31.1.2010

"Miks tää laiva heiluu?"

Puuh, kotona viimeinkin! Kuolema meinasi yllättää kaikkien kantamusten kanssa, mutta jotenkin sitä sai raahattua itsensä hytistä terminaaliin, terminaalilta ratikkapysäkille, pyäkiltä asemalle ja asemalta junaan. Niin ja junasta autoon, autosta kotiin. Ei kuulosta ihmeelliseltä, mutta kun olkapää kramppaa, takana on kolmen tunnin yöunet, aamupala jäänyt väliin laivan keikkumisesta tulleesta pahoinvoinnista ja edellinen ateria on kolmelta yöllä lautasellinen pyttipannua, on happi vähän hukassa. En ole eläessäni ollut yhtä väsynyt matkustamisen aikana ja sen jälkeen kuin nyt. Vieläkin tuntuu, että lattia alla heiluisi ja keikkuisi.

Mutta kivaa oli! Risteilystä kuvia luvassa "sitten joskus", kunhan saan muutaman sata kuvaa koneelle, valittua ja muokattua niistä helmiyksilöt ja sitten vielä upittua ne johonkin. Tähän hommaan tulee varmaan helposti uppoamaan tuntikausia... SMÄYGH. Mutta nyt en aio vaivata päätäni minkäänlaisilla velvollisuuksilla, nyt pitää palautua.

Luggage

P.s. Miitistä sai nyt niin paljon tavaraa mukaansa, että varmaan pistetään pian pystyyn arvontaa (eli tyrkytän teille kaikkea mitä en itse tarvitse :D)! Palaillaan!

4 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Murr, veit mun otsikkoidean. Pää ei meinaa toimia, mut pitää kait keksiä sit parempi uus :D

Mutta hauskaa oli!!

Maria kirjoitti...

Hihi, tostahan saa muunnelmia helposti ^^

Saraseeeni kirjoitti...

Joo, arvovaan kaikkea kivaa meille jotka emme päässeet osaksi hauskuutta ; ) Ei pistetä vastaan : D

Hepa-Neiti kirjoitti...

Oli huippu reissu ja mahtavaa tavata suakin livenä!! Jään jännityksellä odottelemaan niitä kuvia :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...