27.1.2010

INFOA blogiristeilystä!

Hei, jos joku blogiristeilylle lähtevä ei ole vielä huomannut Mintun blogissa infopostausta risteilyn sisällöstä ja aikatauluista sun muista, niin tsektsek!

IIks aaks ja pöks, ylihuomenna se jo on! Miten tässä pystyy mihinkään kouluunkaan keskittymään kun on alkaa olla ihan liekeissä jo viikonlopusta?! :D Sori mun loputon hype, yritän vähän rajoittaa. Ainakin vähän. Ensi viikolla sitten suomalainen blogistan pursuilee kymmenistä risteilyraportoinneista, ja minä aion todellakin kantaa korteni siihen kekoon. :P

Iltapäivemmällä luvassa vielä postausta uudesta päähänpinttymästäni!

7 kommenttia :

Superlatiivi kirjoitti...

Mitäköhän sitä sit oikeen lukee sen pari päivää ku abouttiarallaa kaikki suomalaiset muotibloggarit on risteilemässä :D Hemmetin tentti, pitiki osuu just tolle lauantaille toi risteily.

Kaoka kirjoitti...

Onkohan tässä risteilyssä nyt jotain salakähmäilyjä vai onko muuten jotenkin erilainen/erityinen blogiristeily? Meinaan vaan kun ei nuista aiemmista blogimiiteistä ja -risteilyistä oo tällasta hypetystä ihan jokapuolella ollu kuukausi etukäteen ja monessa postauksessa. Ei nyt siis pahalla tai että huono juttu ois, ihmettelen vaan (:

Maria kirjoitti...

Superlatiivi, aww :P No multa on ainaki jotain postausta tulossa, oon jotain pientä ajastanu viikonlopulle... :)

Kaoka, erityistä taitaa olla se, että porukkaa on se joku 80-100 bloggaria tulossa, ohjelmaa on järkätty kahdelle päivälle ja tyypit tykkää kun pääsee shoppaileen Tukholmaan :P Aikaisemmissa jutuissahan on lopulta ollut aika vähän porukkaa ja osa miiteistä ollut vähän pienempimuotoisia ja risteilyilläkin on aiemmin ollut joku korkeintaan 10 (?) ihmistä :) Mä en ainakaan asiasta tiedä enempää kun mitä tuossa Mintun postauksessa on kerrottu :P

Maria kirjoitti...

Aijoo, ja tää ei oo kans ollut mikään kutsuvierasjuttu :P Tonne on matkan saanu varata kuka vaan kuka vaan on tienny ja halunnu :)
http://www.vikingline.fi/reitit/erikoisristeilyt/erikoisristeily1.asp

Maria kirjoitti...

PLUS että matkallehan ehtii vieläkin hankkiutua :) Hyttiseuraakin löytynee :) Jos kiinnostaa niin Noora on lupautunut välittämään infoa keihin ottaaa yhteyttä! http://nooranelamaa.blogspot.com/2010/01/texmex-bailut.html :)

Stazzy kirjoitti...

:D Olisin mielelläni mukana, mutta ei taida taipua aika ja budjetti ihan näin pikaiseen lähtöön...

Mutta vähän kateellisena toivottelen oikein hauskaa risteilyä ja yritän olla harmittelematta liikaa.

Maria kirjoitti...

Aww, no mutta kesällä sitten taas? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...