31.1.2010

Haaste: Asukokonaisuudet arkeen ja juhlaan

Sain Marilta tällaisen haasteen:

1. Mene jonnekin nettikauppaan.
2. Etsi sieltä itsellesi mieleiset vaatteet, jotka pukisit arkeen ja juhlaan.
3. Tee erilliset kollaasit asuista.
4. Lisää haaste omaan blogiisi ja esittele kollaasit.
5. Haasta kolme bloginpitäjää tekemään haaste.

Käytin apuna Polyworea kollaasien tekoon. Kaupaksi valitsiin Lagarconne.comin.

Arkeen simppeliä, käytännöllistä ja mielenkiintoisia yksityisohtia, unohtamatta tietenkään lämpimiä asusteita. Noista Helmut Langin leggingseistä ilmeisesti löytyy joko jo nyt, tai vähintään hyvin pian halpisversiot Gina Tricotista!


Juhlaan pukeudun yleensä arkivaatteita soveltaen, sillä juhlin sen verran harvoin, ettei ole mitään järkeä ostaa erikseen juhlakamppeita, joita käyttäisi ehkä pari kertaa vuodessa. Oikeastaan siis ensimmäisen kollaasin vaatteet soveltuisivat hyvin myös juhlimiseeni noin käytännössä, mutta tässä teoreettisessa tilanteessa valitsen nyt juhlatamineiksi veistoksellisia, ylväitä vaatteita:Jos seuraavat ihmiset eivät ole tehneet tätä haastetta, niin haastan juuri teidät: Zionnah, Prefecta ja Malou! Toki myös muut saavat tähän tarttua... :)

Risteily alkaa olla tätä lukiessanne ohi ja kotimatka edessä. Palaillaan linjoille illemmalla, viimeistään huomenna maanantaina!

2 kommenttia :

Malou kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Nuo arkiasun leggingsit voisin ottaa koska vain! Yritän surffailla asuni ensi viikon alussa. Sunnuntai-päivän tunnustukset: Minä, joka pysyin kotona la-illan parantelen täällä päänsärkyä ja heikkoa oloa... Ei ole hyvä olla mukana muiden etkoilla (etenkin kun ne kestävät kahteen).

Zionnah kirjoitti...

Ihanan tyylikkäitä valintoja! 8) Kiitos haasteesta, teen tuon kun ehdin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...