11.1.2010

Maanantaipohdiskelua

My face today

Jee, nyt on tässäkin taloudessa Nokia N900! ^^ Tosin, ei minun, vaan miehen. Mehh. -.- Nooh, saan lainata ja käyttää sitä aina halutessani. Kuume selkeästi kiristyy, kun irkissä tyypit ovat myös joko hankkineet moisen, tai suunnittelevat sen hankintaa. Monesta paikasta laite on loppuunmyyty ja uudet tilauserät menevät kuin kuumille kiville. Vehjekaupassa kuulee heti asiakkaan kyselevän moisen perään. Ehkä tämä vielä tekee jotakin merkittävää matkapuhelin-kämmentietokoneiden kehitykselle!

Vähäsen tuli taas sisäistä moraalista dilemmaa pähkättyä tuossa, kun luki ja kirjoitti juuri Nokia Siemens Networksin aika arveluttavasta päätöksestä, mutta kaipa tässä maailmassa mikä tahansa jättipulju tekee pahojaan taholla tai toisella. Puhtoisia pulmusia ei varmasti löydy, sen asian kanssa pitäisi nyt vaan jotenkin elää... Ja hei, sentään ei ihan suoraan täsmälleen sama lafka ollut nyt kyseessä, kuin minkä tuotetta hypeän itsekseni ja ääneen jo toista viikkoa. Näin lohdutan itseäni.

Saara pieni
Saarakin lohduttaa.

Edessä koittavat pian hyyyyvin kiireiset ajat kaikenlaisten velvollisuuksien ja muun puuhastelun kanssa. Odotan jo innolla henkistä hajoamista. Tulen varmasti irvistelemään paljon jotenkin tähän tapaan:

Saara pieni 7
Saara pieni 6

Yksi vapaa-ajan projekteista on muuten uudistuva ulkoasu Heijastuspintaan! Design on valmis ja käytännön puolikin vaatii enää yksityiskohtien hiomista, mutta voi kun osaisi päättää mitä haluaa! Päivää en uskalla luvata, mutta jos nyt tämän viikon aikana... ;)

Nyt pitää alkaa pakata. Adios, ja mukavaa maanantai-iltaa itse kullekin!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...