15.1.2010

Uusi tukka kuin romulaaneilla ja blood elffeillä

Tässä olisi nyt sitten kuvatulvaa upouudesta tukasta! Ihan näin lyhyeksi sitä ei olekaan ennen leikelty, tykkään! Vaan ilo ei luultavasti hirveän pitkä ole, tämän infernaalisen hiusten kasvuvauhdin tietäen. Kolme viikkoa ja alan näyttää taas siltä kuin aiemminkin. Noh, sentään vaihtelua siksi aikaa! ^^

Rock hair12

Malli on variaatio vanhasta tutusta, kaksi vuotta päässä viihtyneestä niskasta lyhyempi ja edestä pitenevä -mallista. Mallia on rikottu ja kerrostettu voimakkaasti, Osiksen kuivavahan kanssa päällimmäiset kerrokset saa mukavasti sotkuisiksiksi ja hapsuisiksi. Suunnitelmanani oli innostua suoristelemaan tukkaani nyt taas vaihteeksi enemmän, mutten malta odottaa, miltä tämä malli näyttää kiharana! Lopputulos on varmasti ihana ja hyvinhyvin lyhyt kiharapilvi. Suorana tukka on ystäväni sanoin hyvin romulaaninen.

Rock hair6
Rock hair11
Rock hair10

Otsiskin lyhennettiin sellaiseksi, että se on nyt aavistuksen liian lyhyt - mokoma kun kasvaa kuitenkin hujauksessa taas liian pitkäksi. "Parempi viikon liian lyhyt kuin kolme viikkoa liian pitkä", sanoi ihana kampaajani Miia, josta on nyt virallisesti tainnut tulla vakkarini. Place taas on paikkana ollut vakkarini siitä asti, kun muutin Tampereelle, pääosin siksi, että siellä on koko ajan ollut kätevä ja toimiva nettiajanvaraussysteemi. Terveisin puhelinvammainen.

Mitä tulee tukanväriin, Noora jo #kanavalla äimisteli sen tummuutta. Tukkaan on laitettu taas lisää raitoja, tällä kertaa omaa sävyä ja jonkin verran astetta tummempaa. Lopputulos on selkeästi tummempi, mutta edelleen hyvin luonnollinen ja juurikasvulle armollinen. Vaaleata raitaa on siellä edelleen myös jäljellä. Se ei huuda ympärilleen kattokaa-tää-tukka-on-värjätty, mikä on mukavaa vaihtelua kuuden-seitsemän vuoden värizumban jälkeen. Se asian ydin on tosiaan sanassa juurikasvu, joka änkeää läpi viikossa.

Tummuuden ehdoton plussapuoli on myös se, että tumma tukka kiiltää paremmin (ainakin minulla) kuin vaalea ja näyttää siksi terveemmältä ja paksummalta. Noh, paksuudesta ei kyllä niin väliä, paksu se on muutenkin. Siksi haluan aina rikotun ja kerrostetun mallin, näyttää vähän ohuemmalta niin. Värissä ei muuten sitten oikeasti ole lämpöä, kuvissa tuo punertavuus tulee Anttilan sovituskopin keltaisista valoista. -.-

Rock hair4
Rock hair8

Tekstuuriahan multa jo löytyy omastakin takaa karhean hiuslaadun ansiosta, mutta varsinkin suorana vaha on ihan pakkojuttu. Miia käytti tukkaani Osiksen puuterimaista kuivavahaa, jota ripotellaan suoraan päähän ja juuriin (ja yritetään siinä sivussa olla sotkematta itseä), mutta omaan hiusarsenaaliini halusin jotain vähän kiinteämpää. Esittelenkin elämäni ensimmäisen hiusvahan heti ehtiessäni! Pakko muuten sanoa, että kyllä ainakin tuolla kampaajani käyttämällä aineella tuli ihan mieletön volyymi ja tuuheus hiuksiin, takaraivo tuntui olevan yhtä tiheää kuin joku... joku... vaahtomuovi! Hyvällä tavalla! Sillä tavalla, että sen voi pöyhiä vaikka minkä moiseksi harakanpesäksi ja se pysyy!

Rock hair7
Rock hair5

Tässä vielä demonstraatiota siitä, miten tästäkin kampauksesta saa vähän toisvibaisen hyvin pienellä jekulla...

Mirror
Mirror2

Tukkanihan on kuin blood elffillä konsanaan...

Image and video hosting by TinyPic
(Tuo elffikampaus on toiselta puolelta myös korvan takana, hiusvärin saa muutettua pelissä myös kylmäksi tummanruskeaksi.)
new beginnings. by Isaelf via Flickr

Mitä tykkäätte? :)

P.s. Olipa kätevää lainata tuota miehen uutukaispuhelinta ja näyttää siitä kampaajalle kuvia halutunlaisesta hiusmallista. Sanomattakin on selvää, että kätevää oli myös nopeasti piipahtaa Anttilan sovituskopissa räpsimässä aika tosi kohtuullisen hyvälaatuisia tukkakuvia. Eläköön scifilaitteet! Ei hätää, siellä oli alkuillasta ihan tyhjää, kukaan ei jonottanut sovituskoppia minun takiani. -.-

20 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Kivakiva tukka! Sulle sopii kyllä hyvin tuo tummempi väri, vaikkakin niin sopi kyllä se vaaleakin... :) Kiharakuvia odotellessa...

bubble kirjoitti...

Hieno! Ja tahtoo nähdä sen kiharana :D

Itse laitoin tänä aamuna normikampaukseni, kun eilen oli vielä jäljellä suoristettu pehko kampaajan jäljiltä. Ja pakko sanoa, että ei tää oikein toimi :( Kampaaja ei selkeästikään tajunnut ohentaa latvoja riittävästi ja no, tiiät varmaan minkälaisen efektin se tekee paksussa kiharassa hiuksessa.. Ärsyttää!! Suorassa hiuksessa malli toimii ihan hyvin, mutta emmä näitä jaksa suoristaa kovinkaan usein. Pakko ilmeisesti viettää perjantai-ilta hapsuttaen latvoja ite lisää, ainoa vaan etten haluis näiden lyhentyvän enää entisestään :( Voi nyyh. Ihan kamalaa tämä uuden kampaajan etsiminen, haluan takaisin Oulun Goalasiin..

KatriK. kirjoitti...

Takaa lyhyempi ja edestä pidempi -ratkaisu on makee! Huolettomuus ja hapsuisuus antavat sopivasti linjakkaalle mallille eloa.

Anonyymi kirjoitti...

Bubblelle kommentiksi, etta Oulun Goalas on kylla loisto. :) Ittella oli sielta ehdoton vakkari kun viela Oulussa asustelin. On siella kylla aikoinaan pari virhevetoakin tullut eri henkiloilla tehtya, mutta kun omansa loytaa niin johan elama hymyilee.

Marialle tukasta pyydettya palautetta sen verran, etta tummuusaste ei kylla ole viela lainkaan ylivedetty. Ainakin ihonvarisi tuntuu viela paasevan oikeuksiinsa ja kuten ilmeisesti halusitkin, lopputulos on silti aarimmaisen luonnollinen. Suomen nyt viela poikkeuksellisen valkeassa maastossahan ongelmaksi voi helposti koitua se, etta ei erotu hangesta, minka sina nyt teet ainakin tukan varin perusteella (ja totta kai mustan pukeutumisen...). Otsista kumminkin kritisoisin vahan lyhyytensa puolesta, mutta kuten sanoit, kun se on kerran viela liian lyhyt niin eikohan se viikon, parin paasta pue sua jo vahan paremmin.

Olispa myos ravakkaa if you had the courage to step out of your comfort zone and try something totally new, just for the sake of it. Mutta paansa kullakin. :) Itsella ainakin huomannut semmoisen ilmion, etta mita enemman kynttiloita synttarikakussa, sita vahemman villeja vetoja tukassa.. :D Sad but oh so true.

Katarimaria kirjoitti...

Kivan graafinen malli! Ja sulle sopii tosi hyvin tuo tummempi ja suora tukkakin. Romulaanit <3

Prefecta kirjoitti...

Hyvä tuli!

juskan kirjoitti...

Hi. Mun bloodelffilläni on juuri tuollainen tukka, paitsi tummempi ^^ Oot kyllä sievä!

Maria kirjoitti...

Kiitos kaikille oikein kovasti kivoista kommenteista :)

Bubblelle osanottoni hyvän kampaajan jättämisestä Ouluun, toivottavasti ei tarvitse liian kauaa etsiskellä uutta ja pätevää!

Anonyymille vielä tosiaan että joo, otsista tarkotus sitten pitää about siinä kulmien paikkeilla, kuten tähänkin asti :) Äkkiä se kasvaa :P Tukan väristä tykkään kans kovasti juuri nyt, tuntuu, että kuten sanoit, pääsee naama oikeuksiinsa ;P Tästä tummemmaksi en varmaankaan tosiaan mene, koska se juurikasvu sitten alkais taas kiusata :)

Juskan, mä kelasin että pitäs varmaan kans päivittää oman hahmon tukka vastaamaan todellisuutta... ;D Tällä hetkellä se on pitkä ja tummanpunainen. Se toisaalta sopii hyvin blood elffille :P

Anonyymi kirjoitti...

Sopii sulle tosi hyvin! :) Hiusten tummentamissa on tosin otsahiuksiselle mielestäni se miinuspuoli, että otsiksen raot ja mahdollinen epätasaisuus näkyvät häiritsevän selvästi... itse tappelen päivittäin, jotta saisin otsiksen ojennukseen. :(

Maria kirjoitti...

Kiitos :) Oon muuten itse asiassa huomannut tuon saman asian, joskaan en ole varsinaisesti tiedostanut sitä tummuudesta johtuvaksi x). Oon vaan tuskaillu ja ihmetelly et mistä tällänen ongelma nyt on ilmestyny :D. Vaaleessa tukassa sitä ei tietenkään niin huomannut... Nooh, sukimista sukimista sit vaan..

mari kirjoitti...

Hieno uus tukka ja be femalesta postauksessa tulee aina lisäpisteitä! ;) <3

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä otsis on liian lyhyt. Mulle tulee aina lyhyestä otsatukasta välittömästi mieleen 5-vuotiaat lapset. En tiedä mistä johtuu, mut usein lapsilla on lyhyt otsatukka. Siksi olinkin tyytyväinen, et kirjotit tuossa ylempänä, et aiot kasvattaa sen kulmien tasolle. Mielestäni voisit kokeillä vieläkin pidempää otsatukkaa, jopa silmille asti rennosti roikkuvaa, pienellä keskijakauksella, ilman jäykkiä vahoja ja antaisit otsiksen asettua luonnostaan paikoilleen..?

Outoa muuten kirjoittaa, et oon tyytyväinen^^, sunhan se tukka on, mut.. :D

Maria kirjoitti...

Silmillä roikkuva otsis on koettu ja nähty juttu, se oli epäkäytännöllinen ja sai naamani näyttämään typerältä :P Kyllä se kulmien taso on se maksimipituus. Otsikseenhan ei ole vahaa koskaan laitettukaan ja silloin, kun siinä on näkyviä lainetta, se on sellainen ihan luonnostaan :) Muuten lähinnä suoristan sitä lämpösuojan kanssa :P

Tukastani kyllä tykkään oikeastaan aina parturin jäljiltä, se on aina toi ylikasvanut reuhka, mihin en ole tyytyväinen jos johonkin ;P

Maria kirjoitti...

Tosin, mä kyl oikeestaan tykkään tos kahes alimmaises kuvas tosta otsiksetakin, tykkään kun näkyy kulmat, mutta että silti otsaa on peitossa. :P En ole koskaan tykännyt oikein sellaisista lookeista itselläni, joissa otsani on näkyvillä. Mulla on siis joku otsakompleksi! xD Sivuotsis olis ratkaisu, ja sellanenkin mulla on ollut, mutta se vasta epäkätevä on kun valahtelee koko ajan ties mihin. Sitä on vaikee myös ite leikellä sit...

lindalinda kirjoitti...

Ahh, itekki kävin kampaajalla (osasin myös sanoa sen ilman että meinasin sanoa 'parturissa', loistavaa) ja oon niin tyytyväinen! Muutin uuteen kaupunkiin ja menin sitten ihan heittämällä tohon lähikampaamoon, kun ei enää otsiksen alta nähnyt pyöräillä turvallisesti. Kampaamossa on kaksi kampaajaa ja ilmeisesti toinen hoitaa lyhythiuksiset ja toinen pitkähiuksiset.

Mulla on hurjan paksu pehko, tosin melkein piikkisuora, ja on aivan kamalaa jos kampaaja ei kerrosta tarpeeksi. Kasvattelen muka pitempää mallia itelleni, mutta kampaajanikin tietää että mitä lyhyempi, sen parempi. Joten toissapäivänä otsista leikatessa "Onko tarpeeksi lyhyt?", eikä minun tarvinut kuin vain vähän hymyillä niin kampaaja tiesi että lyhyemmäksi vaan :D

Eli mulla on ihan miniminiotsis, joten en voi olla kannattamatta lyhyttä otsista. Mun silmään sopii sulle ihan mukavasti, vähän vaihtelua ;) Siitähän se tietty kasvaa (liiankin nopeasti myös minunkin tapauksessani). Väri on muuten myös hieno, olen samantapaista itselleni himoinnut, mutta blondiblondina en usko kestäväni juurikasvua.

katriv kirjoitti...

Oi kyllä minä tykkään kovasti tuosta tukasta! Saa jotain ideaa tästä postauksesta kun pitää itse parturiin piakoin mennä. :)

Sen verran on sanottava yleisesti tästä blogista, että vaikka pidän kuvien katselusta todella paljon, niin on puuduttava katsoa samasta asiasta näin monta kuvaa peräkkäin. Muuten en blogista löydä mitään muuta kritisoitavaa ja innolla kyllä seuraan sun juttuja aina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Hiusmalli on magee=)
Olen innokkaasti selaillut blogiasi=)Palatakseni aikaisempiin postauksiisi; AA:n mustat tunikat on ihania=) villatunika ja taskutunika, ihania!
Olisitko kertonut 'makkarankuori-mekon' materiaalin/nimen(AA?)?
(eka tilaukseni AA:lta saapui (2 circle scarfia=)=))vielä kerran kiitokset hyvistä vinkeistäsi) t. Susanna Koo

Maria kirjoitti...

Makkarankuorimekko oli tämä yksilö mustana: http://store.americanapparel.eu/rsa8340.html :)

Anonyymi kirjoitti...

en tiiä hiuksista mutta puhelin on Nokia N900 itseläänikin se on :>

Maria kirjoitti...

Samiksia! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...