19.2.2010

Evan Lysacekille olympiakultaa!

OMG, Evan Lysacek VOITTI olympiakultaa miesten taitoluistelussa! (Tsek hypeni Lysacekin lyhytohjelman asusta.)

CANADA-VANCOUVER-FSKATING-MEN'S FREE SKATING

Ero Evgeni Plushenkoon oli hyvin pieni, mutta niin vain meni noin päin sijoitukset. Molemmat tekivät hyvän työn, Lysacek täydellisen tyylipuhtaasti, Plushenkon esitys oli sitten toisaalta viihdyttävämpi.Venäläisellä oli kuitenkin jotain ongelmia hypyissään. Rautaisen ammattilaisen tavoin handlasi ne kuitenkin aina täydellisesti. Pakko on ihailla taitoa pitää niin täydellinen kontrolli, että kun lähtee menemään pieleen, pystyykin korjaamaan tilanteen välittömästi estäen varsinaisen virheen tulemisen siinä, missä muut pelmahtaa komeasti peffalleen. Saman teki eilen Shaun White halfpipe-kisassa.

Joka tapauksessa, onnittelut Lysacekille ja iso käsi Plushenkolle tiukasta osaamisesta!

Figure Skating Men's Singles - Day 7
Figure Skating Men's Singles - Day 7
Olympic News - February 18, 2010

Kuvat: PicApp

5 kommenttia :

Malou kirjoitti...

Ui, käärmeitä paidassa. Maria. Ainoa laji, mitä äijäni ei olympialaisissa seuraa on taitoluistelu. Tai kyllä sillä meni ohi halfpipe-hopeakin... Anyway, ja nyt sinä raportoit luistelusta täällä. Antakee miun kaikki kestää! :o))

Maria kirjoitti...

Hihi ^^ Käärmeet on tosiaan aika päheät :P

mya kirjoitti...

Mie heräsin kattomaan tuota miesten taitoluistelua keskellä yötä. :D En suunnitellu, mutta miekkonen oli kattonu Sveitsi-Kanada-pelin ja oli sen jäljiltä hereillä, minä sit juutuin siihen kattomaan tuota taitoluistelua :D Ja tänään on väsyttäny :D Aika jännä kyl ku Plushenko on taas kisoissa mukana mutta ei voittanukaan kultaa niinku aina ennen yleensä! :P Harmiteltiin ku ei Sveitsin Lambiel päässy mitalisijoille ;)

Heidi kirjoitti...

Hieno oli Lysacekin esitys, iso käsi sille! :)
Mutta toisaalta olen ollut Plushenko-fani jo kauan aikaa ja hieman sydämessä kirpaisi, kun suosikkini jäi kakkoseksi. Elämä on... :)

Liina kirjoitti...

eiiii, en kestä ... luin tästä vasta nyt. voi evgeni, ihana evgeni jolla on kuninkaallinen nenä (eihän sitä nenää vaan voi olla rakastamatta!) miten tästä eteenpäin?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...