8.2.2010

Black Market Baby: Mysterium

Monissa ulkomaisissa ja muutamissa suomalaisissa blogeissa on tasaisin väliajoin intoiltu Black Market Babyn mallistoista, ja olenpa minäkin imitoinut erästä ideaa. (Tuo tapa käyttää leggingsejä pyöräilyhousujen kanssa tulee muuten saamaan vielä runsaasti käyttöä heti, kunhan alle ei tarvitse sulloa kaksia villasukkahousuja...) Nyt Black Market Baby hurmaa jälleen kevään 2010 mallistollaan.

Uusin mallisto, joka kantaa nimeä Mysterium, on taas kerran suurta ihailua herättävää: läpikuultavuus ja mystisyys on tässä se juttu. Liehuvia viittoja, ylisuuria hihoja, paljon valoa läpi päästävää kangasta. Yhdestätoista kappaleesta koostuva mallisto pitää sisällään myös graafisia raitoja ja kolme korua.

Kuvissa esiintyvä malli on hänkin ihana, herkällä tavalla hurmaava. Kalpeuskin voi olla kaunista.

Image and video hosting by TinyPic
Oracle Dress
Image and video hosting by TinyPic
Grimoire Jacket
Image and video hosting by TinyPic
Cape Dress
Image and video hosting by TinyPic
Mystics Dress
Kuvat: Black Market Baby

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sais kesä tulla jo et pääsis toteuttaa kaikkii pukeutumis ideoi ku on kevään aikaan kehitelly

Maria kirjoitti...

Aiheen vierestä, mutta kuitenkin:) Olisiko sinulla antaa Tampereelta vierailemisen arvoisia putiikkivinkkejä parin viikon päästä minilomailemaan tulevalle maatiaiselle? Perusketjukaupat löytyvät varmasti itsekin, mutta niitä helmiä putiikkien joukosta etsintäkuulutan. Helsingin reissulle sain sen suunnan blogeista aivan mahtavat vinkit ja nyt kaivataan siis vinkkejä Tampereelle. Blogiasi lukeneena uskon juuri sinulta (tai lukijoiltasi) löytyvän sen tyylisuunnan vinkkejä joita kaipaisin:)

Maalaismaria:)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, niinpä! :) Mut noh, nautitaan nyt vielä talvesta.. :)

Maria, Super Mukava taitaa ainakin olla sellainen, että se kannattaa tsekata :) Osoite löytyy Googlettamalla, on ihan keskustan tuntumassa. Sitten Gallant Clothes on lähellä keskustoria, siitäkin löytyy lisätietoa helposti. Silmiriemu on Lähteenkadulla. Putiikki Rannalla on myös ilmeisesti aika kiva paikka, en ole itse käynyt, mutta paljon kehuja kuullut. Vaudeville Boutique on niin ikään vasta avannut ovensa. :)

Malou kirjoitti...

Tuo Black Market Baby aiheuttaa minulle harmaita hiuksia. En osaa päättää onko merkki ihana vai kamala... Ideat ovat hyviä, mutta jokin vaatteissa tökkii...

Maria kirjoitti...

Ideat on tosiaan ainakin ihania.. :)

Maria kirjoitti...

Suurkiitokset putiikkivinkeistä! Ainakin Super Mukava, Gallant Clothes ja Putiikki Rannalla sai juuri tulevat asiakkaat, tai ainakin ikkushoppailijat:(

Maalaismaria

Virpi kirjoitti...

Hetkonen, näenkö halluja, vai onko kuvien malli tosiaan ei-alipainoinen ja ei-180+ cm pitkä? Jähän nämähän ovat ihan virallisia kuvia?

Muutenkin upea fiilis näissä. Ihanan herkkä ja erikoinen fiilis syntyy, kun kuvan mallia ei olla muokattu muoviseksi :)

Maria kirjoitti...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...