13.1.2010

Takaisin vaatekaapille

Parasta siinä, että pääsee taas kotiin on se, että on taas kaikki omat vaatteet käsillä. Sen kunniaksi päälle pujahti harmaa tunika harmaan villatakin kera.

Olen myös ikionnellinen lämpötilan noustua sopivasti: rakasrakas nahkatakki pääsi sekin päälle ja hetipä tuntui henkisesti ja fyysisesti vireämmältä!

outsider the gray 2
outsider the gray 3
Nahkatakki - JSFN via Ellos, tunika - H&M, vyö - Jimmy Choo for H&M, villatakki - Filippa K, saappaat - Vagabond Crivits, laukku - Lumi, huivi - Et Cetera, korut - Fashionology.nl
outsider the gray 4
outsider the gray 7

Marialle optimaalinen talvikeli: enintään miinus viisi astetta. Sitten tarkenisin nahkiaisella läpi vuoden.

10 kommenttia :

Malou kirjoitti...

Kannattaa muuttaa Tanskaan, tai sitten tänne Eteläiseen Ruotsiin minun kulmille. Kulttuurishokki on pienempi kuin kauemmas muuttaessa. Täällä alle viiden pakkasasteen lämpötilat ovat harvinaisuuksia. Minulle se tarkoittaa sitä, että koroilla pärjää ympäri vuoden. :o)

bubble kirjoitti...

Ah, hipelöin tänään aivan liian ihanan tuntuista MEXXin mustaa nahkarotsia.. Vaikka normaalisti en pidä kyseisen merkin vaatteista pätkääkään ja toisekseen en kyllä tarvitse uutta nahkiaista. Sen sijaan pitkä mekkojen kanssa käytettävä trenssityyppinen tyttötakki pitäisi hankkia, hmm.. Tule jo kevät!

Sinna kirjoitti...

Eikös tässä oikeampi muoto olisi vähintään miinus viisi astetta? ;) Epäilen, ettei vilukissa kuitenkaan tahdo, että lämpötila olisi aina miinus viittä pienempi!

P.S. This is humour, iteki evotan välillä näiden kanssa, ja sitäkin hauskempaa on kiusata muita siitä!

sansu kirjoitti...

Olen yrittänyt, mutten onnistu, nimittäin tarkenemaan nahkatakissa alle nollan lämpötiloissa :/ Vaikka mitä laittaisin alle, niin kylmä tulee! Jotenkin kyllä mulla "sattuu silmään", jos olen nahkatakki päällä talvella, jotenkin en miellä sitä yhtään talveen... Vähän niin kuin laittaisi villakangastakin kesäkuussa:D Vähän huono vertaus kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa!

Pakko laittaa taas viestiä... olis parikin asiaa!
1. Sun tukka näyttää näissä kuvissa extra-hyvältä, joskin odotan kyllä mielenkiinnolla mahdollista uutta leikkausta, mistä aiemmin kirjoitit. (itellä kans luonnonkiharat, mut silleen v..tumaisesti, et osa kihartuu tosi hyvin ja osa taas ei... plääh!).
2. Kiitos, että sain sun blogista vinkin Vagan Muscateista!! On vaan ollu täydellisen hyvät!!! Jalat ei palele (mahtuu villasukka), pysyy pystyssä, voi touhuta lasten kanssa, jalkaan paremmat kun matalat saappaani! Käytän näitä ikuisesti, rakkautta!
3. Ja vielä, omat vaatekaapit on nyt siivottu ja mustaa, mustaa, mustaa mustalla. Vähän harmaata ja valkoista, voi että mä näytän hyvältä!!! Kaveritkin on kehunu mun tyyliä, hih! Tosin aina olen rakastanut mustaa, mutta sulta sain sellasen "herätyksen", et se on ihan ok...
Kiitos ja kumarrus!
T: vanhempi (38vee) blogisi lukija

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin just sulle viestiä... kiitoksia ym. Mutta voi hemmetti, mulla alkaa dementia todella iskeä... Täytin just 37vee... eli olin edellisessä viestissä vaan vuoden edellä...! Tää on varmaan joku Flashforward- juttu...

Maria kirjoitti...

Malou, olen kade :P

Bubble, hih, mullakin on trenssi, mutta tajusin, etten ole käyttänyt siitä juurikaan x). Nooh, ehkä viel piakkoin.. Hieno ja tyylikäs takki kyllä, ei siinä mitään! :D

Sinna, mä en koskaan handlaa näitä ;). x)

Sansu, hehe, mä olen aina ajatellut olevani tosi herkästi paleleva, mutta ihmeellisesti silti ei tullut tuossa varustuksessa (toki takki kiinni) kylmä sitten kun paineli menemään... :) Ehkä mä palelen herkästi, mutta toisaalta lämpenen helposti kun vähän liikkuu.. :P

Anonyymi, kiitos mukavasta viestistäsi! :) On aina tosi hauskaa kuulla, jos joku on rohkaistunut tai saanut jotain inspistä blogiani lukemalla. :) Se on hassua, miten useammallakin on tuntunut olevan se, että musta kutsuisi vaatteissa, mutta on jotenkin ajatus takaraivossa siitä, ettei vaan voi aina pukeutua mustaan, vaikka tosiaankin, miksei voisi, jos tykkää kerran. :P :)

Anonyymi kirjoitti...

Näytät olevan todella "kuin kotonasi" (en keksinyt parempaakaan ilmaisua tähän kellonaikaan) noissa vaatteissasi. Upealta näyttää ja onnittelut oman tyylisi löytämisestä :)

Maria kirjoitti...

Voi kiitos, tosi nätisti sanottu :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sukkikset ja toi harmaa paita :D
Ja nahkatakki ja kaikki!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...