8.1.2010

Saara, vol. 1000

Se on taas Saara! Silloin, kun muutaman kerran vuodessa pääsee nauttimaan tämän kissaneidin olemuksesta ihan livenä, pitää siitä ottaa kaikki irti. Kuvauksellinen neiti, ihana neiti! Eräät korjaajamiehet olivat luulleet mokomaa vielä pennuksi, vaikka ikää on yli 12 vuotta...

saara 31-12-09 6
saara 31-12-09 8
saara 31-12-09 7
Saara muuten tuoksuu Oscar de la Rentan Oscar -hajuvedelle, jota on joskus muinoin kaatunut miehen reppuun, ja jolle sen pohja edelleen tuoksuu, tai siis miehen mielestä löyhkää. Jos joskus haistelette moista hajuvesihyllyllä, ajatelkaa yllä näkyvää naamaa ja pehmeää karvaa.

the cat is a cute one 5
the cat is a cute one 4
Kauhean laajat villapeitteet repulla Saaran jäljiltä. Teippiharja on sitten ahkerassa käytössä ulko- ja sisäpuolella, kun omistaja haluaa reppunsa takaisin... Jotkut tekevät kuulemma lankaa kissojensa karvoista.

the cat is a cute one 2
saara the cat 1
saara the cat 3
Kissa kuin valtaistuimella lekottelee silkkityynyllä...

saara the cat 4
saara the cat 5
Ja sitten paikan vaihto edessä muutaman joogaliikkeen jälkeen.

saara the cat 6
Viidakon hurjin kissaotus on levittänyt muiden eläinten taljat alleen... Eiku...

saara the cat 7
Grau.
saara the cat 8
Joskus aamuyöstä Saaralla on tapana läpsiä nukkuvia ihmisiä tassuilla hellästi naamalle. "RUOKAA NYT JA HETI." Jos ei herää, läpsyt saavat kaverikseen ripauksen kynttä... Ihan hellästi onneksi vain. Mitään ei myönnetä.

the cat is a cute one 3
Saara voisi muuten olla animehahmo.

Voiiii, miten tuommosta pientä karvamattoa nyt voi taas mukamas jättää Pasilaan? ^^ Ihan sydäntä raastaa hätistellä nukkuvaa neitiä pois rakkaaksi käyneestä repusta... Aww...

8 kommenttia :

Hauwerine kirjoitti...

Onpa harvinaisen kaunis ja kuvauksellinen kissa! Vaikka koiraihminen olenkin.. Koirista on vain niin vaikeaa saada pysähtynyttä kuvaa kun koko ajan on "touhutouhutouhu". :D

wikke kirjoitti...

Ihana kisuliini tämä Saara! Mekin meinattiin poikaystävän kanssa salakuljettaa Tiuku-kissa meiltä kotoa laukussa tänne etelään. Kissat on jotenkin tosi valloittavia, vaikka en tosiaan noista karvoista pidäkään.. Mutta ehkä sen kestäisi?

mizeer kirjoitti...

Miunkin kisu tykkää repuista ja laukuista. Nyt sen lemppari on joulukori :)

Romy kirjoitti...

Kaunis ikinuori neiti! Meiltäkin löytyy nelivuotias kissaneiti jota kaikki luulevat pennuksi. Se on niin pienikokoinen, siro ja suurisilmäinen otus :)

Joa kirjoitti...

Meidän pikku-Feikku on yli 13-vuotias, mutta onhan nää katit ikuisesti pentuja. :) Tämä kissaneiti on kyllä huomattavasti valokuvauksellisempi!

Malou kirjoitti...

Ihania kissakuvia. Minä jouduin luopumaan kahdesta iki-ihanasta kisustani syksyllä. Pitkän etsinnän jälkeen niille löytyi erinomainen koti, joten siinä mielessä hyvä mieli. Mutta tietysti niitä karvanaamoja on ikävä!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa söpö kissa mut mä oon kylm enemmän koiraihmisii :) Ja oon nyt tullu just baarist ei kabnnata välittää mut on tiosi iahan kissa!!! Ja sä oot ihana! Ja nyt mä rakastan kaikkii!!! <3 olipa toi vaikee

Maria kirjoitti...

:) Ihana kissuus on ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...