26.1.2010

Vagabondin kevätuutuuksia!

Enkö juuri päässyt sanomasta, että Vagabondin nettikauppaan tulee lähipäivinä kevätuutuuksia, kun sinne jo niitä pärähtikin! Kuola valuu, kuola valuu....

Tenerife X2:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lugano:
Image and video hosting by TinyPic
Madeira:
Image and video hosting by TinyPic
Cala Pi:
Image and video hosting by TinyPic

Awwww, näistä kuolaan erityisen paljon Madeira-mallisia, beigeharmaita mokkakorkkareita ja Cala Pi -sandaaleja (joissa tosin on jalalla vakava hikoamisriski -> hiertymisriski vaikka millaisia aineita käyttäisi, hikijalkaisen kokemus puhuu. Vain sukka voi pelastaa.). Myös Tenerifet ovat aika ronskit, erityisesti nuo ensimmäiset!

Kesällä on edessä joka tapauksessa uusien sandaalien hankkiminen, pari kesää palvelleet H&M-gladiaattoriläpyskät ovat olleet jalassa maailman parhaat, niillä on shoppailtu täysin tuskatta tuntikausien maratoneja, mutta ne alkavat pian ratkeilla liitoksistaan... Katsotaan nyt!

Kuvat: Vagabond

17 kommenttia :

teresa kirjoitti...

Pitääpä heti mennä tsekkaamaan Vagabondin sivut! Aika hyvältä näyttää. :)

nanna sofia kirjoitti...

oho noi kaks ekaa <3___<3 nam!

Maria kirjoitti...

Sivuilta löytyy kyllä tosiaan paljon muitakin herkkuja juttuja ^^ Voi miksi ei saisi noita kaikkia ja miksi ei olisi tilaa niille kaikille ja miksi sitten vaivaisi omatunto hirveästä tavaran rohmuamisesta x) On tämä kamalaa.

Tiina kirjoitti...

Onneksi en itse kiilakoroille lämpene, joten ei aiheuttanut sydämentykytyksiä täällä suunnalla. Sen sijaan Missyt kävin pitkän harkinnan jälkeen hakemassa ja tällä kertaa oikeassa koossa. Niillä varmaan köpötelläänkin sitten keväästä syksyyn. :)

Maria kirjoitti...

Onnittelut! :) Mäkin aion köpötellä niillä runsaasti heti kun tieltä katoaa suurimmat sorat ja jäät :)

bubble kirjoitti...

Oiiii, meiksiki tarttis uudet sandaalit, tai siis mitkä uudet kun ei ole vanhojakaan.. Muuta ku ihan flipflopit. Lisäksi kaipaan herrasmieskengän tyyppisiä, mutta ei VBlla taida oikein olla enää sellasia :/ Jotkut sellaset kestävät, joissa olis pieni korko ja jotka menis töissä. Mutta joissa ois kuitenki persoonaa.

Maria kirjoitti...

Mites, onks nää liian girly? http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2924-001&color= (Tollasia oon ite kans vähän miettiny, mutta ballerinani, joissa kärki oli kans... tollanen, niin ne hajos yhdessä kesässä, alko toi kärki aukeneen.. :/)

~sl kirjoitti...

Madeira, ihana sävy

bubble kirjoitti...

Ihan jees, mutta sais olla enempi korkoa! Mutta noi pitää kyllä tsekata livenä kaupassa (mikäli Suomeen rantautuvat), voihan olla että ne on täydellisimmät kengät jalkaan ever :)

Maria kirjoitti...

Sl, Maideroissa on kyl ihana toi sävy ^^ Saatan ehkä joutua vähintään sovitteleen noita...

Bubble, ok :) Kokeile ilti ihmeessä, varmaan vois kuvitella et Helsinkiin tulis kohtuullisen hyvä valikoima eri liikkeisiin yhteensä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi ekat Madeirat (tokatkin näytti aluksi hyviltä mutta tarkemmin katsoen ehkä sittenkään ei), mutta eipä tarvitse haaveilla kun noita ei näköjään tehdä 35:na. :< Muutenkin noita pieniä kenkiä on lähes mahdoton saada käsiinsä, nettikaupan kautta ei onnistu ja on aivan sattuman kauppaa, onko niitä liikkeissä. Yleensä ei.

Maria kirjoitti...

Aww :< Harmillista. Pohjalliset? ;<

Kati kirjoitti...

Voi että, pakko tykkää!
Mikäköhän siin on, että Vagabondin lähes kaikki mallistot aina vaan kolahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joudun laittamaan pohjalliset tai paksun sukan useimpiin 35:iin, noiden koot on sen verran reiluja => no hope. :(

ladyam kirjoitti...

Apua!

Anonyymi kirjoitti...

kyllä Vagabondi tekee kenkiä 35 alkaen. Itselläni on koko 35 ja laitan usein kyselyä suoraan Vagabondille jos etsin jotain tiettyä mallia infofinland@vagabond.com . Sieltä olen aina saanut tiedon minne liikkeisiin Suomessa on mallia myyty ja melkein aina olen saanut tilattua mallin itselleni postiennakolla. Suosittelen kokeilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toki Vagabond tekee kenkiä 35:stä alkaen, mutta ei kaikkia malleja - mm. noita Tenerifejä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...