22.1.2010

Pläts

Tiiseriä suunnitellusta risteilyasustuksesta! Kun on noin viikon ollut totaalisessa lukossa about kaiken suhteen (huolimatta kaikenlaisista välttämättömistä tekemisistä) ja vielä kehittänyt itselleen post-juhlapyhäkroppakriisiä (sitä laatua, joka luultavasti aina toisinaan iskee kehen tahansa), tuntuu aika hyvältä saada tehtyä jokin päätös, johon on oikeasti erittäin tyytyväinen. Pidätetään oikeus muutoksiin.

lets go have a cruise, ann 1 (1)
lets go have a cruise, ann 2 (1)

Lopulliset asukuvat julkistetaan tuonnempana... ;)

Onko muilla ollut tässä yhtään tavanomaista lässähtäneempi olo? Vuodenaika tietysti lisää taipumusta sellaiseen, mutta noin muuten?

P.s. Jesjes, lauantai-ilta menee Nooran luona huippukivoissa tex mex -bileissä! Mmmm, tortilloja....

6 kommenttia :

Mari kirjoitti...

Täällä ainakin on lässähtänyt ja lösähtänyt olo. Kipeilyn vuoksi ei ole päässyt juuri liikkumaan, ja pakkaseen tekee mieli lähteä joka päivä vähemmän. Voi kevät, missä viivyt!

Kamicha kirjoitti...

Voin kertoa, että olo on tosi plätsähtänyt.

Olen yleensä aina aloittanut elämäntaparemonti ruokavaliosta. En tajua mikä siinä on, mutta liikunta tekee minulle painonpudotuksesta todella vaikeaa. Ongelma tuossa normialoituksessa siten on, että liikunnan aloittaminen tuo takapakkia --> motivaatio kärsii.

No nyt aloitin liikunnasta ja idea on siistiä ruokavaliota vasta ensi kuussa. En tarkoita sitä, että olisin mitenkään sikaillut ruokavalion kanssa, mutta syön kun on nälkä ja juon punkkua kun huvittaa.

Tällä reseptillä ei meikäläinen ohene.

Läts.

Maria kirjoitti...

Elämäntaparemontit on aina vähän vaikeita alkuun :/ Mulla on suunnilleen toi syöminen ollut hanskassa (noh, näitä juhlanpyhiä lukuunottamatta), löytyny fiksut ruuat jne, mut se liikunta olis hirveen tärkee kans saada alotettua. Toimiskin kaikki paremmin, pää ja kroppa ja kaikki. Ohan tässä sitä suunniteltuki jo taas pari vuotta :P

teresa kirjoitti...

Ei ole läsähtänyt olo! Ihanaa kun on lunta, pakkasta ja energinen olo.:D

bubble kirjoitti...

Joo täällä on yksi valas o____O Onneksi oon jaksanut taas vähän panostaa liikkumiseen. Syömisten kanssa on mennyt vähän vaihtelevammin.

Ja UUUU noille asukuville jo nyt, vähän epistä että toiset ovat saaneet vaatteet jo valittua! :D

KatriK. kirjoitti...

Jeah, todellakin on ollut tavallista lässähtäneempi olo. Ja siihen oloon vielä lisättynä vuosisadan vetämättömyys, äh :/

Mutta kaikesta huolimatta odottelen nyt kyllä mielenkiinnolla risteilyasusi julkistusta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...