10.1.2010

Pitsileggingsit

Mä olen niin rakastunut.

Image and video hosting by TinyPic

Musta, väljä mekkoyläosa yhdisttynä pitileggingseihin ja järeisiin, scifihenkisiin kenkiin. Jeffrey Campbellin hurjan suosittuja bloggaripopoja en tällä kertaa kaapiini haali, mutta ne pitsileggingsit taidan kyllä ihan oikeasti hankkia. Pop Culture Afternoonista bongattu kuvasarja sen varmisti kyllä nyt. On kyllä muutenkin ihana ja inspiroiva blogi!

Mikä on lukijaraadin suhde pitsisiin leggingseihin?

19 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Suhde pitsisiin legginseihin: TAHTOO. Olleet hankinnan alla jo vuosia, kumma mikseivät ole vielä tietään kaappiini löytäneet.. Pitsisiä sukkiksia tosin löytyy, mutta hieman vähäreikäisempinä versioina.

Anonyymi kirjoitti...

No ovat kyllä kauniit:) En ehkä omaan vaatekaappiini ostaisi, mutta kuitenkin. (Itse asiassa vaatekaappini ei tarvitse yhtään mitään, ei ainakaan ennen täydellistä inventaariota:P)

Muuten, pari sua mahdollisesti kiinnostavaa uutista tuli netin syövereissä vastaan. Hesarissa on tänään taas Lex Nokiasta, josta on siis valitettu ihmisoikeustuomioistuimeen.
Lisäksi myös Nokiaan liittyvä Voima-lehden artikkeli viime kesältä, http://www.voima.fi/content/view/full/3185. (En oikein tue Voiman tyyliä ja asennetta ja harvoin luen koko lehteä, mutta tämä pomppasi esiin.)

/Hannele

KatriK. kirjoitti...

Jep, näitä on näkynyt sen verran tiheään, että myös minä olen hurahtanut pitsileggingseihin - ja sehän tarkoittaa, että _pakko_ saada :)

wikke kirjoitti...

Mäkin voisin kuvitella hankkivani pitsileggingsit :D Toisivat sopivaa herkkyyttä vähän ronskimmanpuolisiin asuihin.

Kamicha kirjoitti...

Rakastan pitsileggingsejä ja sukkahousuja.

Ajattelin hankkia talveksi pitsiprinttiset leggingsit tai housut, alun perin tsekkailin H&M:n suurennettua pitsiprinttiä, joka ei sitten ollutkaan mukavan näköistä luonnossa. Minulla on viime aikoina ollut melkoinen viehtymys Trompe l'œil -juttuihin vaatteissa - ja lisäksi ajattelin, että printtinä pitsi voisi olla käyttökelpoista talviolosuhteissakin...

Asokselta löytyi Marjan Pejoskin makean näköistä pitsiprinttiä, tosi kivat yksityiskohdat muutenkin noissa leggareissa - ja alennusmyynnistä niin ruokottoman halpaan hintaan, että pakko oli tilata. Näitä on sitten odoteltu, Asoksella tuntuu olevan jotain toimitusvaikeuksia...

Kesäksi pitää saada myös leggingsit oikeaa pitsiä (sukkahousuja onkin, useammissa väreissä). Nuo AA:n ovat kyllä kivat, mutta nämä olisivat vielä hienommat... ...näkyy tietty myös hinnassa :-S

Maria kirjoitti...

Hannele, kiitos tuosta! Hauskaa, että joku kiinnittää noihin aiheisiin huomiota lehtiä lukiessaan :)

Pitsileggarit on varmaan kans vähän sellanen mielipiteitä jakava juttu, mutta varmaan useemmat niistä tykkää ku vaikka niistä pyöräilhousuista :P (Tulispa jo kesä!)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Pitsileggarit on parhautta mutta näillä pakkasilla ei vaan oikeen toimi :)

Maria kirjoitti...

Oho, Kamicha oli ehtinyt väliin kommentoidakin :P Hidas minä.

Marjan Pejoskin yksilöt ovat hurjan hienot, samoin Black Milkin! Jälkimmäiseltä olenin ihaillut usein erityisesti jännittäviä, kiiltäväpintaisia leggingejä, mutta on tosiaan hinnat kohdallaan kertakaikkiaan... :D

Hepa-Neiti, ei pakkasilla joo ei, tai korkeintaan visusti sisätiloissa. :P Palelu ei ole pop.

teresa kirjoitti...

Voihan noiden alle vetää parit tavalliset ihonväriset sukkahousutkin niin saa jo varhain keväällä käyttöön. ;) Yritän kovasti miettiä, miltä nuo näyttäisi jos olla olisi mustat, tai vaikkapa harmaat sukkahousut/leggingsit, hmm. Jokatapauksessa lämpenen kyllä itsekin tuohon mustaan pitsiin!

Laura kirjoitti...

mä en leggareina haluis, mutta pitsisukkikset kylläkin ottaisin vaikka tältä istumalta kaappiini. ja aionkin ennen kesää sellaiset hankkia. jotenkin diggaan vaan enemmän sukkiksista kuin leggareista :D ero ei sinällään ole iso mutta kuitenkin merkittävä

Maria kirjoitti...

Teresa, mähän oon suunnitellu sellastakin, että alle mahdollisimman kiiltävät leggarit... ;)

Laura, hehe joo, makuasioita :P Ite tykkään vähän tilanteen mukaan jommista kummista enemmän... :P

Prefecta kirjoitti...

On kyllä niin mariamaiset. Omalla kohdalla taitaa pitsivuodet olla jo takanapäin.

luv, pee
http://anotherfabday.blogspot.com

nanna sofia kirjoitti...

tykkään kovin! kevääksi ehdottomasti vähän erilaiset noiden mun nykysten kaveriksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä vain. Näin vapaapäivinä tulee pompittua linkistä toiseen ja löytää kaikenlaista. Ajattelin että saattaisit kiinnostua:)
Blogeissa, perinteisissä medioissa ja kaiken maailman keskusteluissakin on se hyvä puoli, että yksittäisten tietoiskujenkin perusteella maailmankuva pikkuhiljaa laajenee - toki lähdekritiikki täytyy pitää mielessä. Kaikki eivät voi keskittyä kaikkeen, esim. sananvapauskysymykset eivät itseäni innosta yhtä paljoa kuin jotkin muut teemat. Mutta tässä maailmassa kun kaikki liittyy kaikkeen, on hyvä joskus pysähtyä kuuntelemaan.

/Hannele

Nelliina kirjoitti...

Pitsileggarit/sukkikset kulkeneet yhtenä tyylin kulmakivenä jo.. noh, teini-iästä asti, siinä on jotain mihin en ole koskaan kyllästynyt :)

Ulrika kirjoitti...

Siivosin eilen juuri sukkahousu- ja legginsi laatikoitani, ja verkko/pitsi yksilöitä oli niin monet että vaativat oman laatikon. Eli tyksin :) Ja sopii hyvin pakkasillekin kun alla on toiset, paksummat.

Micci kirjoitti...

Mun mielipide asiasta lienee jo sun tiedossa.. Eli tykkään, rakastan! :D

Maria kirjoitti...

:)

Joy kirjoitti...

Uh, todella kauniit, kelpaisi kylklä minullekin.. Ja kaunis kuva!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...