19.1.2010

Pitsijalka

Postimies toi viimeinkin jo hetken haaveilemani pitsileggingsit! Ne ovat kauniit, hyvin kauniit. Ne antavat mukavan romanttisen lievennyksen kovimpiin asuihin ja oman monimutkaisen lisänsä yltiöyksinkertaisuuteen. Pitsikuvio myös häipyy ja sumenee kauniisti syväterävysalueen ulkopuolelle... Nämä kuvat olkoot ensisijaisesti fiilistelyyn, pitsiä kyllä tullaan vastaisuudessa näkemään osana varsinaisia asukuviakin!

lace and bokeh 2
lace and bokeh 4
lace and bokeh 3
lace and bokeh 6
lace and bokeh 7
Pitsileggingsit - American Apparel, neuletakki - H&M, korut - Fashionology.nl

15 kommenttia :

teresa kirjoitti...

Vaikuttaa kivoilta, mutta parempia kuvia ja pian!!!;)

Maria kirjoitti...

No worries, työn alla on ;)

mari kirjoitti...

Hahaa, mää tahon kans! :)

F kirjoitti...

Hei Maria!
Toivottavasti et luule tätä tökeröksi mainostamiseksi, mutta blogisi seuraajana ajattelin kertoa myyväni Huuto.netissä Sam Edelmanin Zoe -nilkkurini minulle liian suuren kokonsa vuoksi. Muistan, että olet maininnut ne joissakin postauksissasi! Joten jos sinä tai joku toinen kauniita kenkiä rakastava kanssasisko on kiinnostunut adoptoimaan nilkkurini, myyn ne ilomielin hyvään kotiin :--)

Muuten, kiitos erilaisesta muotiblogistasi! On virkistävää saada myös ajankohtaisia asioita ja mielipiteitä joskus niin tylsän toistavien blogien rinnalle.

F kirjoitti...

Tosiaan, linkki olisi varmasti hyödyllinen :))
http://www.huuto.net/kohteet/sam-edelman-zoe--nilkkurit-koko-39/126188039

ladyam kirjoitti...

On se jännä miten erinäköisistä pitseistä tulee ihan eri fiilikset, tuo on tosi kaunis ja sopii varmasti tyyliisi täydellisesti :)

Roosa kirjoitti...

Kauniilta näyttävät jo näissä kuvissa :)

Suna kirjoitti...

Hyvältä näyttää, mustat pitsileggarit/sukkahousut kuuluvat ehdottomasti kevääseen (ja miksei talveenkin, jos ei kinttuja palella!).

Maria kirjoitti...

Kiitos kaikille mukavista kommenteistanne :) Tosiaan kuvia in action tulee viimeistään huomenna :)

Maria kirjoitti...

Aijoo ja F:lle vielä, en pistä yhtään pahakseni, että joku tiedottaa noiden UPEIDEN kenkien olevan kaupan :) Pitää itse vielä vähäsen miettiä, aivan kuolakengät kyllä ovat, ja kokokin olis just passeli... ;P

F kirjoitti...

Haha, mukava kuulla! Pitäisin kengät kaikkein mieluiten tietenkin itselläni, mutta niiden seisottaminen käyttämättöminä vain kuolaus- ja katselutarkoituksessa tulisi omaan makuuni ehkä vähän liian kalliiksi :)

bubble kirjoitti...

Hassusti lempparini kuvista on keskimmäinen, jossa pitsiä ei ole häivähdystäkään x) Vaikka hyvältä legginsit näyttävätkin ainakin näin sneak peekin kautta!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit. :)

Hei muuten, kun valokuvaaminen selvästikin on sulle rakas harrastus, niin haluaisitko kirjoitella ajatuksia siitä jossain vaiheessa? Sun valokuvat on ehdottomasti mielenkiintoisia. Itse olen viimeinkin hankkimassa ensimmäistä järkkäriäni, ja tarkoituksena olisi siis harrastuksena päästä enemmän opettelemaan ja kuvaamaan. Kuvataiteen puolelta löytyy kyllä paljon harrastustaustaa, mutta kamera on vähän vieraampi maailma. Etenkin viime aikoina valokuvaus on vaan vetänyt tosi voimakkaasti puoleensa. :) Kivinen tie siihen kuvaamaan oppimiseen tietysti menee ohjekirjojen, oppaiden ja etenkin kantapään kautta, ja siihen tulee menemään aikaa, mutta odotan itse asiassa ihan innolla sitä kaikkea.

Mitä mieltä muuten henkilökohtaisesti olet: kannattaako harjoitella ihan vaan kiltisti pelkän kittiobjektiivin kanssa ja hankkia jotain parempaa vasta sitten kun osaa ja tietää mitä on tekemässä ja mitä tarkalleen haluaa?

Mari kirjoitti...

Makeelta näyttää ainakin näin vilaukselta - ja ihan eriltä sulla yhdistettynä mustaan kuin jollain toisella vähän värikkäämmässä ja enemmän perustyylissä!

Maria kirjoitti...

Bubble ja Mari, kiitoksia :).

Anonyymi, kiitos :). Mä kuvasin kittiobjektiivilla pari vuotta (blogissakin viime vuoden johonkin kevääseen asti oli käytössä), ja se oli samaan aikaan tuskallista että opettavaista. :P Kyllä silläkin siis ihan varmasti vauhtiin pääsee, mutta toisaalta ei mikään estä hankkimasta vähän sitä parempaa yleisputkea jo heti, noin esimerkiksi. :) Sitä ne jotkut suosittelee tekemään heti suoraan... :P Tietysti siinä mielessä on fiksua sitten katsella ja opetella ensin perusjuttuja, jotta sitten tietää mihin haluaisi enemmän keskittyä ja mitä kuvata paremmalla kalustolla. :) Mun tapauksessa halusin esimerkiksi paljon valovoimaa enkä pistä blurrihuoraustakaan pahakseni. ;P Että ihan mihin oma budjetti venyy ja miten tietoinen on jo siitä mitä haluaa tehdä. :)

Mä oon aika lailla kaiken opetellut itse kuvaamalla ja kokeilemalla, vähäsen jotain juttuja netistä lukemalla ja ohjekirjaa pläräämällä, muiden kuvia katselemalla. Se on sopinut mulle hyvin, toisille taas kirjojen ahmiminen on se tie. Jotkut käyvät valokuvauskursseilla. On monta tapaa kartuttaa omaa osaamista ja taitoa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...