7.2.2010

Acne Acupuncture Dress

Taas on bongattu jotain ihanaa! Acnen nettikaupassa on (varsin hulppeaan 530 euron hintaan) myynnissä todella kaunis mekko, jossa kiehtoo taas se paljonpuhuttu yksinkertaisuus. Pitkät hihat ja leveä kaula-aukko, joka paljastaa toisen olkapään - Acupuncture Dress on täydellisyyttä. Huomattava yksityiskohta on myös hihoissa olevat rei'ät, joihin voi pujottaa kätensä... Asusteilla mekosta tulisi taas käypä vaate niin arkeen kuin juhlaankin.

H&M, GT, joku, nopeasti nyt pitkähihaisten, yksiolkaimisten minimekkojen band wagoniin! Hihaton, yksiolkaiminen mekko kaapista jo löytyykin.

Image and video hosting by TinyPic

13 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tai sit vaan suurennat ihan tavallisen trikoorättimekon kaula-aukkoa ite? Toihan on pelkkä venepääntie vedettynä olkapään yli. Et voi olla noin käsi!

Liisa kirjoitti...

Oi, on kyllä mahtava mekko. Tuo kaula-aukko ja pitkät hihat (ja noi hihajutut mihin tunkea kätensä, mä tarvitsisin joka paitaan sellaiset!) tekee mekosta upean. Mutta en mä silti vaan ymmärrä, miten tuollainen voi maksaa yli 500 euroa.

Kivaa sunnuntai-iltaa!
- Liisa

Maria kirjoitti...

Anonyymi, et kuule arvaakaan! ;)

Liisa, joo, mäkään en ymmärrä :D Aika paljon alkaa olla ilmaa kyllä noissa Acnen jutuissa.

Kivaa sunnuntai-iltaa myös sinne! :)

ladyam kirjoitti...

Tulit mieleen kun näin nää huuto.netissä:

http://www.huuto.net/kohteet/carin-wester-parka-kauniilla-yksityiskohdilla-s-m-khaki/127987626

http://www.huuto.net/kohteet/punk-vihrea-retro-aito-parka--takki-irroitettvavuori-xl/128027362

Joku noiden sekoitus vois olla täydellinen. Tuo XL-koko on varmasti liian iso, mutta mustien pillien ja korkeiden korkojen kanssa se vois näyttää kivalta :P Ja jos vielä kääris hihat. Ja jos haluaa vähän muotoa siihen takkiin niin aina voi vyötärölle kietasta jonku systeemin. Joo, ei oo muuta tekemistä sunnuntai-iltana niin tulin tämän ajatuksen kertomaan :D

Janina kirjoitti...

Upea! :o

Salka kirjoitti...

Kelpaisi kyllä mullekin, todella kaunis mekko.:)

Maria kirjoitti...

Ladyam, hihi, kiitos noista ja ideoistasi! :)

Janina, on kyllä! ^^ Mutta hinnassaan tosiaan ihan mielipuolinen... :P

Salka, kellepä ei :)

Prefecta kirjoitti...

46% muovia... on siinä muovilla kilohintaa.
Auts.

Maria kirjoitti...

Joo, sekin vielä. ;<

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoittaa band wagon?

Maria kirjoitti...

"Bandwagon effect, also known as "cromo effect" and closely related to opportunism, is a phenomenon - observed primarily within the fields of Microeconomics, Political science and Behaviorism - that people often do and believe things merely because many other people do and believe the same things. The effect is often called herd instinct. People tend to follow the crowd without examining the merits of a particular thing."
- Wikipedia
:P

Petra kirjoitti...

http://www.fashionjunkee.com/Zipper-Neck-Jersey-34-Sleeve-Off-the-Shoulder-Boat-Neck-Tunic-Top-Black_p_3934.html Olisko tuo ainakin melko lähelle?

Maria kirjoitti...

Erittäin! ^^ Tuosta vetskarissa tuossa en ihan niin välitä tosin... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...