahantuojalta tilattavat raudat saavat kahden vuoden takuun, ja pinkistä raudasta menee 10 euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Putiikista voi ostaa myös esimerkiksi GHD:n omaa lämpösuojasuihketta ja muita hiustuotteita. Sivuilta löytyy myös ohjeet siihen, miten tunnistaa aito GHD-rauta feikistä. Rautojen hinnat alkaen 199 euroa.

Olen käyttänyt GHD:n muotoilurautaa jo useamman vuoden, ja olen erittäin, erittäin tyytyväinen siihen ja sen helppouteen. Ihan yhtä varauksetonta hehkutusta eivät toki kaikki suo, esimerkiksi Rhian tukkaan täyskeraaminen rauta ei ollut sen parempi tai luistavampi kuin edullisemmatkaan laitteet. Kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan hankkiutua kokeilemaan rautaa ennen ostopäätöstä!

Image and video hosting by TinyPic

http://www.ghdhair.fi/

5 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Tuollaisen kyllä hankin viimeistään sitten kun saan tätä tukkaa yhtään pitemmäksi, toistaiseksi harvoihin muotoilukertoihini riittänee tämänhetkinen halpaversio suoristusraudasta, joka nyt ei ihan surkea olekaan, muttei se ihan GHD:n veroisesti luista hiuksissa. :P

Bemary kirjoitti...

Ei kyl ite raaskis tohon hintaan vieläkään tilata, vaan onneksi voi olla epäisänmaallinen/köyhä opiskelija ja tehä niiku mä viime kesänä eli tilata rautansa Briteistä.:p On se ollu ainakin mulle joka roposen väärti!

Maria kirjoitti...

Maija, hih, no mut ainakin pääsit kokeileen tota mun vehjettä :)

Bemary, Hehe joo, onhan noi ulkomailla tosiaan taas edullisempia :P Mut kannattaa varmistaa ettei feikkiä osta :) Mut enmäkään Tigejäni kyllä näillä hinnoilla Suomesta osta! ;D

Bemary kirjoitti...

Juu ei ollu feikki sentäs.:p

bubble kirjoitti...

Ihanaa että kauppa on avattu! Oon pähkäilly jo niin paljo että mistä hankkisin rautani, ja tää helpottaa päätöstä :D Vaikka ulkomailta tosiaan sais halvemmalla. Hm no pitää vähän miettiä. Aattelin synttärilahjaksi hommata ghd'n, kun toi vanha rauta alkaa jo olla aikansa elänyt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...