20.2.2010

Aeryn Sun valitsee meshin

Olen asteittain ollut lämpenemässsä mesh-kankaille. Läpinäkyvyys sinänsä on ollut mielestäni kaunis yksityiskohta jo viime keväästä puretun kankaan muodosa, ja nyt pitkällisen lämpenemisen jälkeen voin sanoa hurahtaneeni myös meshiin. Syy on tässä: Aeryn Sun ja Farscapen kolmannen tuotantokauden jakso The Choice.

Jaksossa sankarittaremme Aeryn on vetäytynyt suremaan kuollutta rakastettuaan syrjäiselle ja synkälle planeetalle, joka on täynnä meedioita ja muita huijareita sekä kuka mistäkin syystä piilottelevia lurjuksia. Masentunut ja itsetuhoinen Aeryn juo paljon, näkee näkyjä ja on välinpitämätön matkakumppaneitaan, jotka yrittävät saada häntä palaamaan takaisin alukselle, kohtaan. Tästä asetelmasta seuraa erinnäisiä konflikteja. Mikä oleellisinta, Aerynin surupuku on tummanruskea, riekaleinen samettimekko, jonka alla löysähkö meshpaita ja rikkinäiset meshleggingsit. Demonstroin screencapeilla:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Taidan tehdä seuraavista rikkinäisistä sukkahousuista tuollaiset hihat. -.- Kaunista on se, miten läpinäkyvä kangas löysänä muodostaa ryppyjä ja laskoksia ja täten mielenkiintoisen pinnan, joka muuttuu liikkeiden mukaan...

Scifissä, jossa maailma on tumma ja karhea, ei mikään kliininen ja iloinen sirkusmaailma, suositaan aika paljon mustan lisäksi hyvin murrettuja sävyjä. Aerynin likaisen ruskea, valosta riippuen lähes jopa hieman vihertävä, asu puhuu samaa värikieltä kuin esimerkiksi Alien 3:ssa hahmoilla on nähty. Sekin muuten sattumoisin lurjusten parissa, vankilaplaneetalla. Armeijavaikutteetkin ovat olemassa yksinkertaisissa vaatteissa ja yksityiskohdissa, tässä esimerkiksi Aerynillä on reitensä ympärillä asekotelo, joka tosin entisen sotilaan mielentilasta johtuen on jaksossa tyhjä. Pitäisiköhän aloittaa henkilökohtainen trendi ja sitoa pari nahkanauhaa toisen reiden ympärille... Tankkitopit ja perusteepparit kuuluvat niin-ikään Farscapessa ihmismäisimpien hahmojemme vakiopuvustuskseen. Samoin kyllä nahkaliivit, nahkatakit ja nahkahousut...

Kevään, toivottavati lyhyelle, ostoslistalle: mesh, mesh, mesh.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Eksyinpäs taas pitkästä aikaa blogiikiisi ja nyt en taas ymmärrä miksi olen ollut pois..

Mutta pakko kommentoida Farscapea, 4 tuotantokautta ja minisarja juuri katsottuna ja kyllä mesh, mesh, mesh ja nahka, nahka, nahka kuuluu ehdottomasti tähän kevääseen.

Maria kirjoitti...

Hih, tervetuloa takaisin! :)

Farscape on niin *insert satamiljoonaa sydäntä* :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...