1.1.2010

Kissamaista

Uutta vuotta juhlittiin miehen ja miehen äidin kanssa kotosalla Pasilassa. Aiemmin tehtiin vuorellinen tortilloja, joita sitten syötiinkin koko päivä pitkälle yöhön. Ottaen huomioon erilaisten tarjolla olleiden juomien kavalkaadin on pieni ihme, että mitään väsymystä dramaattisempaa palautumisongelmaa ei ole. Aamuyöhön kestäneet kolmen ihmisen bileet olivat repäisyttävän hauskat!

Mutta kuten sanottua, nyt väsyttää. Saarasta siis mallia tämän päivän:

saara 31-12-09 2
saara 31-12-09 4
saara 31-12-09 5

Raketit muuten pelottivat kyseistä kattia aika lailla. Alkuillasta alkanut pamauttelu säikäytti pienen tytön ulos mukavasta repusta nukkumasta ja sai säntäämään saunan lauteiden alle piiloon. Myöhemmin rakettien pauketta siedettiin, kunhan koko ajan oli joku silittelemässä ja pitämässä hyvänä. Ikkunat ja seinät saivat silti osakseen edelleen aimo annoksen epäluuloisuutta...

saara 31-12-09 10
saara 31-12-09 9
saara 31-12-09 11
saara 31-12-09 12

Lupauksia en tee.

11 kommenttia :

Inaria kirjoitti...

Toivottavasti kissaneiti voi jo paremmin!

teresa kirjoitti...

Ihana Saara :)

Maria kirjoitti...

Hän voi nyt jo oikein hyvin :)

teresa kirjoitti...

Ai hitsi, mä unohdin että oli mulla ihan oikeeta asiaakin. :) Muistan kun ostit sen Jolier One - vaatekappaleen, oletko käyttänyt sitä paljon? Onko ollut hyödyllinen? Mietin vain kun sitä ei ole enään asukuvissasi näkynyt! ( ja olen miettinyt itsekin sen ostoa)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus tällä kertaa, kun oli vain kissan kuvia.

Jenna kirjoitti...

Aaaw, kisulla on ihana sydämenmuotoinen nenänpää. <3

Maria kirjoitti...

Teresa, mulla on ollu vähän mielikuvitus hukassa sen kanssa, täytyy sanoa :P Nerokas konsepti ja hyvä idea, mutta vähän viitseliäisyyttä vaatii. Lisäksi kun olen näin lyhkänen, ihan kaikki jutut ei toimikaan niin hyvin kuin haluaisi... Se on varmaan suunniteltu aika lailla keskimääräiselle naisihmiselle :P Se kannattaa ottaa huomioon harkinnassaan.

Jose kirjoitti...

Tämä oli ehdottomasti paras uudenvuodenpostaus, joka on tullut vastaan. Ja viimeinen lause kruunaa kaiken. :) Eka kuva on mun suosikki, piti ihan favettaa Flickrin puolella.

Mitä parhainta uutta vuotta!

Maria kirjoitti...

Hih, kiitos :) Saara on paras kissa maan päällä ^^ Hyvää vuoden alkua myös sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

hirveästi kissakuvia, nobodys interested.

Maria kirjoitti...

Suvaitsen epäillä ;) Tsek siinä kommentit sua ennen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...