4.1.2010

Visuaalista virikettä lötköilypäiville

Tässä lomaillessa ei ole tullut paljoa itse pukeutumisella reviteltyä, vaan ennemminkin ihailtua muiden asuja. Omani on koostunut jo kaksi viikkoa mustasta mekosta (yksilö toki vaihtelee omistamieni mustien mekkojen välillä) ja harmaasta tai mustasta villatakista sekä villasukkahousuista ja Thelmoista. Kolmen päivän shoppailu Helsingissäkään ei vaatekertaa nyt monipuolistanut, alennusmyynnit kun ovat (onneksi) ihan tyhmiä eikä niistä löydy mitään minulle mieluista. ;<
Image and video hosting by TinyPic
Curtis jaksaa edelleen häkellyttää upealla tyylillään. Tuo takki ja laukku kelpaisivat minulle milloin vain! Lupaan, tämä on viimeinen kerta kun hypetän tätä miestä.
New bag and new shoes via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
Mustaa, mustaa ja mustaa. Rakkautta mustalle. Asu voisi olla omasta vaatekaapistani.
love black. via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
Kaunis Victoria yhdistää kollarit juuri niin kuin minäkin vielä aion: nahkatakkiin. Harmaa puserokin löytyisi omasta kaapista, mutta vaaleanpunaisen putkihuivin jätän muille.
a cold december via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
Klassinen tyylikkyys on aina pop. Juju on selkeästi suoralinjaisessa, pitkässä takissa ja pois karsituissa yksityiskohdissa.
You'll never understand via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
Voikohan yksinkertaisuuden viehätyksestä saada yliannostusta? Rento ja siisti olemus sekä erilaiset pinnat viehättävät sitkeästi.
xx via Lookbook

Tänään postailen vielä eräästä kauniista jutusta...! ;)

3 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Enriqo on kuin suoraan 60-70-luvun Britanniasta, modia ja rockia kerrakseen :) Mainio! Myös Curtisin laukku on upea, mutta kyllä mä ton pinkin putkihuivin silti ottaisin näistä ensimmäisenä.. ;)

Maria kirjoitti...

Sulle se sopiskin kyllä :) Curtisin nahkatakki on kyllä erityisen upea, tuollaiset kivat lärpäkkeet siinä kauluksen tienoilla ^^

Maija kirjoitti...

Kuolailen tuota Victorian asua, tuollainen olisi itsellenikin kiva, kun vaan ensin jostain kaivaisin päähäni pitkät tuuheat hiukset :D Itse lämpenen asussa eniten juuri tuohon vaaleaan huiviin, vaikka muutenkin kokonaisuus on aika kivasti hallussa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...