26.1.2010

Issey Miyaken L’Eau d’Issey Fleur de Bois - tässäpä teille hajuvesinimihirviö

Stockalle on ilmestynyt taas uusi sanahirviöhajuvesi. Pullo oli kuitenkin sen verran kiintoisa kaikessa yksinkertaisuudessaan ja epätavallisessa, puisessa ulkomuodossaan, että oli sitä lähestyttävä nuuhkimaan. Puinen ilmestys on Issey Miyaken L’Eau d’Issey Fleur de Bois (alhaalla olevassa kuvassa oikeanpuolimmainen pullo on tuo naisten versio), eli taas uusi flänkkeri. Tuoksutellessani vetistä ja todellakin hieman puun mieleen tuovaa kukkaistuoksua mieli karkasi jonnekin kauas hyvin hyvin hiljaiseen ja rauhalliseen paikkaan. Mies ihastui raikkaaseen ja aavistuksen kirpeään tuoksuun, mikä on valitettavaa minun kannaltani - sen harvan kerran kun mies jostain pitää, alan tuntea pakottavaa tarvetta turvautua tähän helmilöytöön. Pitänee jonkun kerran suihkutella tätä iholle ja nuuhkia syvään.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: TheMoodieReport.com

Puinen pullo kätkee sisälleen ruusua, mimosaa, freesiaa, setripuuta ja ambraa.

4 kommenttia :

flirttiajatoilettihuolia kirjoitti...

Oi, Issey Miyaken kaikki tuoksut kolahtaa minuun. En vaan jostain syystä ole saanut hankittua vielä yhtään, ja nyt olen varmaan seuraavat kaksi vuotta hajuvesien hankkimiskiellossa kun niitä on turhankin paljon tuolla kylpyhuoneen hyllyllä. :) Argh, mutta kun tahtoisi niin kovin!

Mukavaa tiistaita Marialle,

terkuin Liisa jolla on ilmeisesti hajuvesiongelma.

Maria kirjoitti...

Mullakin on kehittymässä tuo ongelma, kun hyviä tuoksuja aina välillä löytyisi, mutta kun niitä sitten käyttää sen 2-3 vuotta yhtä, ja jos edes joka vuosi ostaa uuden niin käyttämättähän siinä usein jää... :P Ongelmana kans vähän se, että saattaa parissa vuodessa kyllästyä tai muuttua maku... No, tuleepa vastaavasti oltua aika tarkkana sen kanssa mitä ostaa :P

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia taas vinkistä, saatan eksyä tätäkin tuoksuttelemaan sitten kun pääsen tuoksukaupoille!

Mun on nyt ihan pakko laittaa kiitoksia muutenkin, on vaan sellanen fiilis.

Pidän todella paljon sun tyylistä ja rohkeudesta tehdä pukeutumisasioita juuri niinkuin sinusta tuntuu hyvältä.
Arvostan kovasti, että yhdistelet jo olemassa olevia vaatteitasi.
Toisissa blogeissa kun kaikki postaukset perustuvat aina uusille ostetuille asuille.
Olen saanut käsityksen että jaksat harkita ostoksiasi.
Mieluummin joku arvokkaampi laadukas ostos harvemmin, kuin miljoona halpaa kaapin täytettä :)

Pidän myös siitä, ettet ole Indiedaysissa, kyseisten bloggareiden aiheet pyörivät keskenään niin samoissa jutuissa. Blogisi tyylikästä ulkonäköä eivät välkkyvät mainokset ole pilaamassa :)
Samanlaiset kiitosterveiset oman linjan pitämisestä menevät Lainahöyhenissä-blogin Piretille.

Mira

Maria kirjoitti...

Kiitos kovati, isoja kehuja annat :) Olen hyvin otettu kaikesta :) Mulle tosiaan on tärkeää yrittää välttää sellaista kertakäyttökulttuuria, jo koska se on myös stressaavaa ja uuvuttavaa, ei pelkästään tajuttoman epäekologista. Samalla omakin mielikuvitus kehittyy, kun yrittää samoista aineksista rakentaa variaatioita :)

Yritetään jatkaa samaa hyvää linjaa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...