28.1.2010

Extreme cold weather mask

Viime päivien pakkaset ovat saaneet kylmälle herkän naamaihoni toivomaan järeitä suojia. Lapsena paleltuneet posket reagoivat viimaan kohtuullisen kivuliaasti ja ihoa puuduttavia pakkasvoiteita en halua käyttää - uskon, että on parempi, kun olen tuskallisen tietoinen ihoni huutavasta hädästä ja hakeudun pikaisesti suojaan.

Armeijalla olisi vastaus tähänkin ongelmaan. Jos kommandopipo tuntuu turhan kevyeltä ratkaisulta, niin tämä jenkkiarmeijan maski Varustelekasta olisi astetta järeämpi ratkaisu. Kui ois, pistetäänkö yks semmonen, viisi euroa käytettynä? Aiheuttaisin luultavasti pakokauhua talsiessani tämä päässä lipastolle luentoja kuuntelemaan.

Image and video hosting by TinyPic

Tsek tämä ja lisää kuvia tästä upeasta esineestä Varustelekan sivuilta.

15 kommenttia :

Carma kirjoitti...

Upea!

Maria kirjoitti...

Kyllä! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Pitsilegginseihin yhdistettynä ois kiva. Usein kuulee sanottavan että vastakohtaisuudet (esim. hempeää pinkkiä ja punkkia) samassa asussa miellyttävät... Tällä pääsis ihan uusiin sfääreihin!
/Hannele

tiiti kirjoitti...

tsiisas kraist, tuo tulee takuulla mun uniin. noi tyhjät silmäkuopat. toi tunteeton suu, joka ei värähdäkään moottorisahan kirskuessa. jättimäinen nenä, jolla haistella pahaa-aavistamatonta saalisverta. painajaisissa tavataan.

~sl kirjoitti...

Hauska postaus, joku tuollainen ulkona kyllä pitäisikin olla.
Blogissani on haaste sinulle

Maria kirjoitti...

Joo, tää sopis hyvin pitsileggingsien kanssa! :D Saatan nähdä tästä unia. Ihania vai kamalia, sitä en kerro.

Sl, kiitos haasteesta!

sarakissa kirjoitti...

Tuo selvästi on vastaus samaan jäätymis-ongelmaani! lisänä toki tulee pienet kaasunaamari-murhaaja-vibat mutta mitäs sitten :)

Anonyymi kirjoitti...

Selvästi ensi talven muotia. Kannattaisi varmaan hankkia nyt heti, kun kerran saisi käytettynä edullisesti, ennen kuin en revitään käsistä!

... aika pelottava kyllä. :D Olen kyllä monena päivänä tuolla ulkona miettinyt, että olispa joku vaatekappale jolla saisi kasvotkin suojaan kun jokainen ylimääräinen ulkona vietetty sekunti on täyttä tuskaa, mutta ehkä tämä muistuttaa että miksi ei sitten ehkä kuitenkaan...

Rhia kirjoitti...

Yks ongelma tuon kanssa voi kyllä tulla. Poliisi saattaa korjata tuon käyttäjän talteen nopeammin kuin ehdit sanoa "Friday the 13th". Käsittääkseni nimittäin naamioituminen julkisella paikalla on Suomessa kiellettyä. Oikaiskaa jos olen väärässä.

Maria kirjoitti...

No toi poliisiasia on ihan totta ;) Hihi, pitäiskö käydä erikseen pyytää poliisilta lupa sit käyttää tommosta... ;P

Anonyymi kirjoitti...

Aika roisi maski!

Haluaisin kysyä pari juttua sun harmaasta Apparellin "neuletakista", eli tästä:

http://www.heijastuspinta.fi/2009/08/charles-bronson-on-brunetti.html

Onko se nimeltään Unisex Tri-Blend Rib Cardigan? Entä minkä kokoinen sun takki on? Tekisi mieli tilata tuo, mutta unisex-koot vähän arveluttaa. Jos sitten onkin liian suuri..

Mitä mieltä muuten olet tuosta vaatekappaleesta?

Anonyymi kirjoitti...

Maria, jos kuljet tuossa ja pitsileggareissa Treen Hämeenkatua, lupaan tulla maksamaan sut ulos putkasta.
/Hannele

Maria kirjoitti...

Anonyymi, oon tilanny sen pienimmän mahdollisen, kun tuolla sanotaan, et unisex-koot voi olla vähän isoja.. :) Noin muuten se on aika kiva tommonen rento takki, ei nin fiini, siis paino sanalla rento :) Leppoisa, olen tykännyt erityisesti kotona pitää!

Hannele, hajosin! xD <3 Ihana!

Elina kirjoitti...

Ahahaha :D mahtavaa! Ideaa vois lähteä kehittämään eri värein ja kuosein. Myös kesäversio gooteille vois olla hitti.

sininensaapas kirjoitti...

Hui! Toi sopisi kyllä jos suunnitelmissa olisi tehdä joku kauhuleffa suomen pakkasista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...