25.1.2010

Tukkakokeiluja ja Osis Thrill

Olen huomannut, että kun käyttää hiuksiinsa vahaa, voi tukkaansa muotoilla loputtomasti uudelleen. Ei mikään uusi havainto ihmisille, jotka ovat minua tutumpia kaikenlaiste erilaisten hiustuotteiden kanssa, mutta minulle tämä löytö on ollut aika mullistava! Niin mullistava, että kuulostan ihan piilomainokselta asiasta puhuessani. (Ihan omasta pussistani olen kustantanut.)

Demonstroin muutaman erilaisen hiuslookin, joita innostuin kokeilemaan sukiessani päätäni ympäri ja solmuun!

Lähtötilanne:
Hair experiments 13

Laitetaan päähän Osiksen Thrill -kuituvahaa, joka on siis kohtuullisen kuivaa ja joustavaa tavaraa, joka ei kuivu päähän yhteen asentoon, vaan sitä voi muotoilla uudestaan tukassa:

Hair experiments 14
Hair experiments 15
(Ulkonäkö on kuin mansikkajogurtilla, mutta tuoksu on aika puhdas ja raikas)

Aloitetaan ronskilla sivujakauksella. Lookki ei ole niin huoliteltu kuin sen pitäisi lopullisessa käytösssä olla, mutta ajatus on tärkein. Etuheitto kaipaisi vielä ekstrakiinnikettä.

Hair experiments 2
Hair experiments 4

Sitten kiskaistaan haituvat takaraivolta kohti otsaa. Viimeistelyä taas tarvittaisiin (ehkä jopa saksia), mutta tästä sovelluksesta pidän ehkä eniten:

Hair experiments 7
Hair experiments 1

Sitten taas ronskia sivuheittoa, tällä kertaa vielä enemmän over the top. Toinen puoli päästä sliipataan pitkin päätä. Tämä muuten hyvä, mutta saa kasvot näyttämään niin... neliömäisiltä. En koe sitä omakseni:

Hair experiments 6
Hair experiments 5

...Ja sitten vielä takaisin lähtötilanteeseen:

Hair experiments 11

Hyvä tukkatöhnä, tykkään! Vähän tosin meinaa jäädä pää rasvaisen näköiseksi kun liikaa sillä leikkii. Taidanpa ehkä vielä hommata kuitenkin sen kampaajani käyttämän Dust It Mattifying Powderin samalta merkiltä... Siinä pito on vähäisempää, mutta toisaalta hyvin tuntui sekin tukea antavan.

Jes, mies palasi tänään kotiin työreissultaan (ja sukuloisimiselta sen päälle), tässä on jo ehditty vetää vatsat täyteen kasvispaistota ja punkkua, seuraavaksi ohjelmassa: lisää punkkua. ^^

12 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Hih, oon pari kertaa onnistunut saamaan pääni ihan liiskaiseksi laittamalla liikaa tuota Thrill-vahaa. :D Dust it -mattapuuterin hankin reilu viikko sitten kokeiltuani sitä ensin äitiltä. Sillä saa kyllä varsin kivasti rakennetta hiuksiin, mutta hankaluus on se että onnistuu laittamaan sitä päähän sopivasti ja vielä sotkematta vaatteitaan. Lisäksi oon huomannut, että tuota puuteria laitettuani, saan annostella mahdottomasti enemmän shampoota, että saan hiukseni puhtaiksi. Jatkan silti käyttöä, mutta varovaisesti annostellen. :)

Ulrika kirjoitti...

Tuo lievempi sivuheitto on tosi kiva, samoin takatukka eteenpäin :) Mulla on itselläni niin sileet hiukset että vahalla saan ne näyttämään rasvaisilta :/

Maria kirjoitti...

Heh joo, aina on niin helppoa laittaa liikaa :P Ja mäkin tosta Dust Itistä kieltäydyin eka just sen sotkemisvaaran takia, mut toisaalta käytän otsatukkaani talkkiakin ihan kohtuullisella menestyksellä ja se tuntu hyvältä päässä, että ehkä se menee... :D

Salka kirjoitti...

Ihania hiuslookkeja, mä fanitan eritoten noita sivuheittoja! Ja hmm, pitäisköhän itsekin kokeilla vahaa pitkästä aikaa, kun nuo muut muotoilutuotteet tuntuvat vähän epävarmoilta, siis lopputulos ei ole kovin pysyvä..:T

Prefecta kirjoitti...

Se hiuspuuteri kiinnostais muakin. Mä vaan tietenkin aina unohdan koko jutun kun olen liikkeellä jossain kampaamotuotekauppojen lähistöllä. Pitänee skarpata vaikka jo tällä viikolla.

sarakissa kirjoitti...

Mun ainoa kokemus kuituvahasta on joskus 200-luvun alusta ja lukiosta, kun eräs kaveri käytti sitä päivittäin. Se ei kyllä tainnut vetää tuolle vertoja, vaan kuivui käytössä melko koppuraksi :)

Tykkään ekasta sivuheitosta, ilman sliippaustakin :)

P.s miten se talkki toimii? yritän kyllä kasvattaa otsista pois mutta en silti jaksaisi sitä olla kaikenaikaa pesemässä. Vai liittyykö se edes siihen :)

Maria kirjoitti...

Salka, kiitos :) Vaha on ihan kätsyä, joskin ei se mulla ainakaan ihan suoranaista liimakaan ole, juuri kun ainakin tuo kuituvaha on aika joustavaa tavaraa... :P Strategisissa paikoissa se voi tuottaa ongelmia.

Prefecta, heh joo, mun on pitänyt varmaan kuukauden ostaa taskupeili kaupassa ollessani, aina unohtu... :D

Sarakissa, hehe, noh, ehkä on tuotteet kehittyny tai jotain... :P Tai ehkä se käytti sitä iiiihan liikaa :D Talkkia mä käytän otsiksen kuivapesuun, siis imemään ylimääräset rasvat pois ja näyttämään taas freessimmältä, se kun meinaa tossa otsalla rasvottua ihan eri tahtia kuin muu pää, eikä aina jaksa sitä erikseen lavuaarissa alkaa peseen ja kuivaan ja suoristaan... :P

SK kirjoitti...

Hei! Onko talkkisi ihan apteekista..? Mulla on itellä suunnilleen samanmittainen tukka kuin sulla, ja suoristan sen oikeastaan aina, joten yritän välttää liian usein toistuvaa pesua ja jatkuvaa suoristamista, ettei tukka menisi ihan pilalle. Mutta rasvoittuuhan se, joten joku tuollainen kuivapesuhomma olis varmaan munki päälle hyvä.

Maria kirjoitti...

On apteekista joo :P Käytän sitä siis kuin kuivashampoota (mitkä imho ja erityisesti mulle on rahanhaaskausta), että aine päähän, ehkä antaa ihan hetken olla, sitten harjailua pois. Perunajauhoillakin jotkut tekevät samaa :P Tummatukkaisella saattaa hiuslaadusta riippuen jäädä töhnä vaaleana puuterimaisena kerroksena aika tiukastikin kiinni, että toki kannattaa varovasti testailla... Itsellä ei tuota ongelmaa jännästi ole nyt tummatukkaisenakaan: hyvin lähtee harjaamalla pois... :P

Aija kirjoitti...

Eka ja toka hiuslookki näyttää mun silmään ihan mahtavalta! Tätä lisää :)

mimm kirjoitti...

Samannäköisen tuloksen saat aikaan kun vaan jätät hiukset pesemättä viikon tai pari :DDD

Maria kirjoitti...

Aija, kiitos :)

Mimm, no en oikeestaan, siinä kohta nääs kun tukka on sit sen verran rasvanen, ettei se muuta ku roiku naamalla ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...